Çirkinimmm !!!!

Gerçekten kendimi bu duruma nasıl getirdim bilmiyorum ama insanlarla hemen iletişime geçemeyen biriyim zaten karakter olarak kendimi herkesten yetersiz görmekten yoruldum aslında NORMAL bi yüzümün oldugunu biliyorum ama işte o akranlarıma karşı olan yetersizlik hissi çok kötü

sen de bir anormallik yok,

lütfen bu düşünceleri kafandan at şeytanın vesvesesi bunlar seni beğenen insanlar muhakkak olmuştur, muhakkak bi yerini beğenmişlerdir

Allah sana kıymet vermiş, ve seni yaratmış
birisenin böyle düşünmene sebep olmuş olabilir

bir kişi beğenmemiş olabilir bu başkası beğenmez anlamına gelmez canımmm

üstelik gençmişsin, genç olan herkes bana güzel geliyor
ve yaşlılar da oyle der , genç olan en tipsizi bile sırf gençlikten güzeldir, çünkü gençlik güzelliktir

kızlara çok bakma sen birçoğunda neler var neler daha küçük yaşta ayrıca çoğunun içi boş. özenti tipler işte :KK45:
oralarına buralarına bi kapatıcı sürmeden saçlarını yaptırmadan çıksınlar da göreyim kaçı gerçekten çok güzelmiş.
önemli olan bir yerde kendini kandırmadan olan, doğal güzelliğin bir, bir ikincisi de kendine özgüvenli duruşun, bilgin, görgün, içinin dolu oluşu...:KK51:

Yaşın genç, youtube da makyaj vlogger, instagramda moda bloggerlarını takip et. Bakımlı, alımlı olmayı öğrenebilirsin..

Zaten bu instagramdaki youtube dakı kızlar mahvettı benı onları hayatlarını kusursuzluklarını görünce uyuz oluyorum kendımde eksıklık hissediyorum

üfff neresi kusursuz onların bee,,iki kilo makyaj badana yapmış gıbı cıkıyorlar
tabı cıksınlar süslenmek güzel ama sankı anadan dogma gıbı anlatıyosun
arkadasın dedıgı gıbı sen de ogren sacını basını yapmayı

baskalarını kıskana kıskana kendını köreltirsin böyle etrafındakıler de cırkın hısseder kendını valla toparlan bıraz

üfff neresi kusursuz onların bee,,iki kilo makyaj badana yapmış gıbı cıkıyorlar
tabı cıksınlar süslenmek güzel ama sankı anadan dogma gıbı anlatıyosun
arkadasın dedıgı gıbı sen de ogren sacını basını yapmayı

baskalarını kıskana kıskana kendını köreltirsin böyle etrafındakıler de cırkın hısseder kendını valla toparlan bıraz

Bu konu başlığını açtıktan sonra sizlerin yazdıklarından sonra daha bi kararlı oldumm toparlanıcam en kısa süredeee

Bu konu başlığını açtıktan sonra sizlerin yazdıklarından sonra daha bi kararlı oldumm toparlanıcam en kısa süredeee

sen benım yanımda olsan ben sana el atardım da işte boyle uzaktan ancak
neyse kafanda bır seyler değiştiyse ne mutlu

Zaten bu instagramdaki youtube dakı kızlar mahvettı benı onları hayatlarını kusursuzluklarını görünce uyuz oluyorum kendımde eksıklık hissediyorum

Onların hayatları, çevreleri, olanakları, ortamları farklı, sen farklısın. İlham alıp, kendi olanaklarına göre şekillendirmen lazım. Atıyorum onlar yeşil michael kors çanta takıosa, sen Mudo dan al, kombin yap vs.

Ama şu söyleminden anladığım senin bakım değil, özgüven sorunun var, onun çözümü de kendini geliştirmek..

Mesela ben şuan çok çirkinim:KK45: Ama eşim akşama gelecek ve ben yine top modelleri aratmayan güzelliğe ve bakıma sahip olacağım. Aynadaki değişime ben bile şaşıyorum:KK70::KK70:Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır:KK53:

mecnuna demişler bu kara kuru leylada ne buldunda begendın sen ona bide benim gözümle bak demiş.
güzellik göreceli bir arkadaş yazmıs erkekler ayrıntıcı degıl makyajlı guzel gıyımlı sacların yapılıysa en guzel sensin. gözle görülür bir çirkinliğin oldugunu sanmıyorum.
ayrıca o kusursuz gordugun kızların fotograflarındakı fıltreler shoplar kusursuz gorunme cabalarıyla dolu.. bende bakıyorum ne bakımsız kadınlar her turlu kompleks yapmadan paylasıyorlar fotolarını bu guzellıkten degıl ozguvenden.
özgüven candır. kafanda ben degerlıyım dedın mı tamam ıste.kımse senı guzel gormek zorunda degıl sen kendını begendıgın surece guzelsın zaten...

yani dedıklerı gibi güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa...

şu an çok merak ettim seni.Bence bir fotonu koymalısın bu kadar kadın yalan söylemeyiz herhalde .Çirkinsen de dürüstçe söyleriz valla bak :KK53:

Canım bu tamamen öz güvenle alakalı bir durum bence. Çünkü bende de aynısı vardı. Ben psikolojik yardım aldım , sende yardım alabilirsin..

Back
X