• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çirkin şansı

cilve derken mesela? evet aynen canım sıkıldı çünkü sürekli insanlarla haşır neşirim ve ne zaman çift görsem güzelim gencecik bayanlar hep aşağılanmış bastırılmış afedersiniz kıro adamlarla beraber. ama kendinden bir haber bayanlar zenginlik rahatlık içinde. bir bayan geldi mesela, eşi de kendi de inanılmaz varlıklı durumu iyi, eşi gözünün içine bakıyor hayatı mükemmel. ama saçlarını bile günlerdir yıkamamış, bakım düzgün giyim hiçbiri yok, konuşmayı dahi bilmiyor. ağzını açtığında her cümlesinden hava atma, seni aşağılama akıyor. bak ben ne kadar mutluyum, sen de bu halinle sürünüyorsun...mesleğim gereği bakımlı olmak zorundayım, düzgün giyiniyorum. her gelen bayanda aynı tavırdan bıktım. eşi ya da kendi biraz durumu iyiyse her cümlesi aşağılamak üzerine kuruluyor.
Ee, tamam işte ikisi de birbirini bulmuş. Bir insanın egosuna, hava atmasına ses çıkarmayan bir insan muhtelemen aynı kafadadır. Körler sağırlar birbirini ağırlar ...

Birincisi, guzellik gorecelidir. O kime gore cirkin? Sen kime gore guzelsin?
Ikincisi, her sey dis guzellik degil. Guzel sansi, cirkin sansi diyebilecek kadar sig olmayin. Bunun sansla ilgisi yok, dis gorunusle hic ilgisi yok. Insanin icine bakacaksin iliskilerde.
Guzel oldugunu dusunup, guzel oldugun icin sanssiz oldugunu dusunuyorsan kendini gelistirmek icin epey yol katetmen gerekir demektir.
hayır güzel olduğum için insanlarım benim içimi görmediğini görmek istemediğini sadece dış görünüşümle değerlendirildiğimi düşünüyorum. ekstra olarak güzel insanların duyguları yoktur,kızmaya sinirlenmeye üzülmeye ağlamaya hakları yoktur bakış açısıda var. hep mükemmel olmasın anladın mı mottosu.

Çirkinim mutluyum vallahi kafam rahat.üni. bitene kadar kimseyle çıkamadığım için hep çok ders çalıştım en güzel devlet okullarında okudum. Üni bitince 2.çıktığımla evlendim. Kocam da acayip yakışıklı akrabalar arasında uzun süre konusulmustu bu kadar yakışıklı ve sempatik adamı nasıl bulmuş diye. Ayrıca kocam ne kadar sempatikse ben de o kadar suratsizimdir.işte bunlar hep şans. ..Allah çirkin şansı versin gerçekten kızlar :))
peki eşinize soruyor musunuz benle niçin evlendin neyim sana çekici geldi niye beni tercih ettin gibi?

Benim universitede bir kiz vardi surekli guzelligiyle giyimi kusamiyla ön plana cikmaya çalışırdı. Gercekten de guzel kizdi yani.
Bir arkadasimiz daha vardi onunda ne kadar cirkin oldugundan konusurlardi. Ama bir sevgilisi vardi nerdeyse kizin ayaklarinin altini öpecek.
Guzel olan kiz da bize kimse gelmiyor bir de su kiza bak diye kucumserdi.
Ve kimseyi de begenmezdi kendisi. Surekli gözü yuksekte. Bu yuzden unide de cok sıkıntı cekti. Kimseyle pek anlasamazdi. Hep kendi dedigi olsun isterdi en sonunda yalniz kaldi
Bazen suçu kendimizde bulmaliyiz yani.
Allah birinden alip digerine vermiyor ki herkesin hayati kendine.
işte o ayaklarının altı öpülecek kızı merak ediyorum ben sevgilisi niye bu kadar düşkün bunun sırrı ne?

Çirkin şansı yoktur güzel egosu vardır. Güzel kadınlar gerçekten de daha az mutlu bana kalısa. Zira Ukrayna'da yaşamıyoruz ve ülkemizde eli yüzü düzgün kadın çok olsa da güzel kadın sayısı az. Bu yüzden bebeklikten beri güzellikleri vurgulanarak büyütülen kadınlar ilkokul ortaokul lise ve üniversitede bu yönüne vurgu yapan ve kendisine herşeyden önce bu özelliğinden dolayı aklaşanlar sebebiyle maddeyi yani vitrini önemsemeye ve dolaylı olarak soyut kavramlarla diğer insanlardan daha geç tanışmak yahut hiç tanışmamak bahtsızlığına düşüyor. Göz gördüğüne alışıyor da gönül davranışın her türlüsüne alışamıyor. Bizim minik prensesimiz hayatı boyunca prenses muamelesi gördüğü için erkeklerden prens tavrı bekliyor. Bu beklenti biraz ego biraz kibir biraz bencillik içeriyor aynı zamanda. Peki beyaz atletli prensimiz bu ayakları yer mi. Yemez.

