• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cirkin sansi denen birsey var mi gercekten ?

ELANORA59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
24
1
6
ne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acaba :( Güzel kizlar neden yalnizdir ?

Kime göre, neye göre güzel? Bu sorunun cevabı çok değişkenlik gösterir. Bizim ülkede de herkes güzel kadınlarla beraber olmak ister lafta, ama gerçekte ortalama ya da vasat kadınlarla takılırlar. Çünkü herkes güzel kadını kaldıramaz. Ha, bir de güzellikten vs tamamen bağımsız olarak bir ruh ikizi olayı var. Belki tip olarak match-match değillerdir ama aralarında inanılmaz bir çekim vardır gibi.

Son düzenleme:
bütün olay özgüvende, mesela beğendiğiniz birisi mi var bi bahaneyle tanışıp iki laf edin. ben güzelim diyip beklerseniz aşk sizi bulmaz tabii ki

bütün olay özgüvende, mesela beğendiğiniz birisi mi var bi bahaneyle tanışıp iki laf edin. ben güzelim diyip beklerseniz aşk sizi bulmaz tabii ki
canim sorun su ki benim etrafimda hic erkek yok yurt disinda yasiyorum eh tabi bide secenekler arasinda sadece türk erkekleri olunca böyle bir duruma geldim benim yasimda bekar erkek hic kalmadi :(

Bu kendini güzel, sevgilisi olan kızları da çirkin gören insanlarin tutumu bence :) Guzellik dediğimiz nedir ki? Güzellik dediğimiz nesnel bir kavram mıdır yoksa insandan insana değişir mi bunu sorgulamaklazım. Ki güzellik nesnel olsaydı herkes tek bir kişiye aşık olurdu. Ama herkesin güzel tabiri farklıdır. Bu durum da yanına sevgili bulamayan kızların uydurduğu bir saçmalıtır.

Güzel kadınlara yaklaşmak çok daha zordur, bu kesin.
Ama kader, kısmetle alakalı aşk meselesi.
O yüzden ne olursa olsun , gerçekleşeceği varsa gerçekleşir.
Bunu düşünmek beyhude.

ne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acaba :KK43: Güzel kizlar neden yalnizdir ?
Ben güzelim diye ortalıkda dolaşmadıktan sonra kimse güzelliği farketmiyor,,, benim yüzüm güzel, orantılı, hafif balık etliydim (şu an hamileyim ),, ama benden daha çirkin kızlar ortalıkda ben güzelim diye dolanirlar onlar güzel olur,, ben kendime güzel gelirim ama asla kimseye güzelim demem öyle bir havamda olmaz,,,, ondan kimse bana güzel demez,, ki hatta çirkin diyenlerde olmuşdur,, ama bir iki kişi vardır ve yaşlı kadınlar onlar çok güzelsin der onun dışında demezler,,,,
birde güzel kızlar güzel olduğunu bilir onun için reklama gitmez,, birde güzel olduğumuzdan biraz da kibirli oluruz asla ve asla bir erkeğe yapışmayız,,,,
bak o çevrendeki çirkin dediğin kızlara nasıl yapışıyorlar erkeklere,,,,,
zamanı geldiğinde sen de bulursun ruh eşini benim gibi,,, mutlu olursun umarım :)))

yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acaba :KK43: Güzel kizlar neden yalnizdir ?
Güzel kadınlara yanaşmak daha zordur ama tabi.
Bir araştırma okumuştum erkekler en çok ''ortalama güzellikteki'' kadınları tercih ediyormuş. Tabi bu herkes için geçerli değildir. Mesela bir barda en çok yanına yaklaşılıp sohbet kurulan kızlar ortalama ve altı tipteki kızlarmış. Çünkü erkeklerin geneli çok çok güzel kadına yaklaşmaya korkar, çekinirmiş kendini rezil edeceğini düşünerek.
Kendinle aynı seviyedeki insanlarla görüş madem güzellik bakımından. :)

image.webp

Bu kadın evliymiş, 2 tane de sevgilisi varmış diyollaa. Ne diyim artıkkkk :KK14:

Aşk kısmet işidir bence, aramakla beklemekle olmaz. çok güzel ya da çok çirkin de dinlemez. aşk sevgi denen şey bir de sadece güzellikle olmaz ki, bunu da düşünmek lazım.

