Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben diyemem işte
önceki erkek arkadaşlarım kiloluydu, ben kilodan laf açarsam ölüm orucu tutmaya başlarlardı
söyledigime pişman olmuştum
şimdi prense çok iyisin hatta zayıfsın diyorum(yalan ama tabi kendi de biliyor)
Tenesemisir
Valla ben de erkek arkadaşım da birbirimize çok düşkünüz ama paso deriz spor yap, sen de yap yaz geliyo fit olalım
Hatta geçen diyorum pilatese adam gibi başlıycam set alalım bana, bakalım bi'tamam mı diye durmuş sen pilates yap ben de boş durmayım sana baklava yapam diyo![]()
yapın valla sporunuzu eger totonuzu kaldırabilirseniz
biz prensle spora başlayabilcegimizi hiiç sanmıyorum ikimiz de tembeliz
o yüzden birbirimizi göbeklerimizle seviyoruz
Bir de baklava nedir yahu, erkege spor yap desen hemen baklava der
baklava en son nokta
sen şu göbegini belini erit de baklava kalsın
ki zaten çıkaramazsın![]()
Yahu yapmayın azcık kilo ver dediği için mi adam sevmiyo olduZaten bunu çok taksa sevgili olmazlardı ya da direk ayrılırdı değil mi, sevgilisini önemsiyor ki söylemiş. Bizim de sevgilimiz göbekli olsa aşkım azcık kilona dikkat et bak sağlıksız derdik, en azından ben derdim:44:
Ben sevmiyor demedim ki nereden çıkardınız??
Sevgili olmak ,sevmek kiloyla,elbiseyle,dış görünümle olacak şeyler değil bana göre.Ben hiçbir
sevgilime askım kilona dikkat et demedim,demem de.Ne zayıfına dedim ,ne şişmanına.
Öncelikli olarak kilosunu eğer sağlık problemi
yoksa hiç önemsemediğim için demezdim; sonrasında da kimseye kilo ver demekle kilo
verdirilmeyeceğini bildiğim için.Vücut ölçüleriyle ben dedim diye oynamasın zaten benim
sevgilim,herhalde rahatsız olsa kendi verir ya da vermez,bu onun bileceği iş.
Sevgilisi şişman ya da zayıf diye ayrılan kişinin de bence zaten başka problemleri vardır,ben her
durumu hayatımda yasamıs bırı olarak ,zayıfken de ,kiloluyken de insanların bana karısmalarına
sinir olmusumdur,hayat benim vücut benim,kime ne ? Begenmeyen küçük ogluna almasın.
Sevgililikse bunlardan çok bagımsız bir sey; ruhun uyusuyorsa karsındakı ınsanın kusurlarını
görmezsin.Bunun yasla alakası da yok ,lisedeyken de böyle düşünürdüm,su yasımda da böyle
düşünüyorum.Bu arada kilosu yüzünden saglık problamı yasayan sadece 1 arkadasım oldu.Ama
maalesef anoreksiya ile hayatı zehir olan en yakın 4 isim geldi aklıma ..
Yanlış hatırlamıyosam "ilişkini gözden geçir" gibi bi'cümlenizden dolayı öyle demiştim:44:
Bilmiyorum herkesin kendi görüşü insan sevdiği kişinin sağlığına dikkat eder ki fazla kilonun sağlıksız diye nitelendirilmesi için illa damarları tıkamasına vs.gerek yok yani.
Bence deyiş biçimi önemli, insan sevdiğine sırf kilo ver diye bozulmamalı. Acımasız olacak ama bu konunun çok çok dışında yazıyorum çoğu insan "beni seven böyle sevsin" diye kendini saldıkça salıyor neticede ruhlar aleminde de yaşamıyoruz ki öyle olsaydı tvde Kıvanç Tatlıtuğ'u görünce gözlerimiz büyümüyor olurduO yüzden her insan sevdiğinin dışına da bi'okadar önem veriyor bu bi'gerçek.
Soğumaz tabii ki ama önemsesin ister.
İlişkini gözden geçir demek, seni sevmiyor demek değildir.Fazla kilonun sağlıksız diye
nitelendirilmesi için damarların tıkanması gerekir diye yazdığımı da sanmıyorum :) Zaten konu
sahibinin kilosu da o aralıkta değil.Diyetisyene gitse ya da endokrin uzmanı bir doktora,sağlıllı
beslenme önerilerinde bulunup yollarlar. Dediğim gibi her
durumu yaşadım ben hayatımda,inşallah sen yasamazsın.Yasın benden cok kuçuk dıye sen dıye
yazıyorum.37 yım cunku.Dediğin gibi herkesin kendi görüşüdür.Mesela ben Kıvanç T.deyince
gözleri
büyüyenlerden değilim :) Zevkleri de farklı olabiliyor insanların.Veya o Kıvanç görünümlü
erkeklerin bir kısmının karakterinin de Kıvanç görünümlü olmadıgını farkedince baska seyler
düşünebiliyorsun:)
Beni böyle sevsin diye kimse kendini salmaz.Eger biri kendini salıyorsa bunun nedenleri
vardır.Hayat sadece kilodan,fizikten ibaret değil.Ha çok güzel olmak ,alımlı olmak vs de her zaman
istediklerini getirmez hayatta insana '' Allah çirkin sansı versin '' diye bir söz bosuna
söylenmemiş.O fiziğin içinin dolu olması benim öncelikli tercihim.Ama zevkler ve renkler
tartısılmaz.Ben kilo vs önemseyen biri değilim,bunları çok takıp hayatı kendine zehır edenlere de
üzülürüm.Üstelik kilo versen kimseyi mutlu edemezsin '' aa zayıflamıssın hasta mısın '' derler.Kilo
alırsın '' aman dikkat et kilo almıssın '' derler.Her iki durumda da ''çok güzelsın'' ya da ''yanakların
çökmüş/ tombullasmıs'' diyenler olabilir.Bu insanın tamamen kendisine ait bir durumdur,hem hiç
bir durumda kimseyi memnun edemezsin,hem de baskaları için hayatını değiştirmemelisin.
