• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çirkin şansı

Çirkinim mutluyum vallahi kafam rahat.üni. bitene kadar kimseyle çıkamadığım için hep çok ders çalıştım en güzel devlet okullarında okudum. Üni bitince 2.çıktığımla evlendim. Kocam da acayip yakışıklı akrabalar arasında uzun süre konusulmustu bu kadar yakışıklı ve sempatik adamı nasıl bulmuş diye. Ayrıca kocam ne kadar sempatikse ben de o kadar suratsizimdir.işte bunlar hep şans. ..Allah çirkin şansı versin gerçekten kızlar :))

Şans doğum haritasında belli olur anacım benimki en şanslı olmam gereken gezegende ama gezegende doğduğumda retro olmuş şans yok mesela ahaha böyle işler işte ;)

survivorda bir fatmagül vardı güzel kız amma ağzını açana kadar konuşunca çirkin oluyordu resmen..
çirkin şansı falan hikaye yani..
kime göre çirkin kime göre güzel..

Ben hem güzelim hem de şanslıyım hayatım boyunca da şanslıydım. Saçma bir söz.
Bence kendini teselli etmek için biri bu sözü uydurmuş!

Belki görünüş olarak güzel değildir ama öz güveni yüksektir, sevimlidir, sempatiktir, ne bileyim hamarattır, çalışkandır, zekidir.. Herşey güzellik değil ki..:cool:

Kızlar merhaba. Bir laf vardır hani Allah çirkin şansı versin.. Ne kadar doğru ya.Burda yanlış anlaşılmasın Allahın yarattığı kula çirkin demek kimseye düşmez ama mecazı anlıyorsunuz işte. Güzellerin niye kıymeti yok niye talihi yok? Atıyorum çekici fiziğe sahup olmayan bir bayanın özel hayatı çekici fiziğe sahip olan bayandan çok daha hareketli olabiliyor, eşi onu arzulayabiliyor.
Kime gore guzel yani güzellik merci kim de sen güzelsin talihin yok .sen cirkinsin talihlisin diye ayirimda bulunmuslar.güzellik göreceli birşey leyla çok mu güzeldi.yada anjelina joly bence çok çirkin bagirsak gibi dudaklari var.

Aslında güzellikten yada cirkinlikten ziyade akıllı ve cilveli olmak lazım herhalde.Keza biz kadınlar gayet zeki varlıklarız biraz kafayı kullanınca yapamayacağımız şey yok bence.

Benim universitede bir kiz vardi surekli guzelligiyle giyimi kusamiyla ön plana cikmaya çalışırdı. Gercekten de guzel kizdi yani.
Bir arkadasimiz daha vardi onunda ne kadar cirkin oldugundan konusurlardi. Ama bir sevgilisi vardi nerdeyse kizin ayaklarinin altini öpecek.
Guzel olan kiz da bize kimse gelmiyor bir de su kiza bak diye kucumserdi.
Ve kimseyi de begenmezdi kendisi. Surekli gözü yuksekte. Bu yuzden unide de cok sıkıntı cekti. Kimseyle pek anlasamazdi. Hep kendi dedigi olsun isterdi en sonunda yalniz kaldi
Bazen suçu kendimizde bulmaliyiz yani.
Allah birinden alip digerine vermiyor ki herkesin hayati kendine.

Back
X