Öte yandan çirkin dediğimiz kadın toplumda ya kişiliği ve aklı ile var oluyor yahut silikleşerek iyice görünmez oluyor. O, vitrinde birşey olmadığı için daha az mağrur daha tamahkar daha anlayışlı olmak 'zorunda' kalıyor. Çirkin şansı yoktur güzel egosu vardır diyorum.
bence erkekler güzel kadından korkuyor,yanında dikkat eçekici bir bayanla gezecek kadar özgüvenli değil çoğu. ben herkesinkine bakayım ama kimse benimkine bakmasın...

mesela bu işve cilve nedir?
Eşin konuştuğu dilden anlamak,iyi tanımak,ota çöpe mızlamamak.Sevdiklerine özen göstermek,bunları yaparken de eşin gözüne sokmamak,başına kakmamak.
Her kadın güzel ya da çirkin ,bir süre ilgisizlik yaşar.Kadın da değil aslında her ilişki yaşar bunu.Tarafın cinsiyeti önemli değil.
Eğer karşındaki insansa ,her türlü zorluğu yaşar atlatır,aşk sevgiye ve sağlam temellere oturmuşsa iki taraf da birbirini mutlu etmek için uğraşır,er ya da geç.
Ama sizin asıl derdiniz ne ben anlayamadım tam olarak.

işte o ayaklarının altı öpülecek kızı merak ediyorum ben sevgilisi niye bu kadar düşkün bunun sırrı ne?
Birbirlerine saygilari vardi demek ki. Iyi anlasiyorlardi.
Cinsel yönü soruyorsan bence senin vücut guzelliginden ziyade erkegin libidosuyla alakali.

Isteksizlik olabilir esinde. Ona baskasi da gitse bir sey farketmez yani.

Konudan anladığım çekici bir fiziğe sahip ve güzelsiniz. Ama ne yazık ki şansınız yok. Ama olsun çekici ve güzelsiniz. çekici ve güzel olduğunuzu söylemiş miydim?
konuda birince tekil şahıs kullanmadım genel olarak yazdım. burası kimsenin kimseyi görmediği bir ortam ego tatmini için pek uygun değil yani :halay:

bazen bu söz doğru olabiliyor.
iki komşumuz var.
biri manken gibi bir kadın, eşi de yakışıklı, 2 güzel evladı var ama eşinin gözü dışarıda.
diğeri kilolu, güzel kadın standartlarına uymayan biri ama eşi çevresinde pervane. bir şey istese de yapsam diye bekliyor.
hah işte güzel bir örnek. mesela bunu soruyorum ben hiç gözlemlediniz mi , ikinci bahsettiğiniz bayanın eşi neden böyle?

Çirkin derken kalp çirkinliği mi fiziksel çirkinlik mi ? Fiziksel olarak çirkin olup gerçekten eş konusunda çok şanslı olanları gördüm. Aynı zamanda huyu kötü ama kocası melek gibi olan hatta burada koni acanlarda var ya kocam çok iyi ama aldattım diye! Kalbi çirkine örnek bu da!
Misal on parmağında on marifet, okumuş çalışıyor , fiziksel olarak da çok güzel ama kocası dövüyor, aldatıyor, manevi şiddet uyguluyor vs yine burda konu açanlar var bu şekilde.
Genel bir durum olmasada inanırım bu söze.
her ikisi için de geçerli. mesela cazgır gelinler vardır ama eşleri kv leri her istediğini yapar. benim etrafımda çok var.

Eşin konuştuğu dilden anlamak,iyi tanımak,ota çöpe mızlamamak.Sevdiklerine özen göstermek,bunları yaparken de eşin gözüne sokmamak,başına kakmamak.
Her kadın güzel ya da çirkin ,bir süre ilgisizlik yaşar.Kadın da değil aslında her ilişki yaşar bunu.Tarafın cinsiyeti önemli değil.
Eğer karşındaki insansa ,her türlü zorluğu yaşar atlatır,aşk sevgiye ve sağlam temellere oturmuşsa iki taraf da birbirini mutlu etmek için uğraşır,er ya da geç.
Ama sizin asıl derdiniz ne ben anlayamadım tam olarak.
ilgisizlik döneminin uzun sürmesi dert benim için şu an ama konuyu genel olarak açtım, çok fazla gözlemim oldu ama dün özellikle ağırıma gitti, ben işimi yapıyorum, ama kadın aşağılamak için sürekli konuşuyor. anlıyorsunuz sonuçta bakışlardan tavırlardan. ay işte burda sürünüyorsun bak ben hayatımı yaşıyorum minvalinde konuşmalar. ağırıma gitti o an konuyu açtım fikir istedim...

hah işte güzel bir örnek. mesela bunu soruyorum ben hiç gözlemlediniz mi , ikinci bahsettiğiniz bayanın eşi neden böyle?
bilmem.
karısını çok sevdiği için herhalde.
diğeri de sevdiğini iddia ediyordur muhtemelen.

ilgisizlik döneminin uzun sürmesi dert benim için şu an ama konuyu genel olarak açtım, çok fazla gözlemim oldu ama dün özellikle ağırıma gitti, ben işimi yapıyorum, ama kadın aşağılamak için sürekli konuşuyor. anlıyorsunuz sonuçta bakışlardan tavırlardan. ay işte burda sürünüyorsun bak ben hayatımı yaşıyorum minvalinde konuşmalar. ağırıma gitti o an konuyu açtım fikir istedim...
Ah be canım,o mutlu olsaydı gerçekten sevilseydi kimseyi aşağılama ihtiyacı hissetmezdi ki,zavallının tekiymiş.
Parasıyla hava atmış,eşinin aşkıyla değil ki :D :D

Ah be canım,o mutlu olsaydı gerçekten sevilseydi kimseyi aşağılama ihtiyacı hissetmezdi ki,zavallının tekiymiş.
Parasıyla hava atmış,eşinin aşkıyla değil ki :KK70: :KK70:
öyle mi diyorsunuz o_Oböyle tiplerden illallah geldi de :bicak:aslında biliyorum yarası olan gocunur ama bazen de eh beee yeter diyor insan :KK53::sinirli: her fırsatı değerlendiren tiplerden gına geldi.

Back
X