Çirkin olduğum için reddedildim...

ben_ben_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
30
0
86
38
İstanbul
Arkadaşlar çok güzel bir bayan değilim ve reddedildim.Bu yetmezmiş gibi çok güzel bir arkadaşımdan hoşlanıyor. Ne yapmam gerekir. Dış görünüş de düzeltilmez ki...........

Güzellik ve Cirkinlik kisisel birseydir arkadasim....:delphin:

Ona cirkin gelebilirsin...ama yarin bir baskasi sana sen benim icin dünya güzelisin diyebilir

Sana kalp gözü ile bakan biri olduktan sonra....her halinle güzel gözükeceksin...:hulya:

Ne demis asik veysel....Güzelligin bes para etmez su bendeki ask olmasaydi...

Lüften üzülme ve sakin kendini cirkin görme....Hicbir kadin cirkin degildir.:1hug:

güzel olmadığın için reddedildiğinden eminmisin? yani öyle bişeymi söyledi :sm_confused:

yani şöyle şu ana kadar kimse benden hoşlanmadı...ama kimse :) 25 yaşındayım ve kendimi hiç beğenmiyorum . kafam büyük ve yamuk :) ağzım eğri çünkü diş dizilimim bozuk. Öle yani. Kendimi çoğu zaman ezilmesi gereken bir böcek gibi hissediyorum....çok mu uçmuşum ne :P

cnm su olayı bastan anlatabilir mısın ? sevdigin cocuk mu arkadasından hoslanıyor nereden anladın bunlardan biraz bahseder mısın ?

Son düzenleme:
bazen insanlar kendilerini bunalımda oldugu zamanlar iyice alçaltır sende öyle yapmışsın:olmaz:
herşey güzellikle çözülseydiiii.........
madem bu kadar kafana taktın şöyle kendinde küçük değişiklikler yap bak sende farkına varıcaksın kendinin

Siz reddedilmiş olabilirsiniz ama bunu size söyleyen kişi acınacak halde.
Onun yüreği çirkinmişki böyle bir neden söyleyebilmiş size.
Boşverin olmadığı daha hayırlı belkide.
Hiç üzülmeye değmez bu tarz biri için.

yok en yakın arkadaşım değil. bizim sınıfta arkadaş. çok güzl bir kız ama insanlar parmakla gösterio. bende öğrendim işte. sorun zaten beni reddeden değil. sorun benden kimse hoşlanmicak mı ya.......25 bitti 26 ya giricem 1 kere de mi olmaz ya :(:(

yani şöyle şu ana kadar kimse benden hoşlanmadı...ama kimse :) 25 yaşındayım ve kendimi hiç beğenmiyorum . kafam büyük ve yamuk :) ağzım eğri çünkü diş dizilimim bozuk. Öle yani. Kendimi çoğu zaman ezilmesi gereken bir böcek gibi hissediyorum....çok mu uçmuşum ne :P

çok uçmuşsun canım.. bırak o zaman ,sadece dış görünüşün için değer verip sevecekse hiç sevmesin.. hem kendini bu kadar küçük görürsen , özgüvenin başta olmak üzere herşeyi kaybedersin. gülsümün dediği gibi güzellik göreceli bir kavramdır. dünya güzellerini bile beğenmeyenler var. bizi mi olmıcak :) Allah karşına daha kimleri çıkartır be güzelim. niye takıyosun. sen asla kendini küçük görme,kalbin yüreğin güzel olduktan sonra o yüzüne zaten yansır..mucuk

yok en yakın arkadaşım değil. bizim sınıfta arkadaş. çok güzl bir kız ama insanlar parmakla gösterio. bende öğrendim işte. sorun zaten beni reddeden değil. sorun benden kimse hoşlanmicak mı ya.......25 bitti 26 ya giricem 1 kere de mi olmaz ya :(:(

kımsenin hoslanmadıgını nereden cıkarttın belkide hoslanan vardır fakat soylemeye casaret edemıyorlardır ...

sen cocukla mı konustun neler dedi anlatsana

eminim çirkin değilsindir ama bütün erkekler çok güzel kızlarla birlikte değil zaten.hatta fizik olarak uyumsuz çok çift var.herşey güzellik değil demekki.belki seni reddeden kişi arkadaşının başka özelliklerinden etkilenmiştir..

cok yüzeysel anlatmışsın..reddedilmeden önce arkadasına olan hoslantı söz konusumuydu olaylar nasıl gelişti? detaylarıyla paylasırsan daha iyi anlayabiliriz seni üstelik kendini çirkin olarak nitelendirme böyle düsünmen cok yanlış :olmaz:

Siz reddedilmiş olabilirsiniz ama bunu size söyleyen kişi acınacak halde.
Onun yüreği çirkinmişki böyle bir neden söyleyebilmiş size.
Boşverin olmadığı daha hayırlı belkide.
Hiç üzülmeye değmez bu tarz biri için.

cocuk ne soylemıs ?

reddetmıs sadece dahasını bilmıyoruz kı

Son düzenleme:

Tabikide olucak....seni sen oldugun icin seven...sana gözleri ile degil kalbinin gözü ile bakan karsina ciktigi zaman olucak....:delphin:

Inan bana güzellikle olmuyor bu isler canim....Cok güzel bir bayanin illaki cok mutlu bir bayan oldugnu düsünme....:kahve:

Güzellik gecicidir....baki kalan insanin karekterinin yüreginin güzelligi

cok yüzeysel anlatmışsın..reddedilmeden önce arkadasına olan hoslantı söz konusumuydu olaylar nasıl gelişti? detaylarıyla paylasırsan daha iyi anlayabiliriz seni üstelik kendini çirkin olarak nitelendirme böyle düsünmen cok yanlış :olmaz:

bende onu soracaktım cnm ...arkadasından hoslandıgını daha sonra mı ogrendin yoksa onceden biliyor muydun ?

sonradan öğrendim.....ama beni duyduktan sonra olmuş :)) arkadaşlar senden sonra aklına birinden hoşlanmak gelmiştir diolar. çirkin bulmuş beni. zaten bende kendimden asla hoşlanmazdım. sorun da bu zaten sanırım. bu olayı nasıl halledebilirim. yani kendimi sevmek...

sen bu düsünncelerinle daha en basta kaybediyorsun zaten cnm, güzellik göreceli bir kavram birine sıradan diğerine dünyalar tatlısı gelebilirsin..Öncelikle kendine olan güvenini kazanmalısın kendini bu sekilde bukdr acımasızca eleştirme lütfen böyle yaptıgın ve bu düsünceni degistirmedigin sürece bu olumsuzluk seni güzel seyler yasamaya yönlendirmez

sonradan öğrendim.....ama beni duyduktan sonra olmuş :)) arkadaşlar senden sonra aklına birinden hoşlanmak gelmiştir diolar. çirkin bulmuş beni. zaten bende kendimden asla hoşlanmazdım. sorun da bu zaten sanırım. bu olayı nasıl halledebilirim. yani kendimi sevmek...

Canim bencede senin sorunun erkeklerle degil...sen bir kere kendin kendini cirkin buluyorsun....ve muhtemelen zerre kadar özgüvenin yok....ehh buda hali ile disada yansiyordur....:hulya:

Bir piskologa gitmeye ne dersin? Mutlaka cok faydasi olur güzelim...a.s

Insan kendi capinda bir yere kadar kendinin doktoru olabiliyor...:delphin:

Back
X