• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin hissetmek ve Sevgi ihtiyacı

imogen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
14
4
86
İyi geceler. Saat 2. Ben uyuyamıyorum kafamdakiler bedenimi zorluyor. Anlatabilecek kimsem yok doğrusu anlayabilecek. İçimi dökme ihtiyacı duydum belki okuyan kimselerde ders alır.
6 ay önce biriyle tanıştım bir oyun uygulaması aracılığıyla ilk hata burda başlıyor heralde. Başta korktum değişik bi yaşam tarzına sahipti. Dövmeler bıçaklar tehlikeli şeylere ilgi duyması vs. Ama önyargılı olma demişti bana beni tanımadan yargılama dedi. Bende kabul ettim başladık konuşmaya.
Birde ben küçüklükten beri çirkin hissederim kendimi tabi buna çevremdekilerin de katkısı var. Çocukluk travmaları unutulmaz malum. Sevilmeme korkusu, yalnızlık, çirkin hissetmenin verdiği özgüvensizlik ve eziklik vs. Güzelsin, çirkin değilsin dediklerinde bile inanmama ve hiçbir erkeğe kolay güvenmeme sorunu oluştu ki şimdi anlıyorum tek haklı olduğum erkeklere güvenmeme konusuymuş...
Benimle ilgiliydi gün içinde devamlı konuşuyorduk. Sonra telefon numarası verildi. Her akşam en az yarım konuşuluyordu. Çalışıyordu şimdi uyusam olur mu diye soruyordu. Garip şeyler konuşuyorduk saçma konuları bile ama gülüyorduk. 2 hafta sonra buluştuk. Sinemaya gittik saçmalığa bak ilk buluşmada. Kıştı buna rağmen fazla vakit geçirelim beraber yürüyerek döndük. İlk bir şey hissetmedim ama ilgisi hoşuma gidiyordu o daha çok bağlanmış gibiydi. Daha sonra 1 hafta vs geçti annemin gözü tutmamıştı ve istemiyorum dedim biraz daha ısrar etti eyvallah dedi.
Aradan 1 ay geçti. Arada naptığı merak edip bakıyodum profili gizli olsa da.Sonra birgün instagram üzerinden mesaj attı. Facebook hesabım kapalıydı numaramı da silmiş. Hesap açmış bana yazmış. Yine normal konuşmaya başladık. Ama birkaç gün sonra ben olmaz dedim tekrar. Ve yine konuşma kapandı birkaç ısrardan sonra engelledi beni.
Aradan 1 hafta geçti tekrar yazdı dedim 3. de şans vericem. Yine ilgiliydi art niyetsiz masum güzel şeyler yazıyordu. O sıralar stresliydim roaccutane vs kullanıyordum duygusal boşluk derken olsun benim için sorun değil dedi. Buluştuk konuştuk bana güzel şeyler yazarken ilgiliyken tekrar derken 1 ay geçti.
Dananın kuyruğunun koptuğu nokta ise evinde yalnız kalmamız oldu. Okula gitmeyip gizlice ona gittim ailemin haberi yokken. Beraber olduk. Masumiyeti bozduk. Uyuşturucu kullandığını bilmiyodum öğrendim. Başka kızlarla konuşmaya başlamış aynı bana davrandığı gibi mesajlaşmışlar konuşmuşlar. Derken dövmesini yaptırdığı bi sevgilisi vardı eminim hala onu unatamamış. Anı yaşayan bi insan başkalarıyla onu unutmaya çalışan bi insanmış. Biliyodum ama yine gittim her şey düzelir sandım ilkler unutulmuyo o kendi ilkini unutamazken ben onu unutamıyorum.Annem öğrendi bana demediği laf etmediği hakaret kalmadı haklı olarak yerin dibine girdim. Onunsa ruhu duymadı.
6 ay ite kaka kavgayla geçti. tekrar beraber olduk. geçer sandım. daha kötüye gitti. Elimde bozulmuş bir masumiyet ve bir avuç aptallık kaldı. Bir de inşallah kafama oturmuştur dediğim acı tecrübeler. Şimdi 3 gündür hiç konuşmadık. Yazmadan duramıyordum ona ama biliyorum ben onun için beraber olmaktan başka bir fonksiyonu olmayan bi kızım bozuk bir kızım öyle demişti "artık bozuksun çakar geçerler"
Birde ilk aşkı olan kızın profiline de bakıyorum bakmadan duramıyorum acaba yine beraber olucaklar mı diye takıntı haline getirdim ne kadar aciz bir haldeyim biliyorum. Ama ben böylesine nefret ederken onun her gün benim canımı acıtan adama geri dön demesi canımı yakıyor. 2 sene olmuşlar ama ona dokunmaya kıyamamış birde bana yatıklarını düşündükçe kafayı yemek tek çözüm gözüküyor.
Öyle işte ben böyleyken onun rahat olması canımı yakıyor. Biliyorum geçiçek; yakacak, parçalayacak, mahvedicek, kırıcak ama geçiçek. Mutlaka.

