• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cirkin sansi denen birsey var mi gercekten ?

Çirkin şansı olduğuna ben kesinlikle inanıyorum. Çevremde ne kadar güzel kız varsa hepsi mutsuz , ne kadar çirkin varsa hepsinin hayatları harika . Çok güzel olup , hayatında herşeyin iyi gittiğini duyduğum hiç kimse olmadı henüz :KK51:

Sekerim, bu evrendeki sans dagilimiyla ilgili bence.

Simdi dusun, guzel bir hatun, sokakta gecerken herkes ona bakiyor, diyelim guzel bir meslegi de var; guzel, mutlu bir ilisksii de olursa o zaman mukemmel bir hayati olur, evren kurallarina gore bence mukemmel hayat olamiyor. Yani hem guzel hem sansli olmak diger insanlara haksizlik olurdu, hem guzel olayim hem sansli olayim hep bana hep bana olmaz....Ben cidden evren adaleti yuzunden oldugunu dusunuyorum.

iyide onlarda beğenmezse : )

Yani dedigim zihnini kisitlama Turk/yabanci diye, alici gozuyle bakarken ayrim yapma......niye begenmesinler kiz, ben de yurtdisinda yasiyorum, benim oldugum yerde giyinmeyi bilen, bakimli kadini gectim; kadina benzeyen kadin bulmak zor. Yaz kis erkek gibi postal giyeni mi istersin, sirtinda 5kglik cantayla gezeni mi..... Benim Hans talibim cok, gozunu biraz acsan eminim konu sahibesinden hoslanani da vardir :)

Son düzenleme:
Yani dedigim zihnini kisitlama Turk/yabanci diye, alici gozuyle bakarken ayrim yapma......niye begenmesinler kiz, ben de yurtdisinda yasiyorum, benim oldugum yerde giyinmeyi bilen, bakimli kadini gectim; kadina benzeyen kadin bulmak zor. Yaz kis erkek gibi postal giyeni mi istersin, sirtinda 5kglik cantayla gezeni mi..... Benim Hans talibim cok, gozunu biraz acsan eminim senden hoslanani da vardir :)

senden derken anlamadım ?
yok konu sahibi güzellerin şanssız olduğuna inandığı için
yabancılarda fayda etmezse demek istedim : )
yoksa inanmıyorum ya o çirkin şansı meselesine
bilmiyorum bana garip geliyor yani.

senden derken anlamadım ?
yok konu sahibi güzellerin şanssız olduğuna inandığı için
yabancılarda fayda etmezse demek istedim : )
yoksa inanmıyorum ya o çirkin şansı meselesine
bilmiyorum bana garip geliyor yani.

Haaaaaa :) Pardon hatlarim karisti :)

Vallahi ben inaniyorum, dedigim gibi evren dengesi :)

En b.k olaylar genelde en guzel kadinlarin basina geliyor, hic degilse ask icin intihar eden kadinlarin %99.9u cok guzel kadinlar, siradan tipli olup ask icin kendini olduren kadin daha duymadim, gormedim.

En b.k olaylar genelde en guzel kadinlarin basina geliyor, hic degilse ask icin intihar eden kadinlarin %99.9u cok guzel kadinlar, siradan tipli olup ask icin kendini olduren kadin daha duymadim, gormedim.

güzel oldukları için şımarıklık yapıyorlardır belki
ama kimse 4 4'lük olamazki zaten
birinde olan diğerinde olmuyor
ne çirkin olupta talihsiz kadınlarımız da var öyle deme : )

Şansla bahtla alakası yok bu işin. Güzellik görecelidir. Kimine göre güzelsindir kimine göre değilsindir. Bunun bir sabit değeri yok ki. Azra akındünya güzeli mesela, bence güzel değil. Ya da angelina ablamız bana çekici gelmiyor, bildiğin pörtlek gözlü, pırtlak dudaklı bir hatun.
Önemli olan iç güzelliği gençler, böbrekten dalaktan haber verin bana ;) geyik bir tarafa, cidden insanın karakteri, huyu suyu güzellikten çok daha önemli bence. Huysuz ve güzel bir hatunun kankası olmaktansa çirkin ama iyi kalpli birinin kankası olmayı tercih ederim. Erkek açısından da bu böyledir bence. Kaprisli huysuz ve güzel bir kadınla olmaktansa güzel huylu ama dış görünüşü çok süper olmayan biriyle olmayı tercih ederler gibi geliyor bana. Evlilik olarak düşündüğünüzde bir ömür var birlikte geçirilecek çünkü.
Erkek güzel kadını kaldıramaz kısmının da tamamen kıskançlıktan dolayı uydurulduğunu düşünüyorum. Sevgililerini kendilerinden vasat bir kadına kaptıran huysuz ablalarımızın genele yaydığı kıskançlık kokan duygularından ibaret bence.

