EVET CNM BİZİM DUAMIZ ONLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ :)Benim normalde çocuklara çok nazarım değer. Hani derler ya onun maşallah dediği 3 gün yaşamıyor diyeaynen öyle valla. Ayy ne tatlı dememe kalmadan çocuk ya düşüyor ya bi yerini vuruyor. Şimdi kendi bebeğime bile heveslenmiyorum. Rabbim herşeyin iyisini doğrusunu sen bilirsin. Yavrumu her türlü kötülükten koru diye dua ediyorum.
İnşallah canım :) rabbim nasip eder de biz de o günleri görürüz. Yap tabii çocuktan güzel ne var :)Kizlar siz birde son ayda gorun karninizi sekilden sekile giriyor bebisler dondugunu bile hissediyorsun hickirini bile hissediyrsn uyudugunu uyandigini siz konusnca tepki veriyor daha nrler neler ins bunlarida gorursunuz saglickla kucaginiza alirsinizzz ay heveslendim 1 tane dahami yapsam ne
Benim doktorum sadece ikili en iyi sonuc veriyor diğerelrine gerek yok dedi ablamada ikili yapılmıştıMrb arkadaşlar 11 haftalık hamileyim 12. Haftamda ikili tarama testim var ama artık bazı doktorlar sadece üçlü tarama testi yapıyormuş bu konuda bilginiz var mı ve cinsiyetlerini ne Zaman öğrendiniz
Çağlara mı gidiceksinHayırlı olsun bebeğiniz benimde cuma günü ikili tarama testi var inşallah sonuçlar iyi çıkar bende öğrenirim cinsiyetini :)
Rabbim gönlüne göre versin canım :)İkisinede Canm aldım randevu cuma gününe:)
İyiyim çok şükür :) müge anlıyı izledim şimdi izdivaçlar başlasın diye bekliyorumİnşallah Amin Canm hepimize :) sen nasılsın
Ben hamile olduğum için beni işten çıkardılar. Şimdi evde bebeğimle kendimi büyütüyorum :) her şerde bi hayır vardır ne yapalım:)) en sevdiğim proğramlar bende çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?