Çirkin olduğum için reddedildim...

Cirkin kadin yoktur,bakimsiz vardir..Madem senin kendinin bile rahatsiz oldugun yerler var mesela agiz yapin..Bir disci ile bu halledilir sorun degil ki..Ayrica sirf senin guzel olmadigini dusunen bir adam da adam degildir..Bosveer herkesin bir alicisi vardir..Emin ol senin kismetinde biryerlerde zamaninin gelmesini bekliyordur; )

18 yaşındayken aşık olduğum insan aynı dersanede ve benimde çok güzel bulduğum bir arkadaşıma aşık olduğunu söyleyip kendisine ayarlamamı istemişti. inan bana 1 hafta ağladım ve hep kendimi suçladım.dedimki "çirkinsin işte seni beğenmiyor. senin sevmeye hakkın yok çünkü çirkinsin" 1 ay sonra o insan bana gelip vazgeçtiğinini çünkü hayatında başka biri olduğunu söyledi. ben tabi daha da yıkıldım. ve 1 hafta sonra bana gelip benden çok hoşlandığını söyledi..meğerse ilk beni gördüğümde çok dikkatini çekmişim ancak benim tutumlarım yüzünden (soğuk ve içe kapanıklılık tabi kendimi beğenmeme etkenide var işin içinde) başkasına yönelmiş.

Öyle şeyler vardır ki; kişiye özeldir. Yani başkaları bakınca pek bir şey görmez. Ama birinin muhakkak beğenisini kazanır. Örneğin, eşim yakışıklıdır, boylu poslu, kapı gibi adamdır. Ancak ben onun boyuna posuna bakmadım. Gözlerini gördüm ilk. Başkasının ne kadar dikkatini çeker bilemem. Kendisi k.rengi gözlere sahip. ılk bakışta basit 1çift k.rengi göz gibi gelebilir. Durum bana göre farklı. Hani resimlerde modeller derin derin bakarlar ya objektife. Benimkinin normal hali öyle. :kedi: Nasıl anlatsam, kul köle olurum o gözler için. ışte böyle; senin kendinin bile dikkat etmediğin bir özelliğine muhakkak biri dikkat edecektir. Belki de benim gibi o özellik için kul köle olmak isteyecektir.
Yalnızca kendine güven ve sev...
Sen seni sevmezsen, kim seni sever??

herkesn kusurları vardır.diş dizlimim bozuk agzım yamuk diosun ne agzı yamuk dişleri berbat kızlar gördumde etrfta guzelm diye dolaşıyorlar bazıları gulerken agzını kapıyor erkeklere sor guzel diyor neden başka tarflarını öne cıkartıyor emınım cok guzel gözlern,ellrni,burnun vardrda frknda degilsn bnmde burnum crkın bana göre kmse kusursuz degil .bnce o lafı diyen cocuk da cok crkın bi cocuk kendını begenmiş ulaka dil kalbın göstergesi bnce o dilden ne cıkıyorsa kalpte öledir bi insan o cirkin falan diyebılıyorsa asıl cırkın kendısı oldgunu bilmiyor demektr.kndine braz bakım yap guven sende dik yürü,ne biliyim ilk bşta guvenle başlar herşey makyaj yap tarzını degiştir yada sacının rengını degiştir ama ilk bşta kendine guven canım

Dış görünüş düzeltilir, hem de öyle bir düzeltilir ki arkadaşım...
Herkesin kendine göre ayrı bir alımı, hoşluğu vardır.
Dişlerine tel taktırıp düzeltmek, yüzün büyükse ona göre bir saç kesimi yaptırmak ve yüzüne giden bir renge boyatmak, hafif bir makyaj ve güzel giysilerle daha da hoşlaşmak senin elinde.

Sık çıkma teklifi alan, erkeklerin ilgisini üzerine çeken bir arkadaşım var.
Hokka burunlu, badem gözlü ve kiraz dudaklı bir kız sayılmaz hani! kaydirigubbakcemile3 Ama alımlı, hoş kız çünkü kendine bakıyor, küçük kusurlarını büyütüp büyütüp yakınmıyor, yürürken kendine güvenle yürüyor, daima olumlu, güler yüzlü. Eh, böyle bir insanla kim arkadaşlık yapmak istemez? Salt erkekler değil, hemcinsleri arasında da sevilen biridir o arkadaşım.

O kızın bir defa bile kendinden şikayet ettiğini duymadım. Kilo almış, sivilcesi varmış, kulakları kepçeymiş böyle şeylere takılıp hayatı kendine zehir etmez.

Bir de kendine nasıl haksızlık ettiğini düşün! "Ezilmesi gereken bir böceğim"
diye kendini yiyip bitiren, mutsuz, kendine güvensiz bir kızı kim ne yapsın. :mymeka: Sen önce kendini beğenip seveceksin ki diğerlerine de bu olumlu enerji geçsin.

Gülse Birsel mesela, evet gözleri şehla, burnu kendi tabiriyle osmanlı burnu, ağzı da kuş yuvası gibi minicik bir ağız sayılmaz ama ne kadar alımlı, ne kadar hoş bir kadın. Neden? Bakımlı, kendine güveni var, daima şık giysiler içinde. Küçük kusurlarına üzüleceğine bunlarla dalga geçmesini dahi biliyor, yani hafife alıyor.

