emin misiniz? insanlar hep güzelin peşinde. gayet kariyerliyim, işim arabam evim var. güzel değilim. bu zamana kadar da kimse çıkmadı. görücü usulü tanıştıklarım oldu onlar da mal çıktı.Kimse artik o guzel aramiyor yaninda dusuncem yanlis. Bu zamanda guzellik degilde kariyer onemli
bu mesajınızı okuduktan sonra yüz tümörünü araştırdım. ne kadar az şükrediyoruz. Allah sağlık sıhhat versin. konu sahibine yaşadığı şeylerden dolayı hak veriyorum. ama ne halde olan insanalr var. unutmamak lazım. iyi düşünelim iyi olsunYuz tumoru yuzunden yuzu deforme olmus kadın bile ne kadar harika diye dusundum saklanmiyor makyajini yapiyor cikiyor geziyor oyle guzel makyaj yapiyo ki sasa kaliyorum. Asla boylesini yapamam diye. Hayranim ona. Allah saglik versin hepimize gerisi hal olur mutlu bir ruhumuz olsun guzel yuzden once. ozguven problemi ruhtadır. Bi arkadasim koca burnum ve ben geldik diye yorum yapar kendine. Kendini cok sever simartir eglenir.
merhaba canım sen kendini sevmiyorsun, sevmeye layık görmüyorsun ki başkaları da seni sevsin önce sen kendine değer vereceksin ayrıca elin ayağın mı eksik ben anlamadım yani bu ne isyankarlık allah o utandığın bedeninden bir parçanı alırsa bir gün o zaman hiç böyle dertlerin kalmaz emin ol , daha 23 yaşındasın yolun o kadar başındasın ki bırak arkadaşların nişanlansın evlensin senin kaderindeki elbet karşına çıkacak mutlu olacaksın ama keşke kaybolsam ,utanıyorum kendimden lafları hiç hoş değil dünyada o kadar çirkinlikler varken sen kalbini temiz tut yeter o canım neden illa birilerinin tasdiği mi lazım sen kendine neden bugün ne kadar güzelim, bugün çok güzel giyindim ve bana çok yakıştı demiyorsun o söyleyenler senden daha mı kıymetli insanlar? senden daha değerli birşey var mı bu dünya da unutma bir sen daha yok kendinin bedeninin kıymetini bil benden sana abla tavsiyesiMerhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.
Çirkinim size bunu bana yok güzelsindir falan diyesiniz diye demiyorum sadece bir çirkin olarak neler hissetiğimi anlatmak istiyorum.
-Yüzüm çirkin, burun estetiği oldum sadece ucunu yaptırdım artık burnum dikkat çekecek kadar çirkin değil peki dudaklarımın inceliği, yüzümdeki sivilce izleri? Küçücük suratım?
-23 yaşındayım arkadaşlarım nişanlandı evlendi yada bir erkek arkadaşları var. Beni beğenen biri hiç olmadı.
-Düğün olur süslenirim püslenirim yanımda ki kuzenlerime "oy ne kadar güzelsin" derler bana "elbisen güzelmiş.
-Önemli olan iç güzeliğiymiş güleyim bare. Yüzün çirkinse sana seni tanıma şansı bile vermiyorlar.
-birini delisiye sevmek ama ona uzaktan bakmak
-Canımı fiziğimle ilgili çok acıtan insanlar oldu. Beni birine benzetip iki dakika sonra o kişinin ne kadar çirkin olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı. Aynı o arkadaş grupu benim onlarla aynı fotoğraflarda çıkmamı istemiyorlardı.
Kendimden nefret ediyorum artık aynalara küstüm.
Keşke kaybolsam, kimse görmese beni utanıyorum kendimden.
bunu nasıl değiştirdiniz? ben de şimdi olumlama yapıyorum. çok çok olumsuz düşünüyordum dışardan bakıldığında anlaşılmıyor ama biriyle konuşunca hep olumsuz konuşurdum azaltmaya çalışıyorum.+1. Geçen üniversitedeki sınıf arkadaşımla konuşuyorum , benim en samimi arkadaşımla evlendi hepimiz aynı sınıftaydık. Bana diyor ki senin yaydığın enerji kişiliğin değişmiş, şimdi seni kim görse aşık olur o zaman negatiftin hep...
