- 8 Kasım 2016
- 284
- 202
- 18
- 55
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
o sizden daha kıdemli eş durumuda var doğu hizmeti peki ikiniz tayim talabinde bulunuyorsanız öncelik onun sanırım siz nasıl ondan önce tayin olabilirsiniz?
Önce ses çıkarma bence kendi çirkefliği. Ama baktın susmuyor hakikaten haksızlık yapıyor sana, geç karşısına söyle yaptığının ayıp olduğunu.Yani şimdi nasıl davranmam gerek ona karşı konuşmuyor ki benle okdar da iyiydik ya en çok ta bu oturuyor içime
Ya şöyle insanlara sinir oluyorum sadece ben ben... madem eşin gelebiliyor yanına istesin tayin gelsin... kendin De çocuğun da rahat etsin... ama olur mu ozaman ilçede yaşamak zorunda kalacak malum doğudan da gelmiş merkezde çalışmak onun hakkı... hiç kafana takma canım sağlık herşeyden önemli Rabbim annene şifa versin inşallah
Umursamayin ,yaptigi terbiyesizlik,sonucta esiniz degil ,size ne ,herkesin hayati kendine ,
Birsey soylerse ,muhattap olmak istemiyorum ,elim yakam degilsdin ,ayni yerde calisiyoruz diye ,hayatima kararlarima karisamazsin ,sen diyip tersleyin ,
İnsallah olur tayinin
Demek ki gerçek bir arkadaş değilmiş gerçek yüzünü görmüşsünüz sevinin bence... Umarım hak ettiğinizi alırsınız hiiiç kendinizi de üzmeyin kudursun dursun bence size olumlu cevap gelince de zaten yüzünü görmessiniz saçma sapan tepki vermiş
Sizin sandığınız kadar yakın değilmişsiniz işte tecrübeyle gördünüz. Annenizin sağlık durumu olmasa bile tayin isterken ona mı soracaksınız. Sizde asın suratınızı oturun taviz vermeyin kesinlikle.
size evlenince tayin olacaksın mı dedi ,ben mi yanlış anladım?ne demekmiş o öyle yahu o kimmişki sizin ne zaman tayin olacağınızı söylüyor..valla ben burda oturduğum yerde sinirlendim.iş hayatıyla ilgili bişey biliyorsam herkesin herkesi anında satabileceğidir.her konuda.size kimse karışamaz kanuna göre hareket ediyorsunuz zaten.böyle ortalığı ayağa kaldırdığı için siz ona ağzının payını vermeliydiniz.insanlar ne kötü ya..
estafurullah daha yenisiniz anlıyorum ben sizi bende kavga edemem sinirden ağlarım.kavgayla değilde direk lafı söyleyip olayı bitirin.mesela konuşmuyorsa neden ortalığı ayağa kaldırdığını sorabilirsin.küs durmaktansa sıkıntısını söylesin onun tonuna göre sizde lafınızı söyleyin ezdirmeyin kendinizi.İşte ben çok aptal ve safim çünkü kavga ederken bile kahrolası hemen ağlıyorum çünkü insanları kiramiyorum aptal bensessiz kaldım diye iyice kafama çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?