"Anne istemiyorsa vardır bildiği."
Rahatlarım sandım ama salya sümük gidiyorum yine sevilmemek değilmiş en kötüsü aptal yerine koyulmakmış. Tatlı bir yalandansa acı bir gerçeği tercih ederim artık. Ben almıyım.
Şimdi olmadı ama elbet birgün olucak.
Eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim iyi geceler.

Umarım bundan sonrası için pişman olabileceğin şeyler yapmazsın...
Anneler istemiyorsa bazen vardır bi bildiği.
Toparlanmaya bak, hayat devam ediyor güzelim...

Sevilememe duygusu ve çirkin hissetme konusunda uzman yardımı almalısın çünkü hayatını ciddi manada etkileyip ,zarar veriyor ..

Uyuşturucu bağımlısı bir adamı sevme zaten ..bir de unutamadığı aşkını unutmak için seni kullanmasına izin verme ..kimsenin yara bandı olma ..sağlıklı insanlarla sağlıklı ilişkiler kurmayı dene ..daha tanımadığın bir adamın kollarına bırakma kendini ..o kibar ve sevecen tavırlar yatak dönüşü ,iğrenç bakışlar eşliğinde kendini ,midenin bile kabul etmeyip dışarı attığı kusmuk gibi hissetmene sebep olur ..

"Artık bozuksun ,çakar geçerler " cümlesi olayınızın özeti olmuş ..adamın istediği sen değil ,bacak aran ..bu cümleden sonra suratına bir tane geçirip ,bütün iletişim yollarını kapatmadiysan vay haline ..

Adamin uyusturucudan mi yoksa dogustan mi artik bilemiyorum ama bir gram akli yok. Sen bozuksun ne demek, benim bildigim sut falan bozulur, kadin bozulmaz. Hele cinsel iliskiyle hic bozulmaz. Ne yaptiysaniz ikiniz yaptiniz, madem yaptiginiz bu kadar kotu bir seydi kendisi ne oluyormus bu durumda? Size tavsiyem okul okuyun, duzgun bir is sahibi olun. Bu yarim akilli adami da kendinize yakistiriyorsaniz devam edin arkasindan aglamaya, hatta durmayin kapisina falan dayanin iyice gurursuz olun.

Bu adam için gram üzülmeye, kendini sorgulamaya değmez.

Sevgi ihtiyacı sevgi dolu insanlarla karşılanır. Hanzolar, ayılar veya odunlar bu gruba dahil değildir.

Geceeeer..
Herkes uzun uzun sebeplerini yazacak sana.
Ben de tekrarlamayayim. Ama geciyor.

Böyle bi adam sevilmez. Sen de sevmiyorsun. Biliyorsun. Zaman sana bunu gösterecek. Sen kendi kıymetini bilmezsen, başkası hiç bilmez. Kendini sev, sen değerlisin. Sana birinin böyle davranmasina izin verme.

