2009 kasim aralik kiz kiz
2010 yil boyunca kiz
2011 kiz kiz kiz kiz kiz erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek
2012 erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek kiz kiz
Bu en azından daha iyi bir şey.Bir de doktorların tedavileri var...buna mudahale etmesını sevmıyorum...Benim akrabalarımda da hep cinsiyet önceden belirlendi bır de onca para ödüyorsun.Ben valla ılerde böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum tercihimiz tabi ki kız fakat erkek de olursa olur sadece sağlıklı olsun..
yok canım onlar Amerıkada yaptırdılar.Daha yuklu bır mıktar odendı ama ne kadar bılmıyorum.Evet hepsInın kı erkek oldu :)
canım banada bakarsan çok sevinirim erkek kız fark etmiyor tamamiyle meraktan.bende bu ay hamiş :CüvCüv: olmak isteyenlerdenim.eşim aralık 1980 ben temmuz 1986 cevaplarsan sevinirim...:uhm:
canım banada bakarsan çok sevinirim erkek kız fark etmiyor tamamiyle meraktan.bende bu ay hamiş :CüvCüv: olmak isteyenlerdenim.eşim aralık 1980 ben temmuz 1986 cevaplarsan sevinirim...:uhm:
canım banada bakarmısın suan 3 aylıkhamıleyım benım 10.06.81 eşimin 15.03.1972 bakarsan sevınırım bu arada erkek ıcn
mai beni galiba unuttun.banada bakarmisin yukariya yazmistim bilgileri.bu aydan itibaren istiyoruz.
bakarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?