Doğuma Hazırlık cinsiyetini yine öğrenemedimmm:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fadiming

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.621
1.323
133
40
doktor her defasında 16.haftadan önce söylemek doğru olmaz dedi.16.haftadayız artık büyük bir hevesle gittim bugün,anlayamadı doktor yine:( kıza da benziyo erkeğe de diyor.tam pipi kadar büyük değil, vajina gibi de değil;belki ödemli vajinadır dedi gönderdi yine:( herhangi bir cinsiyet istediğimden değil sırf merakımdan:( artık net anlaması gerekmez mi kızlar ne dersiniz:(

kızımıda oğlumuda 12.haftada söyledi doktorlar,ikisindede farklı doktordu,bence artık anlaması gerekir.

bencede anlaması lazımdı.zaten sinmiyor o doktor içime başka bir doktora gideceğim:(

öğrendim bugün çok şükür bir kızım olacak çok mutluyummmmmmm

evet başka doktora gittim zaten doktor içime sinmiyordu özel bir doktorda devam edicem hem tecrübeli hem daha ilgili.
ben hep Deniz istedim kız için de erkek için de. Deniz kızım olacak inşallah:)
tabi sağlıklı ve hayırlısı olsun ama insan çok merak ediyor

evet başka doktora gittim zaten doktor içime sinmiyordu özel bir doktorda devam edicem hem tecrübeli hem daha ilgili.
ben hep Deniz istedim kız için de erkek için de. Deniz kızım olacak inşallah:)
tabi sağlıklı ve hayırlısı olsun ama insan çok merak ediyor

hayırlı olsun tatlım benım kızın olmasına coooook sevındım benımde bı kızım var hep hayalımdır bı kızımın olması su an 5.5 yaşında
bıde erkek kardeşi olucak bence dr degıştırmekle cok ıyı yapmışın cnm bebek ters olsa tamam derım ama olanı cözemeesı bana cok guven vermedı guven duyacagın başka drla devam edecegın ıcın sanslısın

benımde derdım aynı kızlar doktorum 11. haftada bacak arasını gostererek burda bısey gorunuor dedı aa bız erkek falan dedık hıc bısey demedı 14. haftada gıttıgımde ıse cınsıyetı ıcın bı yorum yapmadı ben sordum cınsıyetı ne dıe ben hala erkek dusunuorum.sımdı 19. haftamda gıttım bacaklarını acmıo dedı ama bayaı baktı kız bu dedı hatta bılgısayarımada kız gırıorum dedı ama ben bacaklarını acmadıgı ıcın hıc guvenemıorum cok merak edıorumm yaaaaaa:((

Back
X