Takiplestigim biriydi ben görüldü attığım için geri çekti.İyi de mesajı geri çektiyse kimin çektiği görünmüyor ki nerden anladınız?
Bir de neden herkese mesajınız açık?
Tanıdığın biri miydi yoksa tanımadan mı takipleşiyordun? Kız mı erkek mi?Takiplestigim biriydi ben görüldü attığım için geri çekti.
Haydaa.Takiplestigim biriydi ben görüldü attığım için geri çekti.
Merhabalar, ağlamam yeni bitti az önce birisi mesaj atıp geri çekti ben de sebebini sordum “çirkinsin” yazdı nasıl zoruma gitti ben de dedim ki.Çirkinsem?Niye istek attın yazdım o da ses atmış bir sürü küfür çirkin olduğunu nerden bileyim o.pu yazmış nasıl zoruma gitti ağladım arkadaşlar.Ben çirkin miyim?
Ya böyle aptal insanların yorumunu niye önemsiyorsun çirkinsin dedin diye çirkin mi oldun saçmalamaMerhabalar, ağlamam yeni bitti az önce birisi mesaj atıp geri çekti ben de sebebini sordum “çirkinsin” yazdı nasıl zoruma gitti ben de dedim ki.Çirkinsem?Niye istek attın yazdım o da ses atmış bir sürü küfür çirkin olduğunu nerden bileyim o.pu yazmış nasıl zoruma gitti ağladım arkadaşlar.Ben çirkin miyim?
Kız deli misin niye ağlıyorsunMerhabalar, ağlamam yeni bitti az önce birisi mesaj atıp geri çekti ben de sebebini sordum “çirkinsin” yazdı nasıl zoruma gitti ben de dedim ki.Çirkinsem?Niye istek attın yazdım o da ses atmış bir sürü küfür çirkin olduğunu nerden bileyim o.pu yazmış nasıl zoruma gitti ağladım arkadaşlar.Ben çirkin miyim?
Oglan mesaj atmis. Bizim kiz goruldude bırakmış. Oglan geri cekmis. Egosu yaralandigi icin de imkani olunca hırsını cikarmis işteBence sana bunu yapan tanıdık birisidir. Moralini bozmak istemiş bjlerek yapılan bir şey gibi duruyor
Haydaa.
Gorup cevap yazmadigin mesaji geri cekti diye mi neden dedin
Ozdegersizsiniz. Kendi degerinizi bilmeyip boyle buyuk tepkiler berdiginiz surece deger de goremezsiniz. Once siz kendinizi sevecek, begeneceksiniz. Siz kendinizi begenmezseniz kimse sizi begenmez.Merhabalar, ağlamam yeni bitti az önce birisi mesaj atıp geri çekti ben de sebebini sordum “çirkinsin” yazdı nasıl zoruma gitti ben de dedim ki.Çirkinsem?Niye istek attın yazdım o da ses atmış bir sürü küfür çirkin olduğunu nerden bileyim o.pu yazmış nasıl zoruma gitti ağladım arkadaşlar.Ben çirkin miyim?
Maalesef öyle olduOglan mesaj atmis. Bizim kiz goruldude bırakmış. Oglan geri cekmis. Egosu yaralandigi icin de imkani olunca hırsını cikarmis işte
Sen niye boyle garip garip seyler yapiyorsun?Maalesef öyle oldu
Mesajı çekmesi saçma geldi çünküSen niye boyle garip garip seyler yapiyorsun?
E sen görüldüde bırakmışsın. O da okuyup cevap yazmiyorsun diye geri çekmis.Mesajı çekmesi saçma geldi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?