Çıplak yüzmek

Ben erkek bedenini kadın bedenine göre daha estetik buluyorum valla. Bence vajinanın tipi çok çirkin.

Bunu söyledim diye linç yemem inşallah :KK70:

Şu siralar beden olumlamaya kendimi bu kadar kaptirmisken hicbir insan uzvuna cirkin demeyecegim (ayaga bile) dedirtemezsiniz :KK70:
Ne bileyim sasirdim bu kadar ogggk bogggk igrrnc denince, hani estetik bulmamak baska, ama igrenc bulmak bambaska bisey.
heteroseksuel bir sahis icin karsi cinsin bedenini igrenc bulmak çok garip olmali :bicak:

Nasil erkekler var cevrenizde anlamadim gitti:))) erkek vucuda da estetiktir ayrica, patates gibi erkekler degil tabi, patates gibi kadin da cekici degil ki:KK70:
:dondurma: cevremde erkek yok :KK53: ya totis bana hep cok komik geliyor karsimda ciplak kasli masli das gibi adam olsa totisini gorunce beni alir bir gulme. Simdiki gibi :D

Ben erkek vücudunu kadın vücudundan çok daha estetik buluyorum. Çok daha sıkı kaslı, güçlü. Deformelere daha dayanıklı. Cinsel organı da öyle. Daha steril ve estetik bence. Doğada da genelde erkekler daha gösterişlidir aslan ,tavus kuşu vs yeleli daha kaslı daha parlak tüylü vs olur.

Herhalde ataerkil toplum öğretileri bu insanın erkeğinin çirkin bulunması. Kadın bedeninin bu kadar arzu nesnesi haline gelmesi ve bastırılmakla alakalı diye düşünüyorum. Erkeklerin kadın bedeniyle ilgili konuşması ayıplanmadığı gibi desteklendiği için kalıplaşmış düşünceler de bu yönde oluyor. Sonuçta heteroseksüel bir kadının neden karşı cins bedeninden bu kadar nefret ettiğini anlayamadım. Güzel olan kendine bakan erkek vücudu tabi ki bana güzel olan kadın vücudundan daha cezbedici gelir.

Hahha bayilmamayi anlarim da igrenc ne ya, kusma efektleri falan, gorunce oguruyorlar herhalde, oysa insan vucudu yaratilmis en mukemmel seydir :KK53:

Aklınızda nası bi vücut canlandığına bağlı bu durum.
Kusma efekti koyanlardan biri olarak söyliyim, benim gözümde traşsız, olabildiğince doğal haliyle sallanan türden bişeyler canlandı...ve onu tamamlayan göğüs kıllarından aşağı sarkık göbekle birleşen bişey.
Heteroseksüel olmak her erkek vücudunu tahrik edici bulmak anlamına gelmiyor
Ve emin olun bi çok erkek de traşsız ve çok biçimsiz bi vücutla erekte olmaz.
Nasıl ki görüntüsü çirkin ya da kötü kokan bi yemeği görünce çekici gelmez ve iştahınız açılmaz, o hesap.
Burdan yaratılana kusur bulmak anlamı çıkmıyo bence.
Allah en mükemmel haliyle yaratıyor.
Ama insanlar emanet bedenlerini hor kullanıp bozuyorlar o ayrı mesele.

Tvde bale izliyorduk. Erkek balet tayt giymiş dans ediyordu. Dans bitene kadar biz muhteşem dans figürlerini ve ona uyumlu müzikle mest olduk. Ama kv bu süre boyunca baletin taytına taktı kafayı, ordaki kabartıya odaklanıp, söylendi durdu! :KK70:Bu tamamen algı ile ilgili bir şey. Gözün nasıl baktığı önemli olan.

Baletler niye tayt giyer benim için her zaman muamma olmuştur. Hiç estetik bir görüntü değil dal d...k ortada:KK70::bicak:çok istiyorlarsa tayt giysinler ama üstlerine giydikleri nane biraz uzun tutulup ç.kleri kapatılsın mesela:bicak:

Yav baltetler tayt giymesin gözünüzü seveyim, üstüne uzundan gömlek salsalar filan en azından :KK70:
Ne kadar dans da izlesek insanın gözü kayıyor, gözü öbür tarafa çevirsek hoop bi spagat, yine göz oraya kayıyor "Bana bak, heyy buradayım bana bak, beni görmezden gelemezsin hiyoo" dercesine. Sapık da değilim halbuğsem ama kvgillerdenim ben de balet mevzunda, aşamadım :KK70:

Ben erkek vücudunu kadın vücudundan çok daha estetik buluyorum. Çok daha sıkı kaslı, güçlü. Deformelere daha dayanıklı. Cinsel organı da öyle. Daha steril ve estetik bence. Doğada da genelde erkekler daha gösterişlidir aslan ,tavus kuşu vs yeleli daha kaslı daha parlak tüylü vs olur.

Herhalde ataerkil toplum öğretileri bu insanın erkeğinin çirkin bulunması. Kadın bedeninin bu kadar arzu nesnesi haline gelmesi ve bastırılmakla alakalı diye düşünüyorum. Erkeklerin kadın bedeniyle ilgili konuşması ayıplanmadığı gibi desteklendiği için kalıplaşmış düşünceler de bu yönde oluyor. Sonuçta heteroseksüel bir kadının neden karşı cins bedeninden bu kadar nefret ettiğini anlayamadım. Güzel olan kendine bakan erkek vücudu tabi ki bana güzel olan kadın vücudundan daha cezbedici gelir.

Her yazdığın doğru :) ciddi olarak bütün türlerin erkeği güzeldir, dişiyi cezbedılmek için öyle olmak zorunda ve insan cinsinde de böyle, ben de anlam veremedim çirkin bulunmasına açıkçası.

Yav baltetler tayt giymesin gözünüzü seveyim, üstüne uzundan gömlek salsalar filan en azından :KK70:
Ne kadar dans da izlesek insanın gözü kayıyor, gözü öbür tarafa çevirsek hoop bi spagat, yine göz oraya kayıyor "Bana bak, heyy buradayım bana bak, beni görmezden gelemezsin hiyoo" dercesine. Sapık da değilim halbuğsem ama kvgillerdenim ben de balet mevzunda, aşamadım :KK70:
Ben bale izlerken, saçından, ayak ucuna kadar dansla bütünleşmiş bir beden görüyorum. Balede dikkatimi özellikle çeken şey, baletlerin havada dönerken uçuşan saçları. Kollarını savurup havada dönüyorlar, sonra ayakları üzerine sekerek düşüyorlar ya. İşte o esnada sahnenin en önünde onları izlemek ve ayak darbelerinin sesini duyup, çıkartfığı tozu solumak isterdim. Bu harika olurdu.

Kuzeninizin eşi neden bu bilgiyi paylaşmayı "eş" olana kadar ertelemiş.
Şart diye bir şey yok. Adamın holuna gidiyor demrk ki böyle salına sallandıra yüzmek. Hasbinallah.
Benim bildiğim o tarz yerlere de eşsiz ya da damsız girilmez.
Ne değişik adamlar var.

Back
X