Yorumlariniz icin cok tesekkurler. Herbiri beni daha emin olmaya itiyor verdigim kararda. İlk kotu olaylardan sonra bitmemesinin sebebi bilmiyorum toplum baskisi gelenek gorenek kurallar. Ayrilmak istemedim onunla oldugum icin duzelir sandim soylediklerinden dolayi cesaret edemedim. Yeri geliyor seni boylede sevecek birini bulursun diyorum yeri geliyor seni bu masum olmayan aptal halinle kim ne yapsin diyip agliyordum. Sadece biraz olsun destege ihtiyacim vardi ve okul konusunda kesinlikle haklisiniz tek care egitim kariyer.

Hep diyorum genç kızlarımıza..Güvenmeyin erkek milletine güvenmeyin,onların pis bir zihniyeti var,amaçları var ve bu amaç yolunda onlara her yol mübah.Hepsi aynı mı? Değil.Ama böyle ş.siz çıkma ihtimali bile gözardı edilemez.Çünkü sonunda üzülecek olan yine sadece kadın.

Bunlarin kafa yapisi boyle, tek birini sevmis(ben buna takinti diyorum, cogunlukla da kiz ayrilmis oluyor, ilki oluyor falan) ona kiyamamis unutamamis sonra da her kizla birlikte olan issiz bir adama donusmus falan.. Arabesk arabesk haller, siz de onunla beraber oldunuz diye kotu kiz oldunuz onun gozunde, serseri iste. Zordur eminim psikolojiniz de cok iyi degilmis ama bu adam sevilecek insan degil bunu zamanla daha bir anlayacaksiniz. Imkaniniz varsa psikolojik destek alin..

İyi geceler. Saat 2. Ben uyuyamıyorum kafamdakiler bedenimi zorluyor. Anlatabilecek kimsem yok doğrusu anlayabilecek. İçimi dökme ihtiyacı duydum belki okuyan kimselerde ders alır.
6 ay önce biriyle tanıştım bir oyun uygulaması aracılığıyla ilk hata burda başlıyor heralde. Başta korktum değişik bi yaşam tarzına sahipti. Dövmeler bıçaklar tehlikeli şeylere ilgi duyması vs. Ama önyargılı olma demişti bana beni tanımadan yargılama dedi. Bende kabul ettim başladık konuşmaya.
Birde ben küçüklükten beri çirkin hissederim kendimi tabi buna çevremdekilerin de katkısı var. Çocukluk travmaları unutulmaz malum. Sevilmeme korkusu, yalnızlık, çirkin hissetmenin verdiği özgüvensizlik ve eziklik vs. Güzelsin, çirkin değilsin dediklerinde bile inanmama ve hiçbir erkeğe kolay güvenmeme sorunu oluştu ki şimdi anlıyorum tek haklı olduğum erkeklere güvenmeme konusuymuş...
Benimle ilgiliydi gün içinde devamlı konuşuyorduk. Sonra telefon numarası verildi. Her akşam en az yarım konuşuluyordu. Çalışıyordu şimdi uyusam olur mu diye soruyordu. Garip şeyler konuşuyorduk saçma konuları bile ama gülüyorduk. 2 hafta sonra buluştuk. Sinemaya gittik saçmalığa bak ilk buluşmada. Kıştı buna rağmen fazla vakit geçirelim beraber yürüyerek döndük. İlk bir şey hissetmedim ama ilgisi hoşuma gidiyordu o daha çok bağlanmış gibiydi. Daha sonra 1 hafta vs geçti annemin gözü tutmamıştı ve istemiyorum dedim biraz daha ısrar etti eyvallah dedi.
Aradan 1 ay geçti. Arada naptığı merak edip bakıyodum profili gizli olsa da.Sonra birgün instagram üzerinden mesaj attı. Facebook hesabım kapalıydı numaramı da silmiş. Hesap açmış bana yazmış. Yine normal konuşmaya başladık. Ama birkaç gün sonra ben olmaz dedim tekrar. Ve yine konuşma kapandı birkaç ısrardan sonra engelledi beni.
Aradan 1 hafta geçti tekrar yazdı dedim 3. de şans vericem. Yine ilgiliydi art niyetsiz masum güzel şeyler yazıyordu. O sıralar stresliydim roaccutane vs kullanıyordum duygusal boşluk derken olsun benim için sorun değil dedi. Buluştuk konuştuk bana güzel şeyler yazarken ilgiliyken tekrar derken 1 ay geçti.
Dananın kuyruğunun koptuğu nokta ise evinde yalnız kalmamız oldu. Okula gitmeyip gizlice ona gittim ailemin haberi yokken. Beraber olduk. Masumiyeti bozduk. Uyuşturucu kullandığını bilmiyodum öğrendim. Başka kızlarla konuşmaya başlamış aynı bana davrandığı gibi mesajlaşmışlar konuşmuşlar. Derken dövmesini yaptırdığı bi sevgilisi vardı eminim hala onu unatamamış. Anı yaşayan bi insan başkalarıyla onu unutmaya çalışan bi insanmış. Biliyodum ama yine gittim her şey düzelir sandım ilkler unutulmuyo o kendi ilkini unutamazken ben onu unutamıyorum.Annem öğrendi bana demediği laf etmediği hakaret kalmadı haklı olarak yerin dibine girdim. Onunsa ruhu duymadı.
6 ay ite kaka kavgayla geçti. tekrar beraber olduk. geçer sandım. daha kötüye gitti. Elimde bozulmuş bir masumiyet ve bir avuç aptallık kaldı. Bir de inşallah kafama oturmuştur dediğim acı tecrübeler. Şimdi 3 gündür hiç konuşmadık. Yazmadan duramıyordum ona ama biliyorum ben onun için beraber olmaktan başka bir fonksiyonu olmayan bi kızım bozuk bir kızım öyle demişti "artık bozuksun çakar geçerler"
Birde ilk aşkı olan kızın profiline de bakıyorum bakmadan duramıyorum acaba yine beraber olucaklar mı diye takıntı haline getirdim ne kadar aciz bir haldeyim biliyorum. Ama ben böylesine nefret ederken onun her gün benim canımı acıtan adama geri dön demesi canımı yakıyor. 2 sene olmuşlar ama ona dokunmaya kıyamamış birde bana yatıklarını düşündükçe kafayı yemek tek çözüm gözüküyor.
Öyle işte ben böyleyken onun rahat olması canımı yakıyor. Biliyorum geçiçek; yakacak, parçalayacak, mahvedicek, kırıcak ama geçiçek. Mutlaka.

