• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin olmak hayatımı mahvediyor

Guzelligin de kotu taraflari var.

Guzel kizsan kadinlar tarafindan kiskaca alinirsin.
Erkekler surekli sansini dener.
Sadece guzelligine bakar ama kisiligine bakmazlar.
Tek basina olmaktan aksam disari cikmaktan korkarsin.
Surekli ya tacize ugrar veya taciz tecavuz korkusu yasarsin.
Biri guzellik mi demisti??

+1. Bu yaşıma kadar sadece güzelliğim için peşimden koştu erkekler. (Yaş 31.) Kişiliğini tanımaya zahmet bile etmiyorlar. Aşık olup peşinden koşup elde etmek istiyorlar. Sonra bir bakıyorsun aşk var ama gerisi yok, aşk da bir zaman sonra zaten bitiyor.

Beni kişiliğimle birlikte olduğu gibi sevecek birini arıyorum:)

M Maya1996 bir de şunu söyleyeyim erkeklerin güzellik anlayışı bizimki gibi değil. Sen bir kadına baktığında makyaj yaptı mı yapmadı mı, estetikli mi değil mi, efendim gözleri lens mi şu bu anlarsın ama erkekler anlamaz. Onların güzellik olayı daha çok bakım üzerine. Yani çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözü %10000 gerçek. Erkeklerin çoğunun önüne koy bol makyajlı ama nüde makyaj yapmış mesela, efendim saçı boyalı şulu bulu kadını bir de tamamen doğal, ufak tefek kusurlu ama güzel kadını emin ol 1. ye güzel derler:)

İstersen aç oku milyon tane ilişki kitabını hepsi aynısını yazıyor. Öncelikle özgüvenli ol, kendini nasıl beğeniyorsan öyle giyin , bakımlı havalı ol. Gör bak neler oluyor.

Su devirde cirkin kadin diye biseyin kaldigina inanmiyorum ben. Sac makyaj giyim ve tavirla her kadin cok cekici hale gelebiliyor. Bence senin sorunun ozguvensizlik. Bu arada ben 23 yasindayken universitedeydim ve koskoca fakultede benden hoslanan beni begenen bi allahin kulu yoktu:KK14: insanlar sanki beni gormezdi. Cunku ne giyinmeyi bilirdim ne bi rimel kalem allik bilirdim ne bi duzgun sac. Cok vasattim. Siliktim. Bazen dusunurum, simdiki tecrubemle o yillara donsem pek cok erkek pesimden kosardi. Niye? Tipimde degisen bisey yok. Boy ayni boy, yuz ayni yuz. Ama kendime neyin yakisacagini biliyorum artik. Makyajda da mesela boya kupu olmak degil de minik dokunuslarin insani nasil on plana cikardigini biliyorum. Ve hepsinden onemlisi kendine guvenmenin gucunu biliyorum. Bir kadini en cekici yapan sey kendine olan guveni ve saygisidir🌸

+1. Geçen üniversitedeki sınıf arkadaşımla konuşuyorum , benim en samimi arkadaşımla evlendi hepimiz aynı sınıftaydık. Bana diyor ki senin yaydığın enerji kişiliğin değişmiş, şimdi seni kim görse aşık olur o zaman negatiftin hep...

Oysa ben aynı benim.

Katılıyorum erkekler kaştan gözden anlamıyor. G.t meme =güzellik

Olay tamamen karsidakilerin nasıl baktigiyla alakalı bende öyle dikkat çekici göt hic olmadı vücudum orantılı ama
Popom dikkat çekici olacak büyüklukte değildi yani, memelerim de küçük 46 kiloyum ama begenirlerdi hiç yalnız kalmadım. :D

Benim aksime devasa basenleri olan ama hani her türk kadınında olan basenlerden degil karşıdan bakınca iki yanına top yerleştirmişsin gibi duran ama yandan bakıldığında poposu yassı duran vücut orantısı bozuk arkadaşım kendini hep çok begenirdi gayet sevgilileri de oldu 1 sene önce de evlendi kocası kendisini cook beğeniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vasat bir şehirde yaşıyorum. Gerçekten tarafsız olarak bakıp söylüyorum, 20li yaşlarda olup da ıy bu da çirkinmiş dediğim biri olmadı hiç.
Bir kere gençliğin ışıltısı yeter.
Biraz da bakım, üst , baş dedin mi tamamdır çirkinlik mi kalır?

M Maya1996 bir de şunu söyleyeyim erkeklerin güzellik anlayışı bizimki gibi değil. Sen bir kadına baktığında makyaj yaptı mı yapmadı mı, estetikli mi değil mi, efendim gözleri lens mi şu bu anlarsın ama erkekler anlamaz. Onların güzellik olayı daha çok bakım üzerine. Yani çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözü %10000 gerçek. Erkeklerin çoğunun önüne koy bol makyajlı ama nüde makyaj yapmış mesela, efendim saçı boyalı şulu bulu kadını bir de tamamen doğal, ufak tefek kusurlu ama güzel kadını emin ol 1. ye güzel derler:)

İstersen aç oku milyon tane ilişki kitabını hepsi aynısını yazıyor. Öncelikle özgüvenli ol, kendini nasıl beğeniyorsan öyle giyin , bakımlı havalı ol. Gör bak neler oluyor.
Sizin çocuk varmıydı

Vasat bir şehirde yaşıyorum. Gerçekten tarafsız olarak bakıp söylüyorum, 20li yaşlarda olup da ıy bu da çirkinmiş dediğim biri olmadı hiç.
Bir kere gençliğin ışıltısı yeter.
Biraz da bakım, üst , baş dedin mi tamamdır çirkinlik mi kalır?

