- 6 Aralık 2017
- 6.429
- 6.561
- 198
biraz özgüven lazım belkide bende hayatım boyunca kilo problemi yaşadım, obez derecesinde kilom yok ama balık etli tabir edilen sınıftayım, en çok bunu kafama takardım halada takıyorum, ama kendime çirkinim deyip hayata küsmedim hep özgüvenim vardı hayatıma giren kişiler hep çok beğenirdi asla kilomu takmazlardı, şuandada harika bir adamla evliyim, ben kendi kendime kilomdan şikayet ederken o hala kilolu olmadığımı ve çok güzel olduğumu söyler, en başta özgüveninizi kazanın lütfen gersi gelecektir.Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.
Çirkinim size bunu bana yok güzelsindir falan diyesiniz diye demiyorum sadece bir çirkin olarak neler hissetiğimi anlatmak istiyorum.
-Yüzüm çirkin, burun estetiği oldum sadece ucunu yaptırdım artık burnum dikkat çekecek kadar çirkin değil peki dudaklarımın inceliği, yüzümdeki sivilce izleri? Küçücük suratım?
-23 yaşındayım arkadaşlarım nişanlandı evlendi yada bir erkek arkadaşları var. Beni beğenen biri hiç olmadı.
-Düğün olur süslenirim püslenirim yanımda ki kuzenlerime "oy ne kadar güzelsin" derler bana "elbisen güzelmiş.
-Önemli olan iç güzeliğiymiş güleyim bare. Yüzün çirkinse sana seni tanıma şansı bile vermiyorlar.
-birini delisiye sevmek ama ona uzaktan bakmak
-Canımı fiziğimle ilgili çok acıtan insanlar oldu. Beni birine benzetip iki dakika sonra o kişinin ne kadar çirkin olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı. Aynı o arkadaş grupu benim onlarla aynı fotoğraflarda çıkmamı istemiyorlardı.
Kendimden nefret ediyorum artık aynalara küstüm.
Keşke kaybolsam, kimse görmese beni utanıyorum kendimden.