- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
- Konu Sahibi depresif insan
Ama ileride evlenicem o zaman ne olucakk![]()
lazere git
ay içim şişti kız valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ileride evlenicem o zaman ne olucakk![]()
lazere git
ay içim şişti kız valla
Ahahaha benı dinleyen herkes bu duruma gelıyo zatennama napıyımmm napıyımmmm deli oldum kafama takmaktan
Gerçekten kendimi bu duruma nasıl getirdim bilmiyorum ama insanlarla hemen iletişime geçemeyen biriyim zaten karakter olarak kendimi herkesten yetersiz görmekten yoruldum aslında NORMAL bi yüzümün oldugunu biliyorum ama işte o akranlarıma karşı olan yetersizlik hissi çok kötü
öğrenciiiiii![]()
Yaşın genç, youtube da makyaj vlogger, instagramda moda bloggerlarını takip et. Bakımlı, alımlı olmayı öğrenebilirsin..
Zaten bu instagramdaki youtube dakı kızlar mahvettı benı onları hayatlarını kusursuzluklarını görünce uyuz oluyorum kendımde eksıklık hissediyorum
üfff neresi kusursuz onların bee,,iki kilo makyaj badana yapmış gıbı cıkıyorlar
tabı cıksınlar süslenmek güzel ama sankı anadan dogma gıbı anlatıyosun
arkadasın dedıgı gıbı sen de ogren sacını basını yapmayı
baskalarını kıskana kıskana kendını köreltirsin böyle etrafındakıler de cırkın hısseder kendını valla toparlan bıraz
Bu konu başlığını açtıktan sonra sizlerin yazdıklarından sonra daha bi kararlı oldumm toparlanıcam en kısa süredeee
Zaten bu instagramdaki youtube dakı kızlar mahvettı benı onları hayatlarını kusursuzluklarını görünce uyuz oluyorum kendımde eksıklık hissediyorum