değilmi. çok güzel bir paylaşım.
ceza sisteminin önceden neydi şimdi ne oldu hiç haberim yok inanırmısınsen ceza sistemi değişince böyle sizli bizli olduysan o ayrı da senli benli olmak ne zamandan beri saygısızlık oluyor?..
burda saygısız olan biri varsa o da saygısızsın diyen sen oluyorsun.
çizgiyi aşmaya gelirsek kimin çizgisiymiş o? kime göre çizgiymiş? diye sorarlar insana..
ayrıca her halukarda yağ gibi üste çıkmaya çalışmak her daim sizin uslubunuz..
her tür küfürleri edin her ortamda ondan sonra çık bana sıfatları hak ediyorsun falan de asıl çizgiyi aşan sensin.
sakınnn. olmaz öyle şey. ya biz birbirinize bunu yapmamalıyoız. ötekileştirme bu. gördüm bende bunu yazanları ama yanlış bana göre. ya biz bu milletin vatandaşlarıyız. gerek yok bu kine. asla. düşmanlık bize kaybettirir.Yani ben de düşündüm, bana emeği geçen , paylaşımlar yaptığımız sevdiklerim var Akpli olan.
FB'de de artık konuşmalarımı durdurmaya karar verdim , sakince güzelce yazacağım. Kalplerini kırmak istemiyorum çünkü.
Bir ara tüm Akplileri sayfamdan silecektim ama böyle hepimiz kaybederiz, bu şekilde olmayacağına karar verdim. Düşmanlık ile bir yere varılmayacak.
sakınnn. olmaz öyle şey. ya biz birbirinize bunu yapmamalıyoız. ötekileştirme bu. gördüm bende bunu yazanları ama yanlış bana göre. ya biz bu milletin vatandaşlarıyız. gerek yok bu kine. asla. düşmanlık bize kaybettirir.
anladım canım..Sadece bir tanesini sildim. O da Berkin için , iyi ki oldu yazmıştı.
Onu da Akp'li olduğu için değil, kalbinde böylesine kin ve nefret olduğu için sildim.
Mune imdattttt. Eski sisteme bile razıyım yeter ki su durumdan kurtulalim.
Konuya iki çift laf etmek için giriyoruz yazılanları okuyunca yazmak gelmiyor. Bazen de oyle kiskirtici oluyo ki tutamayıp ben de uyuyorum onlara. Valla kendimden bile sıkıldım.
Mune imdattttt. Eski sisteme bile razıyım yeter ki su durumdan kurtulalim.
Konuya iki çift laf etmek için giriyoruz yazılanları okuyunca yazmak gelmiyor. Bazen de oyle kiskirtici oluyo ki tutamayıp ben de uyuyorum onlara. Valla kendimden bile sıkıldım.
anladım canım..
tabbiki ölen bir cana hele bu çocuksa iyiki öldü demek acımasızlık. şahsen bende istemezdim .
İyi ki öldü diyebilen insan, potansiyel katildir gözümde. Katilleri de sayfalarımızda tutmamamız gerek.
kendine çapulcu diyen çıkıyor da kendine çirkin kısa bacaklı demekmi tuhaf oluyor
tam komedisiniz gerçekten
Ne sayfamızda , nede hayatımızda kim olursa olsun giden bir can varsa ne kimliği, ne fikri ne de yaşam tarzı bunu daha az acınası yapmaz .
Hele bir çocuksa
hoşuma gitti. paylaşayım dedim..
artık olması gereken bu.
barışın,çalışın
iyi günde kötü günde dayanışmayla dokunun. sabırla tane tane dokunun. dokunan kazanır.
çapulcu az olmuş aslında akplilere söylenenler yanında :)
üslubuma gelirsek gayet yüksekti sana nazaran..
ki sana cevaba bile gerek yoktu . çünkü beni savunmak sana kalmadı zaten.
Aynen ben de bi hakaret görünce dur ben sana gösteririrm hakaretin dik alasını diyip yazıyorum, sonra siliyorum çünkü karşımdakinde işi sokak kavgasına götürecek bir yapı varbasıyorum eksiyi
Ne bu ya nefret, kin bişeyler hayır bünyeye zarar erken ölür insan mazallah
Ceza sistemi acilen eski haline dönmeli üsluplar gerçekten fena
Sorun kıllı kısa bacak.değil. sorun diğer üyelere cevap veriş tarzın. Neyse valla salon kadını çizgimden çok fena kayicam artık tutamıyorum. Muneeee cidden imdat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?