Bu arada hem çok süper mega güzelim hem de huylarım çok güzel :KK53:

Valla güzelim şu hayatta ne kadar ''Ya ben çok güzel değilim, çirkinim'' diyen kadın var hepsi güzel, nerde ''Etrafımda çok beğenilirim, çok güzelim, güzellerin kaderi olmaz, Allah çirkin şansı versin'' diyen kadın var bildiğin güzel falan değil.
O yüzden bence güzelim diyenlerden güzel olma ihtimalin bir hayli yüksek. :KK53:
aynen

ne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acaba :KK43: Güzel kizlar neden yalnizdir ?
evet...güzeli elde etmenin zor olduğunu sanırlar..ama şöylede birşey var..güzellerin burnu 1 karış havada oluyor yani burnu düşse almaz misali..erkeklerde yanaşamıyor..aça çirkin hakkına kanaat eder diye yaklaşıyorlar..

Marilyn Monroe bile intihar etmisken.hala neyin kavgasini yapiyolar burda..guzel kadin mutlaka cetrefilli yollardan gecerr...

çirkin şansı diye birşey yoktur. her kadın güzeldir ve güzellik göreceli bir kavramdır. bence herşey kısmet

Valla güzelim şu hayatta ne kadar ''Ya ben çok güzel değilim, çirkinim'' diyen kadın var hepsi güzel, nerde ''Etrafımda çok beğenilirim, çok güzelim, güzellerin kaderi olmaz, Allah çirkin şansı versin'' diyen kadın var bildiğin güzel falan değil.
O yüzden bence güzelim diyenlerden güzel olma ihtimalin bir hayli yüksek. :KK53:
orta halliyim diyenler neye giriyor peki :)

Marilyn Monroe bile intihar etmisken.hala neyin kavgasini yapiyolar burda..guzel kadin mutlaka cetrefilli yollardan gecerr...

Intihar diyince aklima o da geldi tabi :)

Vallahi saka bir yana artik hayat mi yoksa sartlar dersiniz, Fikriye Hanim'a buyuk haksizlik yapildigini dusunuyorum. Resmen harcanmis kadin. Fotografina baktikca bakasim geliyor, siyah kuguya benziyormus.

Marilyn Monroe güzel değildi ki. Makyajsız hallerini gördün mü? Havası var o kadının, bir de sektörde iyi koltuklardaki adamlarla yatmış hep o sayede bir yerlere gelmiş.
Bir de o kadın intihar etmedi, suikasta kurban gitti yüksek ihtimal Kennedy ile olan ilişkisi sebebiyle.
Yani hayatının kötü olmasının sebebi güzel olması değil, aptal olması. Kafasını kullanacağı yerde güzelliğiyle bir yerlere gelmeye çalışması. Onun bununla yatıp bir Hollywood yıldızı olacağına çalışıp doktor olsaydı pekala çok güzel bir hayatı olabilirdi.
Yeni nesil genç kızların da idol olarak o kadını belirlemesi çok üzücü. Bildiğin evli politikacının tekiyle yatan bir metresten ibaret kendisi.
Çirkin kadınlar intihar etmiyor mu hiç?

Güzellik görecelidir.
size güzel gelen bana çirkin gelebilir.

Çirkin bayan yoktur,bakımsız bayan vardır.

Marilyn Monroe güzel değildi ki. Makyajsız hallerini gördün mü? Havası var o kadının, bir de sektörde iyi koltuklardaki adamlarla yatmış hep o sayede bir yerlere gelmiş.
Bir de o kadın intihar etmedi, suikasta kurban gitti yüksek ihtimal Kennedy ile olan ilişkisi sebebiyle.
Yani hayatının kötü olmasının sebebi güzel olması değil, aptal olması. Kafasını kullanacağı yerde güzelliğiyle bir yerlere gelmeye çalışması. Onun bununla yatıp bir Hollywood yıldızı olacağına çalışıp doktor olsaydı pekala çok güzel bir hayatı olabilirdi.
Yeni nesil genç kızların da idol olarak o kadını belirlemesi çok üzücü. Bildiğin evli politikacının tekiyle yatan bir metresten ibaret kendisi.
Çirkin kadınlar intihar etmiyor mu hiç?
Marilyn Monroe cirkin bir kadındı:KK71:
Yahu sus bence...komik duruma dusme..butun dunyanin taptigi bir kadin..yuzude cok güzel ayrica kusursuz..
Ozel hayati kendini ilgilendirir...su dunyada herkes doktor olursa artis kim olucak filmlerde oynayacak...komikk...

Intihar diyince aklima o da geldi tabi :)

Vallahi saka bir yana artik hayat mi yoksa sartlar dersiniz, Fikriye Hanim'a buyuk haksizlik yapildigini dusunuyorum. Resmen harcanmis kadin. Fotografina baktikca bakasim geliyor, siyah kuguya benziyormus.
Bir sürü guzel kadin harcanmistir zaten...Marilyn Monroe da cirkinmis ne güldüm aksam aksam..

Back
X