Doğuma Hazırlık Cinsiyetini belirleyip hamile kalmak isteyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gulyhas canım zahmet verdik sana ama çok teşekkür ederim ben rabbim verirse arka arkaya 2 bebek düşünüyorum bu takvimi kullanarak yapıcam hiç şüpen olmasın ve bu tarihler arasında gebe kalırsam eğer sonuç ne olursa olsun sana yazacağım. tekrar çok teşekkür ediyorum tatlım sana.

Rica ederim Nazela'cım, allah gönlüne göre versin inşallah bakarsın ikizin olur bellimi olur...
Bu yönteme göre tutan çok olmuş bir tanıdık bakıyormuştu bende gözlerimle görüp inanmak istedim, inşallah istediğiniz hayırlı evlatlarınız olur.Muhakkak bekliyorum cevaplarınızı liste yaparız buradan .Sonrada linki veririm bizden sonrakilerde bakarlar:)

Bende istiyorum zahmet olmazsa gülüm yaa cok zahmet olucak ama benimki kasım 1983,eşimin mayıs 1981 cok merak ettim şimdi

o takvımı buraya yukleyemıyomusun acaba canım yaa
bızde baksak kafamçokkarıştı

gulyhas hayırdır canım bu takvim nedir ağustosta bende düşünüyorum bakarım sanada dersen yazayım gereken tarihleri.bir sürü takvim falan filan hangi birini nasıl denk getireceksem.birde ikiz takvimi icad edilsede çifter çifter doğursak tövbe yarabbim.
canım banada bakıcak olursan yazarım tşekkürler.

canım öncelikle tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın
bısey daha sorcam. ocak-temmuz 2013 erkek demıssın ya ocaktan temmuza kadar mı yanı subat mart nısan falanda dahılmı yoksa sadece ocak ve temmuz ayı ıcınmı gecerlı.
son bı soru:)
bu aylardamı hamıle kalınırsamı erkek oluyo yoksa dogum yapılırsamı
cok oldum dimi sustummm :dance:

Buda bir çeşit takvim ama çin takvimimi rus takvimimi bilmiyorum.Sen yaz bilgilerini ben veririm tarihleri.Oda olur yakında ikiz üçüz takvimi :) :)

evet canım iki ay arası demek ,Tek tek yazmayım ayları diye aralarına - işareti koyuyorum , eğer 1 yada 2 ay ise yazıyorum tek tek., çok olunca yazmıyorum.
bu aylarda hamile kalırsan .

Yoo olabilir tabii merak ediyor biçok kişi, bend eo yüzden tablo olarak verdim bazılarınkini ama kaydığı için anlaşılmıyor diyede yazıyorum yine.

Bende istiyorum zahmet olmazsa gülüm yaa cok zahmet olucak ama benimki kasım 1983,eşimin mayıs 1981 cok merak ettim şimdi

Tabii bakarım canım

Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
2009 girl girl boy boy boy
2010 boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy
2011 boy boy boy boy boy girl girl girl girl girl girl girl
2012 girl girl girl girl girl girl girl girl girl girl girl girl
2013 girl girl girl girl girl girl girl

ağustos,eylül 2009 kız
ekim-aralık 2009 erkek
2010 erkek
ocak-mayıs 2011 erkek
haziran-aralık 2011 kız
2012 kız
ocak-temmuz 2013 kız

Buna göre yapma ama sadece, bilmiyoruz henüz ne kadar doğru yada yanlış, sadece olunca buna görede bakıp doğru yada yanlış deriz. Hayal kırıklığına uğramanızı istemem işin eğlence kısmı bu tabiiki

İnşallah doğrudur ne diyeyim

Çok teşekkür ederim bitanem,ama ben 2 yıllık evliyim cocuk istiyorum olmuyor eger su anda hamileysem ve temmuzda ise ne olabilir bende cok oldum:tomato:

Çok teşekkür ederim bitanem,ama ben 2 yıllık evliyim cocuk istiyorum olmuyor eger su anda hamileysem ve temmuzda ise ne olabilir bende cok oldum:tomato:

Geriye dönük bakamıyorum ama başka bir link var yine aynı takvimin ona bakayım

temmuz 2009 da hamile kalmış isen kız gösteriyor,
haziran 2009 dada kız gösteriyor

Çok sağol canım benim cok zahmet oldu gülüm,rabbim versinde kız erkek önemli degil ama cok teşekkür ederim.vereliniortak

YA O LıNKı BıZEDE ATARMISINN :ecrin_bebek:

bende cok merak ettım yaaa linki bekliyoruummmmmm

ay ve yılmı gerekodu

06 . 1980
07 . 1983

ööfff coook mrk ettım sımdı tutuyomudur bu takvim :))

Son düzenleme:
Selam benim 6 yaşına girecek nurtopu gibi bi oğlum var. Ve artık kardeş istiyoruz. Benim doğum tarihim OCAK 1980 / eşimin doğum tarihi NİSAN 1980 arkadaşım en kısa zamanda cevabını bekliyorum. Öncelikle Allah'tan tabiki sağlıklı bi bebek istiyoruz ama oğlumuz var bide kız çocuğumuz olsun istiyoruz. Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…