Cinsiyett öğrendikten sonra??

yagmurluhavaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
132
52
18
24
Kızlar selamm hepinize 12+3 gebeyim fetal dna testi vermiştik ve bebişim kız o kadar mutluyum kii duydugum ilk andan itibaren inanılmaz mutlu oldum ama şaşırdım bu benim ilk gebeliğim eşimde tek erkek çocuk ve aile şirketleri vs var o çok erkek hissediyordu nedense ama sadece hissediyorum diyordu karnımı falan severken cinsiyet belli değilken babasının paşadı babasının prensesi falan diyordu hep ama bi hissiniz olurua erkek beklediğine dair öyle bi his vardı beraber öğrendik asla istememesine dair bişey sezmedim gözleri doldu pamuk olcak bitane falan dedi neyse sonra kayınpederlerime söyledik onlarfa cok sevindi ama sanki oda erkek bekliyomusta hayalkırıklıgı yaşamış gibi bi belirti sezdim yoksa benmi cok alınganım bilmiyorum ultradonfa cok hareket ederken bi videosu var ben orda erkek sanmıştım ne yalan söyliyim falan dedi yani içten içe hissiyatları böyle sanki kayınvalidem artık gördüğüm kız kıyafetlerini alabilirim dimi dedi tabi anne falan dedim birde bu ara çok duygusalım acaba içten içe tabi istedikleri olabilir şaşırmışlardır diyemi düşünmem gerek

Öncelikle hayırla gelsin bebeğiniz. Yani herhangi bir şey düşünmenize gerek yok. Tadını çıkarın. İnsanların hislerini kontrol edemeyiz. Erkek istemiş olması da normal, kız isteyip erkek olması da. Şu an hormonlarınız halay çekiyor o yüzden böyle düşünüyor olabilirsiniz.

Evet bencede tesekkır ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…