Merhabalar, ağlamam yeni bitti az önce birisi mesaj atıp geri çekti ben de sebebini sordum “çirkinsin” yazdı nasıl zoruma gitti ben de dedim ki.Çirkinsem?Niye istek attın yazdım o da ses atmış bir sürü küfür çirkin olduğunu nerden bileyim o.pu yazmış nasıl zoruma gitti ağladım arkadaşlar.Ben çirkin miyim?
Merhabalar, ağlamam yeni bitti az önce birisi mesaj atıp geri çekti ben de sebebini sordum “çirkinsin” yazdı nasıl zoruma gitti ben de dedim ki.Çirkinsem?Niye istek attın yazdım o da ses atmış bir sürü küfür çirkin olduğunu nerden bileyim o.pu yazmış nasıl zoruma gitti ağladım arkadaşlar.Ben çirkin miyim?
Canım benim sanaldan tanımadığı birine küfürlerle bu kadar kaba çirkinsin diyen birinin fikrini niye önemsiyorsun? Sence sağlıklı biri mi bu ? Kesin kafasında kadın dediğin .... hebele hübele saçma sapır fikirleri vardır . Rahatsız edici bir iletişim olmuş ama takılmamaya çalış. Manyağın biri de geç derim
yani dmlerimi okumam bile sen yazip ceken adama "ne oldu" yaziyorsun
gerek var miydi cidden?
konuya gelince de guzellik gorecelidir. Hepimiz bazilarinin guzellik anlayisina göre guzeliz bazilarina göre cirkiniz. bir arkadasim guzelligiyle övünür, minyon oldugunu,hala liseli sanildigindan falan bahseder. oysa sadece boyu kısa . onu liseli sanmalari icin kör olmalari lazim.Ki bence guzel de degil 2/10 diyebilirim. bir baska kiz arkadasim hic gerek olmamasina ve yuzune uygun olmamasina ragmen cenelerini sipsivri yapti, dudaklari cok gereksiz şişik, kaslari cok gereksiz kalin, elmacik kemikleri falan asiri belirgin. Bir de baliketli ama cok dolgun gogusleri var. oyle büyük gogsulerle normal giysi giyinse sisman duracagi icin hep crop giyer. eskiden normal bir kizdi simdi onlyfans profili gibi instasi. kesinlikle benim guzellik standarlarimin dışında ama her resmine ne kadar guzel olduguyla ilgili yorumlar geliyor :)
benim de cogu insana cirkin ve bakimsiz geldigime eminim ama umurumda degil, kimseye guzellik borcum yok. hayatimdaki insanlara hep cok guzel gelmişimdir. aşko kuşko degilim ama nisanlim aşko kampoş der bana, ama ona tatli gelen sey mesela tatillerde toprak dolmus tirnak aralarim baska birine korkunc gelebilir.
ama dedigim gibi kimseye bir guzellik borcum yok. beni begenmeyen de begenmesin zaten muhtemelen ben de onlara bayılmıyorumdur.
herkes herkesi begenecek diye bir kanun yok