Aynen yahuuu. Gençlik güzellik = vallahi. Gençlerin gözlerindeki o ışıltı bile yeter.

Cok cok katiliyorum. Guzellik isi hemcinslerimizce abartiliyor bence. Bu devirde guzlelik = boya + giyinmek kusanmak

Evlilikten dem vurdun diye söylüyorum :) bütün cirkin denilebilcek akraba ve arkadaslrm fıstık gbi çocuklarla evli allah mutlluklarni bozmasin:) evlilik kısmet işi tipe falan bakmıyor yani ozguvenin yüksek olursa kimsenin gözüne çirkin gorunmezsin bence.

Buraya kendimi koyarsam kaçarsın :)) ama mutlu bir evliliğim var çok şükür. Hiiiç kafana takma, kendine bak sadece, o kadar. Gerisi zamanı gelince kendiliğinden gelir :)

Seni görmeyi İnan çok isterdim. Eminim aşırı abartıyorsun.

Bir kız arkadaşım vardı. Allah affetsin. Hayatımda bu kadar yüzüne bakılmayacak birini daha görmedim. Artı olarak sırt kısmında bariz duruş bozukluğu da vardı. Ben senelerce yalnız kaldım. Onun hayatına hep güzel insanlar girdi. Gerçekten özgüveni çok yüksekti. Siz farkında olmadan etrafınıza ruhunuzun karanlığını yayıyorsunuz bence.

Saçlar önemli mesela, cilt vs. Evde uygulayabileceğiniz tonla bakım mevcut. Artı özgüveni yükseltmek için Videolar izleyin, kitap okuyun. Kendinize yatırım yapın. Beyninizi geliştirin. Eminim güveniniz artacak ve pırıl pırıl bir enerji yayacaksınız çevrenize.

SAHİDEN Mİ YAA :KK53:

Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.
Çirkinim size bunu bana yok güzelsindir falan diyesiniz diye demiyorum sadece bir çirkin olarak neler hissetiğimi anlatmak istiyorum.

-Yüzüm çirkin, burun estetiği oldum sadece ucunu yaptırdım artık burnum dikkat çekecek kadar çirkin değil peki dudaklarımın inceliği, yüzümdeki sivilce izleri? Küçücük suratım?

-23 yaşındayım arkadaşlarım nişanlandı evlendi yada bir erkek arkadaşları var. Beni beğenen biri hiç olmadı.

-Düğün olur süslenirim püslenirim yanımda ki kuzenlerime "oy ne kadar güzelsin" derler bana "elbisen güzelmiş.

-Önemli olan iç güzeliğiymiş güleyim bare. Yüzün çirkinse sana seni tanıma şansı bile vermiyorlar.

-birini delisiye sevmek ama ona uzaktan bakmak

-Canımı fiziğimle ilgili çok acıtan insanlar oldu. Beni birine benzetip iki dakika sonra o kişinin ne kadar çirkin olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı. Aynı o arkadaş grupu benim onlarla aynı fotoğraflarda çıkmamı istemiyorlardı.

Kendimden nefret ediyorum artık aynalara küstüm.
Keşke kaybolsam, kimse görmese beni utanıyorum kendimden.

bir mesleğiniz varsa para kazanıp aynada kendinizi sevmek için estetik yaptırabilirsiniz çözümü olan bir şey lduğunu bilin ve kendinizi rahatlatın.

ayrıca erkekler güzel kızlara genelde hep sapıkça yaklaşıyor güzelliğin de bi faydasını göreceğini sanmıyorum ama en azından kendini seversin tabii.

Güzelsin demeyin, demişsin.

Tamam, demiyorum.

Bana güzelsin diyorlar diyorum.

Ancak bir m*ka yaradı mı diye sor, yaramadı.

Hala ipsiz sapsız adamların canımı sıkmasıyla uğraşıyorum.

Ben de bulamadım düzgün bir aşk.

Ayrıca fizik mevzusu hallolur, azmedersen.

Ona baya emek verdim ben, kilo verip vücudumu şekle sokmak için.

O bir işe yaradı mı, o da hayır.

Neyse içim karardı, gidiyorum :D
👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻

ya kendini seversin özgüvenin gelir, ya da kafana kese kağıdı geçirip dolanırsın, adriana lima aldatıldı, yangında yüzü yananlar var, hugh jackman’ın karısına baksana bi...:işsiz:

Bende fotoğraf istiyorum gerçekten merak ettim ve bana da biraz abartıyormussun gibi geldi

Back
X