ne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acaba

Güzel kizlar neden yalnizdir ?
kaç yaşındasın acaba?
yıllardır bekliyorum deyince 30 üstü diye düşündüm bir an.
açıkcası bu klişe söze itibar etmemeni tavsiye ederim.
gerçek hayatla bağdaşmayan saçma bir genelleme bana göre.
hayat bu kadar basit değil keza insan ilişkileri de.
belirli bir yaş ve tecrübeye sahip hiçkimse bu tür basit genellemelere itibar etmez.
yalnız olmanın mutlaka başkaca sebepleri vardır.
durumunu güzellik-çirkinlik sığlığından çıkarak objektif olarak değerlendirmeni tavsiye ederim.
daha sağlıklı sonuçlar elde edersin.
Neden buraya konu açanlar sürekli "etraftan hep güzel olduğumu söylerler" deme gereği duyuyor hiç anlamıyorum.
Konuna gelirsek çirkin dediğin kime göre çirkin? Bir insanı çirkin yapan (görünüş olarak) kesin kurallar mı var?
mecbur hissediyorlar.
ben güzelim konumu ona göre değerlendirin demek istiyorlar.
bazen yerinde oluyor tamam hakveriyorum ama bazen çok saçma ve yersiz oluyor.
insanı güldürüyorlar gerçekten.
ve evet kime göre çirkin.
insanların beğenileri o kadar değişiklik gösterebiliyor ki .insanların beğenileri,duyguları salt vücut ölçülerine hapsolmuş değil.ilk görünüşte fiziki özellikler elbette dikkat çekicidir ve beğeni toplar ancak içi boş ise bir işe yaramaz.
ne zaman işe yarar,karşıdaki insan için içi boş fiziksel güzellik yeterli ise o zaman işe yarar sadece:))