- 25 Ağustos 2016
- 395
- 344
- 103
- 27
cennet vaad etmesi mi gerek ama dogru cikarsiz sevmek bi aptallikmis hic bisey vaat etmeden kandim sorun da bu tek istediğim biraz sevilmekti. Evlenmeden beraber olunmamali bunun bende farkindayim ancak ortam kosullar dusunceler o kadar degiskenki ne diyim....
Benzer bir tanışma hikayesini ben de yaşadım... Dövme mevzusu bizde de vardı hatta ancak hiç bu kadar leş bir tavırla karşılaşmadım, eski sevgilimi unutamadığım için senle birlikteyim gibi bir tavırla da... Bir de yaşıtım sayılırsınız sanırsam bu yaşlarda kadınlar sanırım kendine kötü davranan erkeklere meylediyorlar. Ancak çok da uzamadan bu yoldan dönmeniz beni mutlu etti, sizi sevip sayacak insanlar çıkacaktır karşınıza, hele ki günümüzde okumuş etmiş erkekler artık bekaret kavramlarını "kendileri de epey bir şey yaşadıkları için" çok da kafaya takmıyorlar "ikimiz de bakir/bakire olsak güzel olurdu" diyorlar, başınıza böyle şeyleri kakmıyorlar. Annenizin öğrenmesi bir açıdan iyi olmuş böyle olaylardan bir müddet geçtikten sonra anneniz çok tutucu değilse tekrardan size güvenecektir ve siz de daha aklı başında sevgililikler yaşayacaksınız. Geçmiş olsun...