Cinsiyetle alâkasi olabilir mi?

Krazy03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
4
0
1
29
Hamileligimin basindan beri kiz bebeklere aşiri derecede ilgi sevgi duyuyorum.disarda bi yabancinin kiz bebegini gördugum zaman kendimi zor tutuyorum.kucagima alip sevesim öpesim var.ama erkek bebeklere karsi oyle degil.bebegimin cinsiyetiyle alâkasi varmidir bunun?hamileliginde boyle bisey yasayanlar bana yardimci olabilir mi?

Ha haaa ben hamile degili ama ayni seyleri dusunuyoruzz bende kiz cocugu istiyorummmm allah nasip etsin insallah

Bi de oglum olsun cok istiyorum ama erkek bebeklere karsi aşiri sevgi yok icimde.ama kizlara bayiliyorum

Yo ne alakası olabilir ki, benim oğlum olacak ama kız çocuklarına bayılıyorum, erkek çocuklarına karşı özel bir sevgi uyanmadı içimde. Tatlı tuzlu aşermek gibi bir şey değil.

Yo ne alakası olabilir ki, benim oğlum olacak ama kız çocuklarına bayılıyorum, erkek çocuklarına karşı özel bir sevgi uyanmadı içimde. Tatlı tuzlu aşermek gibi bir şey değil.
Ilk kizima hamileyken hic boyle olmadi.ama simdi niye boyle.normalde o kadar düskun degilimdir.yani baskasinin cocuklarina karsi flan.erkek bebege hamile olanlarmi boyle hissediyo ki.benimkinin tam kiz oldugu belli degil henüz

Sanki bebeğiniz erkek de o yüzden böyle oluyor gibi bir çıkarım duymak istiyorsunuz. Değişik bir bakış açısı. Bir de şu var, direk böyle konu açmak yerine üyelerden duymaya çalışmak, yok kızımda böyle değildi ama diye kendinizi oyalamak... ne gerek var diyesim geliyor. Zaten belli olmayacak mı bir kaç haftaya. İnşşallah gönlünce olur:)

BEnde oğlan çocuk çok severim bekarlığıödan beri ikinci kızım geliyor. Kız olarak sevdiğim tek bebek kendi kızım Onur'da ölesiye seviyorum herhalde başka kızlara kalmıyor sevgim :-) :-) :-) şaka bi yana fıtratla alakalı ben erkek gibi bi yapıya sahibim yani çok minnoş değişimdir :-)

Benimde kız bebeklere karşı aşırı bir sevgim ve ilgim var. 2.ci oğlum olacak ama ben kız bebek hastasıyım. Sanırım hamilelikten kaynaklı bilemiyorum.

Ben de aynı şekilde erkek çocukları çok seviyorum hamileyim hep erkek hissediyodum ama kızım olacakmış iç güdüsel olarak sevindim tabi ama erkek çocuk fikrim değişmediAllahım olmayanlara da versin

Yok canım sanmıyorum ben butun bebekleri cocuklari severim alir operim yerim üc kızım var

Back
X