Oysa ben aynı benim.
Benim cevremdekiler oyle nasip birazda.emin misiniz? insanlar hep güzelin peşinde. gayet kariyerliyim, işim arabam evim var. güzel değilim. bu zamana kadar da kimse çıkmadı. görücü usulü tanıştıklarım oldu onlar da mal çıktı.
bu mesajınızı okuduktan sonra yüz tümörünü araştırdım. ne kadar az şükrediyoruz. Allah sağlık sıhhat versin. konu sahibine yaşadığı şeylerden dolayı hak veriyorum. ama ne halde olan insanalr var. unutmamak lazım. iyi düşünelim iyi olsun
emin misiniz? insanlar hep güzelin peşinde. gayet kariyerliyim, işim arabam evim var. güzel değilim. bu zamana kadar da kimse çıkmadı. görücü usulü tanıştıklarım oldu onlar da mal çıktı.
Görünüş hiçbişey zaten. Hepimiz insanız. O instagramdaki fitness kızları gibi olunmaz. Olsa bile zor. Photoshopla ya da uzun çalışmalarla yapılıyo. İnsanız sonuçta illa ki hepimiz sarkıcaz,kırışcaz. Seven düşünceleri,duyguları görerek sevsin yoksa istediği yere gitsinGüzelsin demeyin, demişsin.
Tamam, demiyorum.
Bana güzelsin diyorlar diyorum.
Ancak bir m*ka yaradı mı diye sor, yaramadı.
Hala ipsiz sapsız adamların canımı sıkmasıyla uğraşıyorum.
Ben de bulamadım düzgün bir aşk.
Ayrıca fizik mevzusu hallolur, azmedersen.
Ona baya emek verdim ben, kilo verip vücudumu şekle sokmak için.
O bir işe yaradı mı, o da hayır.
Neyse içim karardı, gidiyorum
Görünüş hiçbişey zaten. Hepimiz insanız. O instagramdaki fitness kızları gibi olunmaz. Olsa bile zor. Photoshopla ya da uzun çalışmalarla yapılıyo. İnsanız sonuçta illa ki hepimiz sarkıcaz,kırışcaz. Seven düşünceleri,duyguları görerek sevsin yoksa istediği yere gitsin
bunu nasıl değiştirdiniz? ben de şimdi olumlama yapıyorum. çok çok olumsuz düşünüyordum dışardan bakıldığında anlaşılmıyor ama biriyle konuşunca hep olumsuz konuşurdum azaltmaya çalışıyorum.
Erkekler güzel kızlara hep farklı, biraz cinsel anlamda yaklaşır,
Ama kendine güvenen tatlı dilli, neşeli, orta halli güzellikteki kızlara ciddi anlamda yaklaşır (yakışıklı çocuğun yanındaki çirkin kızların sırrı bu) burası Türkiye ne yazık ki erkekler dikkat çekici güzellikteki kızları genelde evlenecek kız görmüyor
Erkekler güzel kızlara hep farklı, biraz cinsel anlamda yaklaşır,
Ama kendine güvenen tatlı dilli, neşeli, orta halli güzellikteki kızlara ciddi anlamda yaklaşır (yakışıklı çocuğun yanındaki çirkin kızların sırrı bu) burası Türkiye ne yazık ki erkekler dikkat çekici güzellikteki kızları genelde evlenecek kız görmüyor
Hayatımın özeti. Dövme mi yaptırsam, odamın kapısına mı yazsam karar veremedimAncak bir m*ka yaradı mı diye sor, yaramadı.
Hala ipsiz sapsız adamların canımı sıkmasıyla uğraşıyorum
Hayatımın özeti. Dövme mi yaptırsam, odamın kapısına mı yazsam karar veremedim
Öncelikle "aklimca" kimseyi aşağılamiyorum, günümüz şartlarında erkeklerin yaklaşımından bahsediyorum ve evlenilecek insan ayrımı yapmiyorum ne yazık ki günümüz de erkeklerin büyük bir kısmının böyle yaklaştığını (karakterli, düzgün olan istisnalar hariç) göz ardı edemiyoruzBir tarafı yüceltirken diğer tarafı aklınızca aşağılıyorsunuz ama her şekilde yaptığınız şey kadınlara yönelik. Evlenecek kız ayrımını bari kadınlar yapmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?