çirkin çıktım ya:)

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
İyi günler hepinize bizim sınıfta hasta bir arkadaşımız var yarın onun doğum günü kızlar bir etkinlik yapmış herkes çıkacak "doğum günün kutlu olsun,seni seviyoruz" vs vs bir şeyler söyleyecek bir arkadaşımız da videoya çekecek birleştirip akıllı tahtada gösterecekler.
Çok kişi çıktı okul başkanı bile konuşmuş haliyle ben de konuştum katılım az olsa çıkmazdım.Hem doğum günü olan arkadaş da yalnızlık çekiyormuş biraz mutlu olsun değer bence.
Utanırım böyle şeylerden özgüvensizim biraz.Bir arkadaşımla beraber çıktık konuştuk.Ama çok çirkin çıkmışsam ya?Hem de tahtada kocaman kocaman tüm sınıf görecek.İnşallah rezil olmam

ayy gerçekten tek derdiniz bu olsun

çirkin çıkın bir şey olmazzzz

bu dertler güzel neden biliyor musunuz

demek ki başka derdiniz yok

bak arkadaşınız hasta ve sizlerden uzak çirkin çıkmak ama orada olmak için kim bilir nelerden vaz geçerdi

Kız sen bunu mu dert ettin sanki sınıftakiler seni ilk defa görecek

Bir dahaki sefere güzel çıkarsınız, kimse 7/24 mükemmel değil, kimsenin umrunda olacağını da düşünmüyorum, siz değil de başka bir arkadaşınız çirkin çıksa siz dalga geçer miydiniz, ya da arkadaşınızın rezil olduğunu düşünür müydünüz? Takılmayın böyle şeylere.

biz arkadaşlarla foto çekindik.. bi baktim sanki en güzel ben çikmişimm..
kötü çiktiğimdada oluyor zayıfladığım halde degişik bir hava katiyor fotoda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…