Doğuma Hazırlık Cinsiyetini belirleyip hamile kalmak isteyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
2009 kasim aralik kiz kiz
2010 yil boyunca kiz
2011 kiz kiz kiz kiz kiz erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek
2012 erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek kiz kiz

yani bişeyi anlamadım kafamçokkarıştı2009 kasım ayında hamile kalırsammı yada2010da hamile kalırsam bu cinsiyetlerden biri tutucak.biraz açarmısın canıma.s.

merhaba benimde bir kızım var Allahın izniyle bir oğlum olsun istiyorum.benim doğum günüm 09-03-1980
eşiminki 10-10-1978

Bu en azından daha iyi bir şey.Bir de doktorların tedavileri var...buna mudahale etmesını sevmıyorum...Benim akrabalarımda da hep cinsiyet önceden belirlendi bır de onca para ödüyorsun.Ben valla ılerde böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum tercihimiz tabi ki kız fakat erkek de olursa olur sadece sağlıklı olsun..

Son düzenleme:

Bige akrabalarım da cinsiyet önceden belirlendi demişsin. Başarılı oldu mu? peki tahmini kaç para ödediler ne kadar süreyle tedavi gördüler? ben 5500 euro uçak otel masrafları dahil diye duymuştum Kıbrıs için. Onlar hangi ülkede yaptırdı?

merhaba banada bakarmisin gulyhascim benimki 23.01.1985 esiminki 10.05.1975 yazarsan cok sevinirim simdiden cok tesekkür ediyorum

bu ay düsünüyorum gulyhascim bu ay icinde bakarsan sevinirim allah herkesin gönlünden geceni verir insallah hayirlisi olsun......

yok canım onlar Amerıkada yaptırdılar.Daha yuklu bır mıktar odendı ama ne kadar bılmıyorum.Evet hepsInın kı erkek oldu :)

yok canım onlar Amerıkada yaptırdılar.Daha yuklu bır mıktar odendı ama ne kadar bılmıyorum.Evet hepsInın kı erkek oldu :)

sağlıklılar mı
herhangi bir problemleri yoktur umarım.
şimdi kaç yaşındalar

Nerede yada ne kadara yapılabildiği çok mühim değil. yeter ki sağlıklı örnekleri olsun bu yöntemin..

valla ınanılmaz tatlılar ajansa vermeyı dusunuyorlar.Evet sağlıklılar 3 yaşındalar :) Bende parasında değılım bazen bende gıdıp yaptırayım dıyorum yurt dısında sonra vazgecıyorum bakalım daha zamanı var zaten..

bende önümüzdeki aydan itibaren düsünüyorum.kizim olsun istiyorum.benim 29.04.1983 esimin ise 25.03.1982. benim icinde bakarsan sevinirim cok tesekkürler

canım banada bakarsan çok sevinirim erkek kız fark etmiyor tamamiyle meraktan.bende bu ay hamiş :CüvCüv: olmak isteyenlerdenim.eşim aralık 1980 ben temmuz 1986 cevaplarsan sevinirim...:uhm:

canım banada bakarsan çok sevinirim erkek kız fark etmiyor tamamiyle meraktan.bende bu ay hamiş :CüvCüv: olmak isteyenlerdenim.eşim aralık 1980 ben temmuz 1986 cevaplarsan sevinirim...:uhm:

canım ben baktım seninkine

2009 kasım ayı dahıl 2011 ocak ayı dahil bu ıkısı arası hep erkek bundan sonrası 2013 e kadar nisan dahil hep kız

kasım 2009-ocak 2011arası erkek
şubat 2011-nisan 2013 arası kız
ekim ayına bakamadım malesef bi sonraki aydan başlıyor otomatık ılerıye yonelık olduğu ıcın ama gerıye yonelık hesaplamayı bılen varsa bu linkte nasıl hesapladıklarını soylerlerse sevınırım bende merak edıyorum acıkcasıCADIARZU

canım geriye yönelik hesaplamayı da buldum bu sitede :)) baktım bu ay için istemişsin erkek çıktı bu ay ama ben de baktım gerıye yonelık mayısta hamile kaldım bu yıl, bana da erkek cıktı ama malesef tutmadı bnm bebişi kesın kız dedıler cunku şu ana kadar butun takvimler hep erkek dedı birtek kamerı cın takvımı kız dedı bir o tuttu benım o da tesaduf olsa gerekCADIARZU

canım banada bakarmısın suan 3 aylıkhamıleyım benım 10.06.81 eşimin 15.03.1972 bakarsan sevınırım bu arada erkek ıcn

canım banada bakarmısın suan 3 aylıkhamıleyım benım 10.06.81 eşimin 15.03.1972 bakarsan sevınırım bu arada erkek ıcn

Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
2009 girl boy
2010 boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy
2011 boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy
2012 girl girl girl girl girl girl girl boy boy boy boy boy
2013 boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy

bundan sonrası ıcın tablo bu şekılde cıkıyo canım 3 aylık hamıleyım demışsın onun cınsıyetı bellı mı tam hamıle kaldığın ayı da yazarsan ona da bakabılırım bakalım doğrumu cıkıcak

Son düzenleme:
canım tabloda kayma oluyor bı turlu duzeltemedım 2009 yılında kı kız ve erkek; kasım=kız ,aralık=erkek

Bende su anda 4 bucuk aylik hamileyim...
Bakalim bende tutmusmu yada tutacakmi...

Benim Dogum tarihim 25.05.1987
Esimin Dogum Tarihi 01.06.1984

Hamile kaldigim ay Haziran 2009

mai beni galiba unuttun.banada bakarmisin yukariya yazmistim bilgileri.bu aydan itibaren istiyoruz.
bakarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…