Haklısınız ama yüzümde lekeler var o yüzden pek özgüvenim yok.Neden kendi değerini sanaldan birinin yazdığı mesaja göre belirleyip bir de ağlıyorsun
2215 yasinda misin
Seni bilemem de karşındaki büyük hayvanmişş. Kendi tipi nasıl kim bilirMerhabalar, ağlamam yeni bitti az önce birisi mesaj atıp geri çekti ben de sebebini sordum “çirkinsin” yazdı nasıl zoruma gitti ben de dedim ki.Çirkinsem?Niye istek attın yazdım o da ses atmış bir sürü küfür çirkin olduğunu nerden bileyim o.pu yazmış nasıl zoruma gitti ağladım arkadaşlar.Ben çirkin miyim?
Bilemiyorum öyleydi.Seni bilemem de karşındaki büyük hayvanmişş. Kendi tipi nasıl kim bilir
Sanaldan yazan silen birine niye bu kadar çok anlam yüklüyorsunuz? Ergen olabilir,sapık olabilir,şizofren olabilir.İsteği geri çeken hiç tanımadığınız birine hesap sormak çok saçma hemde çok.Gerçekten söylüyorum sosyal platformda gezmeyi bırakın ,tedavi olun.instagram,Twitter paylaşımları herkese açık yapmayın......Merhabalar, ağlamam yeni bitti az önce birisi mesaj atıp geri çekti ben de sebebini sordum “çirkinsin” yazdı nasıl zoruma gitti ben de dedim ki.Çirkinsem?Niye istek attın yazdım o da ses atmış bir sürü küfür çirkin olduğunu nerden bileyim o.pu yazmış nasıl zoruma gitti ağladım arkadaşlar.Ben çirkin miyim?
Önce kendini sevip özgüven kazanman gerekir diğer türlü bu yaşadığın olay gibi sanal zorbaların yazdığı mesajlara bile alınırsın. Ben olsam unutamayacağı şekilde tersler haddini bildirir söylediği lafı da üzerime almazdımHaklısınız ama yüzümde lekeler var o yüzden pek özgüvenim yok.
Ezik ayının biri belli ki; kadınlara sanaldan zorbalık yaparak ego tatmin ediyor. İnsan bozulur tabii de ona buna yürüyen bir g.t lalesinin lafıyla kendine değer biçme, ne ağlıyorsun, b.k yesin yani.Merhabalar, ağlamam yeni bitti az önce birisi mesaj atıp geri çekti ben de sebebini sordum “çirkinsin” yazdı nasıl zoruma gitti ben de dedim ki.Çirkinsem?Niye istek attın yazdım o da ses atmış bir sürü küfür çirkin olduğunu nerden bileyim o.pu yazmış nasıl zoruma gitti ağladım arkadaşlar.Ben çirkin miyim?
Sanaldan partner aramayın dilimde tüy bitti söylemekten, yazmaktan. Sapık mı, hırlı mı hırsız mı ne üdüğü belirsiz tipleri takmayın peşinize. Hiç mi haber dinlemiyorsunuz, uyarıları duymuyor musunuz yapmayın artık bunu.Merhabalar, ağlamam yeni bitti az önce birisi mesaj atıp geri çekti ben de sebebini sordum “çirkinsin” yazdı nasıl zoruma gitti ben de dedim ki.Çirkinsem?Niye istek attın yazdım o da ses atmış bir sürü küfür çirkin olduğunu nerden bileyim o.pu yazmış nasıl zoruma gitti ağladım arkadaşlar.Ben çirkin miyim?
HaklısınızHic tanimadigin adamin mesajinin pesine niye dusuyorsun? Geri cektiyse cekti. Salak de gec.
Hadi yapmadın sordun, o da cirkinsin dedi. Ayh k.çımın kenari de, ciddiye bile alma.
Hayatin boyunca maalesef herkes her konuda ileri geri konuşabilir. Kisasindir yerden bitme derler, uzunsundur sırık derler. Zayıfsındır ciroz derler, kilolusundur sisko derler. Beyaz tenlisindir hayalet derler, esmersindir kara derler. Bunun sonu yok. Sen kendinle baristigin zaman hic tanimadigin insanlarin bile seni aglatacak gucu olmaz üzerinde.
Ben de ona birde doktor olacaksın hakaretlere bak yazık varoş yazdımHabes maymunu kılıklı kendi tipine bak deyip engellemek yerine niye polemiğe giriyorsun ki
Neden herkesin kolayca ulaşabileceği bir konuma yerleştirdin kendini bilmediğin tanımadığın bir kimsenin isteğini mesajını kabul etmeMerhabalar, ağlamam yeni bitti az önce birisi mesaj atıp geri çekti ben de sebebini sordum “çirkinsin” yazdı nasıl zoruma gitti ben de dedim ki.Çirkinsem?Niye istek attın yazdım o da ses atmış bir sürü küfür çirkin olduğunu nerden bileyim o.pu yazmış nasıl zoruma gitti ağladım arkadaşlar.Ben çirkin miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?