Doğuma Hazırlık Cinsiyetini belirleyip hamile kalmak isteyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
lütfen benimkine de bakabilirmisiniz eşimin DT 8 OCAK 1968 , benimki 13 şubat 1978 ikinci çocuğumuzu düşünüyoruz bir kızımız var erkek istiyoruz hayırlısıyla bu sefer şimdiden teşekkürler heyecanla bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim o yüzden sizlere cvp veremedim. Ben linki buradan vermeye karar verdim , herkes bakıp buraya sonucunu öğrendiğind eyazarsa çok sveinirim.

Bu arada 07papatya tebrik ederim çok sevindim senin adına, tutmasınada çok sevindim ayrıca.

GENDER PREDICTOR PLANNER

kolay gelsin

bende 1 senelik evliyim ve bebek istiyorum rica etcem benim içinde bakabilirmisiniz.

03/06/1986 benim 18/02/1981 eşim sabırsızlıkla cevabınız bekliyorum

canım ya birde benimkine baksan ne olur benim d.t 12.02.1980 eşimin d.t 09.10.1974 ...
yardımcı olursan çok sevinirim..........

canım dokor erkek demişti ama.kordonmuş gördügü.yani kesin kız dedi.tutmamış oluyo yanı.saglıklı olsunlar.yinede sagol

merhabalar,
bana da bakabilirmisiniz acaba?
doğum tarihlerimiz:
eşimin eylül 1981
benim ekim 1982
çok merak ediyorum.bakalım ne çıkacak...alkisalkisalkis

cnm benim bilgisayarım bozuk ondan senin verdiğin linke giremiyorum senden rica etsem bakar mısın?? teşekkürler

merhabalar,
bana da bakabilirmisiniz acaba?
doğum tarihlerimiz:
eşimin eylül 1981
benim ekim 1982
çok merak ediyorum.bakalım ne çıkacak...alkisalkisalkis

2009 kasim aralik kiz kiz
2010 1 yil boyunca kiz
2011 kiz kiz, erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek
2012 erkek erkek erkek kiz kiz kiz kiz kiz kiz kiz kiz kiz

Son düzenleme:
Rabbım versınde erkek kız farketmıyo bence.1 yıldır beklıyorum.ınan bu hıc önemlı degıl. Allhım vatana mılllete anasına babasına dınıne hayırlı evlatlar versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…