"Anne istemiyorsa vardır bildiği."
Rahatlarım sandım ama salya sümük gidiyorum yine sevilmemek değilmiş en kötüsü aptal yerine koyulmakmış. Tatlı bir yalandansa acı bir gerçeği tercih ederim artık. Ben almıyım.
Şimdi olmadı ama elbet birgün olucak.
Eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim iyi geceler.

Dövmeler bıçaklar tehlikeli şeylere ilgi duyması... evet neden bu adam ilgi duydugunu soyleyeyim mi. Kadinlar hayatta kalmayi bilen, vahsi adamlari severler. Onlarin genlerini devam ettirmek evrimin bir parcasidir.
Onunla beraber olma durumunu neden "masumiyet" kaybi olarak goruyorsunuz? Ne guzel ilk deneyiminiz heyecanli bir adamla olmus. Ustelik sanirim cok seviyorsunuz bu adami.
Olayda tek kotu olan sey adaminizin uyustrucu bagimliligi. Adam sizden hoslanmis cunku siz masum ve iyi niyetli bir kizcagizsiniz. Rakiplerinize bakmayin onemli olan erkeklerin kadinlari memnun ettigi hissi, hic birimiz barbie bebek degiliz, erkekler mutlu ettiklerini anlayinca goklere ucarlar.
Dedigim gibi bu durumda tek kotu sey madde bagimliligi.

Bu arada bayagi cesurmussunuz. bence dis gorunusunuze ozen gosterin ama kendinizi kimseyle karsilastirmayin, siz bir tanesiniz.

Artık bozuksun diyo ve sen hala unutmadın

unutamadigim aptal yerine konmak ve ben boyle huzursuzken karsi tarafin rahat olmasi her seyin bir hic ugruna olması
Iyi de adamın niyeti belliymiş sana cennet vaad etmemiş ki
Evlilik öncesi ilişki yaşamayın diyoruz yobaz oluyoruz.

