Doğuma Hazırlık cinsiyetin ne senin bebeğim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

minakzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
154
50
8 aylık hamileyim.dr lar kız diyor bebeğime ve önüne gelen herkes oğlun mu olacak diyor.biraz önce yolda giderken de bi teyze oğlun mu olcak, sağda hissediyorsun dimi dedi.ben de evet sağda dedim ama dr lar kız diyor dedim.işin tuhaf tarafı bana da hiç kız olacakmış gibi gelmiyor. stres oldum ya pembe pembe aldım herşeyi.böyle olupta oğlu olan oldu mu.ki doktorum da doçent ama ultrasyon renkli değil, normal ultrasyon :cry:

Bence kızdır haftan çok ileri. Erkek denilip kız doğan duydum ama kız denilip erkek doğan duymadım. Ayrıca sağ ya da solda durması bence çok etkilemiyo bebeğin cinsiyetini..

Benim de 5ay bitti Karnım sivri.erkek olacak demişti yakinlarimiz ama kız dedi doktorlar.burda okuduğum hikayeler e bakınca yine de bi sürpriz olabilir diye açık kapı bırakıyorum bizde pembe aldık hersey i.kaderde ne varsa o takma kafana erke k olursa hayat boyu gulecegin bi şaka olur senin için:) aldiklarindan değiştirebildiklerini değiştirirsin

35. haftanda pek de yanılma payı olmaz bence.
sağ sol taraf olayı bence saçma.

belki sağ taraftan yumurtladıgın için orda bebek
safsatalara inanmayın.

Benim de 5ay bitti Karnım sivri.erkek olacak demişti yakinlarimiz ama kız dedi doktorlar.burda okuduğum hikayeler e bakınca yine de bi sürpriz olabilir diye açık kapı bırakıyorum bizde pembe aldık hersey i.kaderde ne varsa o takma kafana erke k olursa hayat boyu gulecegin bi şaka olur senin için:) aldiklarindan değiştirebildiklerini değiştirirsin
siz ne hissediyordunz cinsiyet olarak

sağ ve sol taraf yumurtlamayla ilgili canım çok takılma. sonucta baya da büyümüşsünüz doktorun çok yanılacağını sanmıyorum inş hakkınıza hayırlısı olsun :)

33 haftalıktım kızım değil oğlum olacağını öğrendigimde,suan 6 yaşına girdi oğlum..kizimda 15aylık onada önce erkek bir ay sonrada kız dendi..başıma geldiği için yazmak istedim..Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat versin inşallah...

renklisini de çektirin 3-4 aylık yandan ultrason görüntüsünü koyun belki üyeler yorumlar.doktor doçentse doğdrudur diye düşünüyorum fakat eğer bilemezse doktorun karizma fena çizilir.

burda 13 haftalık

Eklentiler

• bebekk.png
    bebekk.png
    87 KB · Görüntüleme: 196
8 aylık hamileyim.dr lar kız diyor bebeğime ve önüne gelen herkes oğlun mu olacak diyor.biraz önce yolda giderken de bi teyze oğlun mu olcak, sağda hissediyorsun dimi dedi.ben de evet sağda dedim ama dr lar kız diyor dedim.işin tuhaf tarafı bana da hiç kız olacakmış gibi gelmiyor. stres oldum ya pembe pembe aldım herşeyi.böyle olupta oğlu olan oldu mu.ki doktorum da doçent ama ultrasyon renkli değil, normal ultrasyon :cry:
Ayni durum bizdede var ilk erkek dendi sonra %80 kız dendi ama cinsiyetimiz bi turlu netlesmedi sokağa çıktığında yada tanıdıklar gördüklerinden erkek geliyor diye söylüyorlar ama bakalım az kaldı doğuma kız mi erkek mi ogrenicem bende çoğu şeyini kiza uygun yaptım ama hayırlısı artik

Ayni durum bizdede var ilk erkek dendi sonra %80 kız dendi ama cinsiyetimiz bi turlu netlesmedi sokağa çıktığında yada tanıdıklar gördüklerinden erkek geliyor diye söylüyorlar ama bakalım az kaldı doğuma kız mi erkek mi ogrenicem bende çoğu şeyini kiza uygun yaptım ama hayırlısı artik
siz baya baya doğuruyorsunz daha belli değil mi? nie öyle diyorlar göstermiyormu acaba

ya bilmiyorum bugün dr a gittim yine kız dedi.3 kilo olmuş bebeğim.heralde bundan sonra da değişmez

İleriki haftalarda bebegin yeri daraldığı için net gorunmuyor dediler hem özele hem devlete gittim ama hepsi aynı şeyi söyleyip kıza benzediğini söyledi
yeri daralınca görünmez miymiş..bana öyle bişey demedi dr.bu dr a da 30. haftada başladım sayılır bilmiyorum ki kafam karışıyor.

33 haftalıktım kızım değil oğlum olacağını öğrendigimde,suan 6 yaşına girdi oğlum..kizimda 15aylık onada önce erkek bir ay sonrada kız dendi..başıma geldiği için yazmak istedim..Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat versin inşallah...
Canim bende simdi geldim 11 haftlik kontrolde erkek suana ana kadar da kiz dediler ama erkek hissediyorum hep erkek belirtilerini yasiyorum esimde erkek diyor gorecen diyor bana tecrübelerini anlatirmisin

X