Çok uzun yazdım biliyorum ama hem kızdım hem üzüldüm kendin hakkında söylediğin o lafa. Hangimiz dört dörtlüğüz ki? Her aynaya baktığında kendini muhteşem hissedebilen kaç kadın vardır? Şu söylediklerimi ve diğer arkadaşlarımızın yazdıklarını bir düşün lütfen. Bu kadar insan kuru teselli olsun diye bunca dili dökmüyor.

Kendini sev! İşte o kadar! :dilcikar:

a.s. a.s. a.s.

ah arkadaşım seni öyle iyi anlıyorum ki bir kaç yıl önce bende aynen kendimi çok çirkin hissediyordum.mesela çok esmer olduğumu düşünüyordum sıska bişiydim 45 kilo boyumda kısaydı teklif almak benim için hayaldihep hayalimde yaşatırdım aşkı...sonra bi gün saçımı kestirdim kaşımı aldırdım o yaz 4 5 kilo aldım biraz makyaj yaptım kılık kıyafet derken yüzüme bakmayan adamlar peşimden koşar oldular ...bende genç kız havası olmadığını söyleyen adamlar peşimde ama gel gör ki ben aynı bendim değişen bişi yoktu....şimdi bana ben olduğum için değer verdiğine inandığım adamla evliyim.en çirkin hallerime şahit oldu en huysuz en bakımsız...güzel olmak hiç zor değil çünkü çirkin kadın gerçekten yooook...şimdi en yakın arkadaşlarımdan biriaynı dertten şikayetçi aldım kuaföre götürdüm iki makas hareketinden sonra oldu afet...öneririm...takma kafana bence herşeyin vakti zamanı var

herkesin güzellik anlayışı farklı sen de beklemesini bilki aşk mutlaka gelecektir
ummadığın an boşuna stres yapma hem şunu bil gençken çok güzel olan yaşlılıkta çirkin olabiliyor gençkende çirkin olan orta yaşda acaip daha güzel oluyor

canım eğer maddi durumun uygunsa bi estetisyenle görüşüp sıkıntılarını anlatabilirsin. böyle söylüyorum çünkü anladığım kadarıyla senin için asıl sorun erkek arkadaşın değil kendinsin.:teselli:

ne demiş atalar

güzelliğine güvenme bir sivilce yeter ......

ruhun kalbin güzel değilse kainat güzeli ol bir süre sonra bıkılıyor dış güzelliğe

çok gördüm taş bebek kadar güzel heryerde tercih edilen kişileri güzelliğine güvenip herşeyi elde etmeyi başaran sonrada elde ettiklerini kaybedenleri

güzellik yüzde değildir

güzellik içindedir o zaten dışa vuruyor

beğenmeyen almasın yanında eşya taşımaktan ne farkı varki dış güzelliğe önem vermenin

hem sen kime göre ve neye göre kendini çirkin buldun ki belki bana göre çok güzel bir insasındır

cnm özguvenin olsun önce...herkes guzeldir aslında ama GÖREBİLENEE....

o senı sevmedı die başkası da sevmeyecek değil ya...

herkesin bi kısmetı vardır elbet...

senın dış gorunuşune bakıp not verene sen bakma bence

yani şöyle şu ana kadar kimse benden hoşlanmadı...ama kimse :) 25 yaşındayım ve kendimi hiç beğenmiyorum . kafam büyük ve yamuk :) ağzım eğri çünkü diş dizilimim bozuk. Öle yani. Kendimi çoğu zaman ezilmesi gereken bir böcek gibi hissediyorum....çok mu uçmuşum ne :P

Arkadaşım her insan güzeldir ama tabiki dış görünüşü herkesin iyi olmayabilir boş ver bence güzel olayım herkes beni beğensin diye düşünme gerçekten çok güzel olmak iyi değil çevrendede ne kadar erkek varsa gınaaaa getirirler.

Ben_ben_ben;
Yapılacak tek şey senin için doğru saç kesimine doğru giyime kavuşman...
ınan sen de şaşırırsın bu ben miyim diye.
Çirkin kadın yoktur.
Bakımsız kadın vardır!!!!!!!

Ayrıca erkekler çoğu zaman sadece tasa getiriyor.
Bunu da unutma.

a.s

ben reddedilmemiştim ama çirkinsin demişti sevgilim.sonra ne mi oldu?bir dargın bir barışık 7 ay kadar devam ettik görüşmeye.sonra ben atandım yani param oldu.şu aralar pek bi arıyor beni, pek bi pişman.neden acaba???

ben reddedilmemiştim ama çirkinsin demişti sevgilim.sonra ne mi oldu?bir dargın bir barışık 7 ay kadar devam ettik görüşmeye.sonra ben atandım yani param oldu.şu aralar pek bi arıyor beni, pek bi pişman.neden acaba???

ha ha ha seninkide iyiymiş yahu...delikafadulden adamın güzellik anyayışı farklı tatlım:)))

Seven insan kusur mu ararmış..Ayrıca güzellik herkese göre değişir..Beni onda özel kılan birşeyler vardır mutlaka..Başkası beğenmeyebilir ama o tapabilir..Anlamıyorum ya ayrıca çirkinim deme lütfennnnnnnnn:mymeka: Bakımlı olabilirsin...Kimse dört dörtlük olamazki istesede..

Back
X