Konu sahıbı lafım dırekt sıze degıl, genel olarak soyluyorum...
çevremde de, bir cok arkadaşımdan duyduğum : ayy ben cok guzelım, ama cırkın sanssı olmalı ınsanda, ayy ben cook guzelım,güzeller hep yalnız kalır, ayy ben cok guzelım, güzeller hep......''
ee bana dedıgın gıbı karsındakı adama da dıyorsan,sonrasında bu sıtem cumlelerının kurulması cok sasırtmıyor, Allah ruh guzellıgı de versın yanında :)

Son düzenleme:
Çirkin ördek yavrusu denilmesi kuğucuğun ördekler arasında büyümesi sebebiyleydi, yumurtası ördek yumurtalarının arasına karışmasaydı, kuğu olarak sıradan bir kuğu kalacaktı, acıların kuğusu oldu çektikleriyle, sonunda kendi gibilerin yanında rahata erebildi :KK14:Ezmeye çalışan insanlarla arkadaşlık ederse insanlar kendini olduğundan farklı görebiliyor diyeceğim o.

Sadece dış görünüşe önem veren insanların yanından uzaklaşınca, kendine güven de yeniden yapılanıyor. Kendine güven geldikten sonra da gerisi geliyor, dış görünüşün önemi kalmıyor. Çirkin şansı o yüzden yok bence, özgüvenli insanların sadece tipine bakan insanların yersiz yakıştırması o, devamlı duyarım çünkü; o kızın kalbi çok temiz, muhabbeti çok iyi, zor gününde yanında olur veya güvenilirdir falan ama güzeller bunları hiç duymaz, çirkin şansı der :KK53: Hepsinin iç güzelliği, yüzüne vurmuş olmuyor, bazısının dışı güzel ama içi fesat.

Güzellik görecelidir ki karşına çıkacak insan sadece vitrinine gelecekse görselliğe önem verecekse yalnızlık çok çok daha iyidir o adamın varlığından. Önceden saçma bulurdum kalbi güzel olsun lafını amaöyle insanlar tanıdım ki gerçekten gönlün güzelliği aslolan gerisi teferruat sadece

O söz gerçekse, çevremdekiler yıllardır beni kandırıyor:-)
Güzel kızlar kafasını kullansın diye söylenmiştir bence o söz:KK39:

canim sorun su ki benim etrafimda hic erkek yok yurt disinda yasiyorum eh tabi bide secenekler arasinda sadece türk erkekleri olunca böyle bir duruma geldim benim yasimda bekar erkek hic kalmadi :KK43:
Canim sorun dedigin gibi biraz da yurtdisinda yasamandan kaynaklaniyor. Bende yurtdisinda yasiyorum okulda bir dunya erkek var ama hic yabanci biriyle sevgili olmadim bugune kadar. 2 sevgilim oldu ikisiyle de Turkiye deyken tanismistim. Burda fazla secenek hakkimiz olmuyor o yuzden. Tabiki yabanci erkeklerle sevgili olan Turk arkadaslarim da var ama bu tercih meselesi ben ayni kulturu paylasmadigim bir insanla yapamam. Yine de kismet bu isler kismetinde kim varsa o gelir seni bulur zaten hayirlisi olsun akisina birak herseyi.

Ben gercekten guzel olupta cok guzelim diyen az gordum ama ortalamanin altinda oldugu halde felaket bir ozguven patlamasi yasayip cok guzel oldugunu indir kaldir soyleyen cok gordum onlarda olan ozguven kimsede yok buyuzden resti kolay cekiyolar bu nedenlede vay be cocuga bak ne yakisikli bide kiza bak diycegimiz goruntuler olusabiliyo birde huyu suyu guzel ondan sevilenlerde var tabi:)

Back
X