Cinsiyetini ne Zaman öğrendiniz...

EVET CNM BİZİM DUAMIZ ONLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ :)

Kizlar siz birde son ayda gorun karninizi sekilden sekile giriyor bebisler dondugunu bile hissediyorsun hickirini bile hissediyrsn uyudugunu uyandigini siz konusnca tepki veriyor daha nrler neler ins bunlarida gorursunuz saglickla kucaginiza alirsinizzz ay heveslendim 1 tane dahami yapsam ne

İnşallah canım :) rabbim nasip eder de biz de o günleri görürüz. Yap tabii çocuktan güzel ne var :)

Be
Mrb arkadaşlar 11 haftalık hamileyim 12. Haftamda ikili tarama testim var ama artık bazı doktorlar sadece üçlü tarama testi yapıyormuş bu konuda bilginiz var mı ve cinsiyetlerini ne Zaman öğrendiniz
Benim doktorum sadece ikili en iyi sonuc veriyor diğerelrine gerek yok dedi ablamada ikili yapılmıştı
ama ben yaptırmadım detaylıya giricme bi tek
cinsiyetide 16+2 de öğrendik

Hayırlı olsun bebeğiniz benimde cuma günü ikili tarama testi var inşallah sonuçlar iyi çıkar bende öğrenirim cinsiyetini :)

İkisinede Canm aldım randevu cuma gününe:)

İnşallah Amin Canm hepimize :) sen nasılsın

:)) en sevdiğim proğramlar bende çalışıyorum

Aa ne üzerineydi işin çok saçma ya hayırlısı Canm boşver dinleniyorsun işte

Aynen öyle. Masa başı iş değildi zaten işten çok sıkılmıştım bi yerde iyi de oldu. Şimdi yatıp kadın programları izliyoruz kızımla ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…