- Konu Sahibi ben_ben_ben
Arkadaşlar çok güzel bir bayan değilim ve reddedildim.Bu yetmezmiş gibi çok güzel bir arkadaşımdan hoşlanıyor. Ne yapmam gerekir. Dış görünüş de düzeltilmez ki...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani şöyle şu ana kadar kimse benden hoşlanmadı...ama kimse :) 25 yaşındayım ve kendimi hiç beğenmiyorum . kafam büyük ve yamuk :) ağzım eğri çünkü diş dizilimim bozuk. Öle yani. Kendimi çoğu zaman ezilmesi gereken bir böcek gibi hissediyorum....çok mu uçmuşum ne![]()
yok en yakın arkadaşım değil. bizim sınıfta arkadaş. çok güzl bir kız ama insanlar parmakla gösterio. bende öğrendim işte. sorun zaten beni reddeden değil. sorun benden kimse hoşlanmicak mı ya.......25 bitti 26 ya giricem 1 kere de mi olmaz ya![]()
Siz reddedilmiş olabilirsiniz ama bunu size söyleyen kişi acınacak halde.
Onun yüreği çirkinmişki böyle bir neden söyleyebilmiş size.
Boşverin olmadığı daha hayırlı belkide.
Hiç üzülmeye değmez bu tarz biri için.
yok en yakın arkadaşım değil. bizim sınıfta arkadaş. çok güzl bir kız ama insanlar parmakla gösterio. bende öğrendim işte. sorun zaten beni reddeden değil. sorun benden kimse hoşlanmicak mı ya.......25 bitti 26 ya giricem 1 kere de mi olmaz ya![]()
cok yüzeysel anlatmışsın..reddedilmeden önce arkadasına olan hoslantı söz konusumuydu olaylar nasıl gelişti? detaylarıyla paylasırsan daha iyi anlayabiliriz seni üstelik kendini çirkin olarak nitelendirme böyle düsünmen cok yanlışlmaz:
cocuk ne soylemıs galiba ben kacırdım ? reddetmıs sadece dahasını bilmıyoruz kı
yani şöyle şu ana kadar kimse benden hoşlanmadı...ama kimse :) 25 yaşındayım ve kendimi hiç beğenmiyorum . kafam büyük ve yamuk :) ağzım eğri çünkü diş dizilimim bozuk. Öle yani. Kendimi çoğu zaman ezilmesi gereken bir böcek gibi hissediyorum....çok mu uçmuşum ne![]()
sonradan öğrendim.....ama beni duyduktan sonra olmuş :)) arkadaşlar senden sonra aklına birinden hoşlanmak gelmiştir diolar. çirkin bulmuş beni. zaten bende kendimden asla hoşlanmazdım. sorun da bu zaten sanırım. bu olayı nasıl halledebilirim. yani kendimi sevmek...