ne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acaba

Güzel kizlar neden yalnizdir ?
Ben güzelim diye ortalıkda dolaşmadıktan sonra kimse güzelliği farketmiyor,,, benim yüzüm güzel, orantılı, hafif balık etliydim (şu an hamileyim ),, ama benden daha çirkin kızlar ortalıkda ben güzelim diye dolanirlar onlar güzel olur,, ben kendime güzel gelirim ama asla kimseye güzelim demem öyle bir havamda olmaz,,,, ondan kimse bana güzel demez,, ki hatta çirkin diyenlerde olmuşdur,, ama bir iki kişi vardır ve yaşlı kadınlar onlar çok güzelsin der onun dışında demezler,,,,
birde güzel kızlar güzel olduğunu bilir onun için reklama gitmez,, birde güzel olduğumuzdan biraz da kibirli oluruz asla ve asla bir erkeğe yapışmayız,,,,
bak o çevrendeki çirkin dediğin kızlara nasıl yapışıyorlar erkeklere,,,,,
zamanı geldiğinde sen de bulursun ruh eşini benim gibi,,, mutlu olursun umarım :)))