oda vücut geliştirmeye gider biraz popo kası felan yaparsa neden olmasınnn
Eki Görüntüle 720680şöyle bir erkek isterse ne yapılmazki.. ama kendide basit bi tipse tırnağı oynatmaya bile değmez :131:
Ama kilo zaten sağlıksız bi'şey. Tüm organlarının çevresi yağ tabakasıyla kaplanıyo. Güzellik kavramına tamam belki etki etmez ama kilolu birini gördüğünde mi sağlıklı görünüyo dersiniz yoksa zayıf birini mi?
Zayıf dediysek herkes Ebru Şallı gibi dolansın demiyoruz tabiiBen de malesef doğum yapanları, ilaç kullananları çerçevenin dışına alıp 20li yaş grubu ve altının kilolu dolaşmasını çok garipsiyorum. Gençsin, dinçsin yap sporunu sağlıklı yaşa.
Bence erkek arkadaşı yakın gördüğünden açık konuşmuş şimdi bi'kız arkadaşına sorsa kilom nasıl diye "iyi canım, çok tatlısın" derdi. Üslubunu bilemem ama gerçekler hep güzel gelmez neticede kulağa.
Bence de vermen gerekiyor. Ben 1.67-8 civarındayım 55 oldu mu tipim değişiyo kendimi kötü hissediyorum.
Leslie Sansone'yi tavsiye ederim ben çok kısa sürede milletin "aa kilo mu verdin sen" demelerini duyabildim
Evet benim anlatmak istediğim bu ilerde zaten kilo alınıyor normalde de kiloluysan ver verebilirsen .konu sahibi arkadaşım öncelikle aynı boydayız ben 21 yaşındayım bu arada senin yaını yorumlarda göremedim atlamış olabilir. 50 kiloyumgeçen erkek arkadaşımla konuşuyoruz bana dedi ki kilo ver
bende dedim hayırdır nerden çıktı ilk tanıştığımızda böyle değildin diyo o zamanlar 46 kiloydum o zamanlarda bana çok zayıfsın uçucaksın diyodu
kendisinede söyledim bunu olsun ver dedi tabi gülüyoruz biraz da. erkektir ne söylese yeridir
şaka bir yana kilonu sağlığın için söylemiş olabilir. benimde hafif bir göbeğim çıktı mesela ben rahatsız oluyorum spor yapıyodum ama 10 gün önce ameliyat olduğum için şuan askıya aldım spor işini . spor yap sende biraz yemeden kes eminim çabucak verirsin.
bu resme sadece uygun olarak bunu buldum
baklavalara bak sen heleeeeeeee
aynen bizler gibi 20 kli yaş gurupları hatta ben bunu 15-16 itibari ile düşünüyorum kilolu görünce garipsiyorum ve üzülüyorum çünkü en güzel zamanlarımız kilo verebilmek için. ileride zaten doğumlarla ilaçlarla alınan kiloların verimi zor oluyor bu evrelere olabildiğince zayıf ( ama ölüm orucuna giripte bir deri bir kemik değil ideal kilo bahsettiğim ) girebilirsek bir sonraki evreleri çok rahat atlatabiliriz buna inanıyorum . ayrıca bende Jillian Micheals yapıyordum bende 1 hafta gibi kısa süre içerisinde kilo mu verdin laflarını duydum bende Jillian öneririm . tercih senin konu sahibi arkadaşım![]()
Ohalde ben de izninle abla demek istiyorum
Ben daha çok konu sahibinin buna içerleyip, gönül koymasını kendini çirkin hissetmesini garipsedim. Kıvanç sadece örnektiDış görünüş her şeyi getirmez elbet ama biz kızlar yüzünde sivilce çıksa üzülen insanlarız hele ki 20li yaşlarda
Yani bana kalırsa bu söylenilen cümle çok küçük bi'şey. Yukarda da dedim ya biz de erkek arkadaşımla konuşuruz sürekli spor muhabbetini daha çok sağlıklı yaşayalım vücudumuz zamanla salmasın kendini diye.
Oyüzden ben cevap yazarken sizin cevaplardan ziyade toplumdaki genel görüşü baz aldım, oyüzden çerçevenin dışında dedim