Ayrilip ayrilip baristigin,hayat tarzini begenmedigin,henüz iliski denecek asamaya bile gelmeden neden bu adamla birlikte oldun be canim.Yasin kucuk diye tahmin ediyorum.Bu sana ders olsun karsindaki kim olursa olsun sana boyle davranmasina ve boyle hakaretler etmesine izin verme.Kendine haksizlik etme niye cirkin olasin ki.Ayrica cirkin olsan neolur insanin kaderi guzel olsun.

Böyle durumlarda yapılacak en önemli şey önce kendine acımayı bırakmaktır. Evet hatalarınız olmuş üzüleceğiniz şeyler yaşanmış ama siz bunları gözünüzde gönlünüzde büyüttükçe bu üzüntüler hiç azalmayacaktır. Ayrıca bozuk ne demek , böyle bişeyi kendiniz için dillendirmeyin bile ne yaralar kapanıyor, bu mu kapanmayacak. Önünüze bakın ve sizi böyle üzen değersiz insanların da sosyal medya hesaplarından bile uzak durun

Bozuk nedir Allah aşkına. Yapmayın lütfen bunu kendinize.

Masumiyet öpüşmekle, sevişmekle bozulacak bir şey değil. Masumiyet yalan söylemekle, birilerini haksızlığa uğratmakla, kötülükleri görüp ses çıkartmamakla bozulan bir şey. O yüzden hiçbirimiz masum değiliz. Canını yaktığımız insanlar oldu, görüp sesimizi çıkartmadığımız kötülükler oldu. Ama kimse seviştiği için değerini kaybetmedi.

Herkesin bir sınırı var. Sen o sınırı seni sevmeyen, değer vermeyen, özel hissettirmeyen biriyle cinsellik yaşayarak aşmışsın. Sorun yaşadıklarından ziyade adamın düşüncesi, sana davranışı, sana hissettirdikleri.

Bu adamı hayatından çıkart. Sosyal medyadan takip etme. Karşındakini iyi tanımadan, ondan emin olmadan bağlanma, kendinden ödün verme. Hayat karşına güzel şeyler çıkartacaktır illa ki.

Iyi de adamın niyeti belliymiş sana cennet vaad etmemiş ki
Evlilik öncesi ilişki yaşamayın diyoruz yobaz oluyoruz.
cennet vaad etmesi mi gerek ama dogru cikarsiz sevmek bi aptallikmis hic bisey vaat etmeden kandim sorun da bu tek istediğim biraz sevilmekti. Evlenmeden beraber olunmamali bunun bende farkindayim ancak ortam kosullar dusunceler o kadar degiskenki ne diyim....

cennet vaad etmesi mi gerek ama dogru cikarsiz sevmek bi aptallikmis hic bisey vaat etmeden kandim sorun da bu tek istediğim biraz sevilmekti. Evlenmeden beraber olunmamali bunun bende farkindayim ancak ortam kosullar dusunceler o kadar degiskenki ne diyim....
Yani şunu diyorum zaten çok da aşık olan bi davranışı bi inceliği yok sana karşı
Çirkinliğe gelince iyi marka bir fondoten ve rujun yapamayacağı bişey yoktur biraz bakımla hallolur

Bozulmak, masumiyet, çakar geçerler, bozuksun...
Yazık..
Kendinize yakıştırdığınız sıfatlara bak...
Böyle insanlar için üzülüyorsunuz bile.
Ben de sevgililerimle beraber oldum. Çünkü aşıktım.
Sevişmek için aşık oluruz. İnsanın en temel iç güdüsü bu.. Sevişmek.
Ama bir tanesinden bile ben bu lafları duymadım. Kendimi de bozulmuş hissetmedim.
Size üzülüyorum.
Siz de kendinize üzülmelisiniz bu kadar hakareti ettiğiniz ve ettirdiğiniz için.
Siz bu kadar zayıf olursanız insanlar da size bu lafları söylemekten geri durmazlar.

Back
X