• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cirkin sansi denen birsey var mi gercekten ?

bence bakımsız oldukları ıcın bız suanda 2015 teyız ben oyle ınsanlar goruyorumkı 90 yılların modasında yasıyorlar,
bakım alım gücü düşük olan insanlardan bahsetmiyorum bile. bakımsızlık zevksızlık olarak goruyorum.
ha erkeklerın hepsı yakısıklımı hayırr,
bır grup kızda kendınden daha cırkın olaran erkeklerle beraber oluyorlar kı erkegı bastırsınlar ılıskının lıderı olsunlar dıyerekten.

2015'e girdik mi yahu :KK53:

On gun mon gun yani su an yalnizim..yaniliyorsun guzel kizlar kiskanildigi icin diger kadinlar arkadaşlık yapmaya cekinir kiskanirlar es ve sevgililerinden.beni katmayalim hadi dusardan gorduklerim bunlar...
acıkcası bende guzel oldugumu dusunurum hayatımın hıc bır donemınde ıstedıgımın dısında yalnzı kalmadım

koskoca kızsın sen gerçekten buna inanıyor musun? o zaman norveçli kızlar hep bekar kalmalı, rusların peşine Türk erkekleri düşmemeli? ya lütfen şu genellemeleri bırakın lütfen. tam tersi benim bütün güzel arkadaşlarım ya evli ya da bekarsa peşinde bir sürü adam var. üstelik bir kızın güzelliği erkeklerin ilgisiyle mi ölçülür? bazen feministelere hak veriyorum. kadınlar bizim için yırtınıyorlar biz de diyoruz ki "çirkin şansı var mı ben güzelim kimse benimle ilgilenmiyor"! çirkin şansı var, büyü var, iki adaşın arasında dile tutma var, var var var

şurada güzel kızların kıskanıldığını düşünen varsa, bunlar o kızların güzel olduğu için değil içlerinin fesat ve özgüven eksiklikleri olduğu içindir. nasıl kadınların arasında yaşıyorsunuz yahu. biz güzele güzel deriz. güzel bizim olmasa da:)

acıkcası bende guzel oldugumu dusunurum hayatımın hıc bır donemınde ıstedıgımın dısında yalnzı kalmadım
Demek ki kiskanilcak güzellikte bir kadin degilsin...çünkü her güzel kadin hemcinslerinin hismina ugramistir donem donem...bunu bilirler..erkek konusunda yalniz kalmazsin o ayri..kriteri yuksek tutmazsan sıkıntı olmaz..

s
Mesela benim eski erkek arkadasim kisa boylu hafif sisman esmer alimli olmayan bir kadinla evlendi..herkes cok sasirdi inanamadi.yani evlilikler artik zaten salt ask uzerine mi kurulu?cikarina o uydu ona gitti...o yüzden sen kendini bildikten sonra kimse umrunda olmasin..Görünen Köy kilsvuz istemez.yinede güzel bir kadina sahip olmak bence onemli birsey.herkes kaldiramaz..[/QUOTE
zırt pırt güzelim güzelim diyorsun hiç inandırıcı değil .

Burda sapik gibi beni takip eden biri var..surekli farkli uyelikten bana laf sokuyor gulup geciyorum....yazik ya...

Lütfen tartışmayalım arkadaşlar, en çirkin benim, sakin...

Demek ki kiskanilcak güzellikte bir kadin degilsin...çünkü her güzel kadin hemcinslerinin hismina ugramistir donem donem...bunu bilirler..erkek konusunda yalniz kalmazsin o ayri..kriteri yuksek tutmazsan sıkıntı olmaz..
şuan senden bana hissettiğim gibimi :)
sen benim adıma rahat ol canım baskada bişey söylemiyeyim

Back
X