- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi Zeyna_Stone
-
nerdeeeeee bende o yetenekler.yemk yarışmasına faln katıl al birinciliği ol pro
pis pis koltuklara otursunlar o zaman napalımYok ayıp tolin, namahrem.
30 tl ydi en son bilmiyorum zam geldimi :)nerdeeeeee bende o yetenekler.
Melekler bile oturmaya gitmiyormuş, senin ne işin var elalemde?pis pis koltuklara otursunlar o zaman napalım
aynen hayalcım biz gitmeyelım hem saçlarda uzun koltuklara falan deger sonraMelekler bile oturmaya gitmiyormuş, senin ne işin var elalemde?
Ahhaha öyle bi adamla evli olmam mümkün değil. Temiz olmalıdötünün b.kuyla koltuklara oturabılır mesela
uygunmus:)30 tl ydi en son bilmiyorum zam geldimi :)
Rahat ediyormuş ya canım sicakta. o geldi aklıma. İlginç yani adam özüne dönmüştovbe yarabbim nerden geldi akliniza incir yapragi
Kart kaç günde geliyor canım.Bilgin var mı?30 tl ydi en son bilmiyorum zam geldimi :)
Böyle çıplak gezince şeyin yamulurmuş. Öyle bir hastalık varmış de.
hiç bilmiyorum mune burada ona sorKart kaç günde geliyor canım.Bilgin var mı?
Adam kat kat giyer wallahibuna çokk güldümm yaaa
Çok teşekkür ederim,olmadı özel mesajla sorarım :)hiç bilmiyorum mune burada ona sor
beni gormedin duymadin bilmiyorsun
ilk sayfalardan absladi banlayarak geliyor valla :)
konu sahibesi in$allah bi çozum bulursun kocana deyip konudan uçuyorum ben :)
Zeyna kendi fotonu profil fotosu yapmışsın ya tanıyan çıkarsa ya ay zeynanin kocasi cibil cibil dolaşıyormus derlerse
Sapığız biz :) Mümkün oldukça banyomuzu da beraber yaparız. Çıplaklık, bedene ve göze göre estetikliğini koruyabiliyorÇıplakken nasıl rahat ediyoesunuz? Ciddiyim.
Hani don sütyen versiyon neyse de tamamen çıplakken ne biliym. Ay estetik de değil hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?