Çirkin dedi

Yaş kaç?

Ya böyle aptal insanların yorumunu niye önemsiyorsun çirkinsin dedin diye çirkin mi oldun saçmalama

Kız deli misin niye ağlıyorsun
Seneler önce benim de başıma geldi büyük ihtimalle ergen birisi normal karakterli birisi asla böyle bir yorum yapmaz.
Bu arada yüzümde leke var demişsin benimde öyle çok dert ettim bunu tedaviye gittim hiç işe yaramadı normalde güzel de biriyim çirkin değilim ama o lekeler beni çirkinleştirdi diyordum artık takmıyorum çünkü seni gerçekten sevecek olan insan herşeyinle seviyor üzülme tatlım sen her halinle güzelsin kendini sev üzülme takılma böyle şeylere

Bence sana bunu yapan tanıdık birisidir. Moralini bozmak istemiş bjlerek yapılan bir şey gibi duruyor

sen gene böyle merak etmemen birşeyi merak edip ortalığı birbirine katmıştın dimi?
düğündemiydi neydi?
mesaj atmış geri çekmiş ne yazdıysa yazdı vazgeçmiş işte niye peşine düşüyorsun? daha kim olduğunu bile bilmediğin birini geri döndürmeye çalışıyorsun ne yazdın diyerek

Ozdegersizsiniz. Kendi degerinizi bilmeyip boyle buyuk tepkiler berdiginiz surece deger de goremezsiniz. Once siz kendinizi sevecek, begeneceksiniz. Siz kendinizi begenmezseniz kimse sizi begenmez.

Mesajı çekmesi saçma geldi çünkü
E sen görüldüde bırakmışsın. O da okuyup cevap yazmiyorsun diye geri çekmis.

Cevap yazmaya tenezzul etmediğin adamin pesinden kosarsan boyle istemedigin seyleri duyarsin iste. Egosunu kirmissin, o da karsiliginda seni kirmis.

Cocuga cevap yazmayacaksan sana ne neden cektiyse cekti. Ki bunun sebebini anlamak da zor degil, neden diye sorulacak bir sey degil yani.

Yüzünde leke olabilir. Kapatıcılar bu iş için. Ama özgüven farklı. Sanalda sevgili yerine kendinizi geliştirin, işiniz yoksa iş edininin kurslara gidin, okuyun. Ne olursa okuyun, ister okul ister kitap…. Hobileriniz olsun. Tanımadığın biri çirkinsin diyemesin. Diyecek fırsatı vermeyin. Buldu diyelim , ağlamayın.

Ohooo ne insanlar var. Gezi reelsları paylaşıyorum yurt dışından onunla alakalı bir şey sorabilir miyiz diye giriyorlar lafa. Sonra askıntı olup terslendiklerinde de sana mı kaldım şişko diyene denk geldim. Hiç umrumda değil. G*tümü yesinler. Benim değerim onların cümleleriyle var olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…