- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Iyi de neden kızdı
Yani tayin bu herkes ister
Tecrübe hizmet puanı üstünlüğü vs yok mu
O gidemedi siz gidebilecek misiniz
Yani il merkezine tayin için siz sağlık mazereti o eş durumunu göstermiştir muhtemelen
Sonuç bir belli olsun da o zaman trip yapsın bari
Iş başka arkadaşlık başka. Siz onun iyiliğini istemişsiniz ancak o aynı şeyi sizin için düşünmüyor sanırım.
Önce kendinizi ve annenizi düşünün, ona göre hareket edin. Istediği kadar yıksın ortamı o senin hakkın değil mi neden kullanmayacakmışsın?
kimin hakkıysa o olsun tayin
türkiye şartlarında zor ama
Yaparsa yapsin
Sizin elinizde olan bi durum degil ki bu ..
Babanizin kizi degil trip atan muhendis ne yaa
Koskoca kadin
o sizden daha kıdemli eş durumuda var doğu hizmeti peki ikiniz tayim talabinde bulunuyorsanız öncelik onun sanırım siz nasıl ondan önce tayin olabilirsiniz?Şimdi o eski memur olduğu için kendine hak görüyor bide ben gidersem ikinci bir muhendis gelmeden o ordan gidemez yaktı yıktı ortalığı en çok ta kalbimi kirdi
Yani insan niye bukadar nasil değişir ya anlamak mümkün değil çok üzülüyorum çok aptalım ya niye uzuluyorsam
O bu hakkı kendinde nasil göruyor?gitmis sikayette bulunmus bilmem ne? asıl senin konuşmaman lazim? muhattap olma trip at birak öyle arkadas olmaz olsun. bencil bir arkadaş.
O dilekçe yazmadan önce size sorup izin aldı mı ki, siz yazınca sorun edip küsüp konuşmuyor? Ne alaka anlamadım yani. O gitseydi iyiydi, siz giderseniz kötü, nasıl bir mantıksa bu...
Çok yakındık demişsiniz ama demek ki o size çok da yakın değilmiş. Bence o sizle konuşmuyorsa siz de hiç konuşmaya çalışmayın. Bir süre sonra kendi anlar belki çocukluk ettiğini.
Resmen mobing! takma arkadaşim birak uzulmeye deymez. o takmiyor mu sen hic takma onu.Eger insansa hatasini anlar ozur diler.Acıyım deme ona.Annem icin yikarim ortaligi oda kim oluyor muş.Çok çabuk güveniyorum ya bütün herşeyi ondan öğrendim ona hep minnettar kaldım suan bana psikolojik olarak suçluluk duygusu hissettiriyor
Valla konuşmazsa konuşmasın.. ben sizin yerinizde olsam yüzüne bakmam ... insan arkadaşının menfatini düşünür bu kadın tam tersi benim işim olmazsa senin ki de olmasın diyip taş koyuyor yolunuza... böyle bir insanın konuşmaması bana koymaz açıkçası ....gerçek yüzünü göstermiş bravo
Resmen mobing! takma arkadaşim birak uzulmeye deymez. o takmiyor mu sen hic takma onu.Eger insansa hatasini anlar ozur diler.Acıyım deme ona.Annem icin yikarim ortaligi oda kim oluyor muş.
o sizden daha kıdemli eş durumuda var doğu hizmeti peki ikiniz tayim talabinde bulunuyorsanız öncelik onun sanırım siz nasıl ondan önce tayin olabilirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?