• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkinimmm !!!!

Bilirim o tarz hisleri ben:) hangimizde yok ki? Enin ol su an tv de gorupte agzimi acik izledigimiz o kadinlarin bile vardir bu tarz dertleri.. yada senin akranlarin.. sence kendilerinden cok mu memnunlar? Sanmam:) belki de seni gorduklerinde imrendikleri bir suru yonun vardir kimbilir?
Aynaya bakmaktan korkma.. Kendine değer ver kimse dünya güzeli değil :KK66:

Çok teşekküürr ederimm :)) Evet biliyorum yaptıgım çok kötü böyle düşünerek kendime zarar veriyorum ama aynaya baktığımda kusurlarımı görüyorum ben sadece daha da kotu oluyorum

Çok teşekküürr ederimm :)) Evet biliyorum yaptıgım çok kötü böyle düşünerek kendime zarar veriyorum ama aynaya baktığımda kusurlarımı görüyorum ben sadece daha da kotu oluyorum
Çok meraklıyız insanları yüceltip kendimizi eziklemeye :) Güzellik salonuna git bakım yaptır kendini iyi hissedersin ;)
benim de dönem dönem kendimi beğenmediğim oluyor tuhaf triplere giriyorum sonra geçiyor..

Sırf bu konuyu açabılmek için daha az önce üye oldum. Ben daha çok genç bi kızım bir türlü kendimi beğenemiyorum insanlar bana güzelsin dediğinde bile teselli oldugunu düşünüp rahatsız oluyorum bazı günler aynaya bakmamak için elimi kenardan kenardan yıkadığım oluyo banyoda. Allah'ıma şükür elim gözüm yerinde ama bi türlü kendi içimde çirkin olmadığımı kabullenemıyorum bu his o kadar kötüki bütün hayat enerjinizi alıyo. En önemli sorun aslında bu değil. Asıl derdim mesela bi sahile kafeye gittiğimde ordaki akranlarım olan kızlar falan oldugunda kendimi ezik görüyorum yetersiz hissediyorum o his beni öldürüyor Lütfen bana bi teselli verin ne yapmalıyım nasıl geçirmeliyim bu hissi

Kendine bunu dedikce ruhun cirkinlesir, yapma. Simdi sana artist artist yapma diyorum ama senden daha kucuk yaslarda benzer sikintilar yasamistim. Ama sebebi farkliydi. Hayatim boyunca ay ne guzel cocuk diye simartilip ergenlige girince ilk sivilceyle ben de bittim. Coktum resmen ya. Otobuste falan sanki herkes bana bakip ay ne cirkin kiz diyor gibi geliyordu. Halbuki kimsenin baktigi yok. Maddi gelir acisindan bizden yuksek olan ailelerin cocuklariyla okuyordum, ondan da biraz ezdim kendimi. Bak ne diyorum, KENDIMI. Sonra resmen ruhum cirkinlesti ya, o kadar igrenc bir ergendim ki offf yani. Benim o halimi gorsen agzimin ortasina kurekle vururdun.

Bak benim bir kuzenim var 16 yasinda. Hep ezik gorurdu kendini, sonra sorunun 'akranlari olan kizlarda' oldugunu fark etti. Ha kizlar kotu demiyorum, ona uygun degildi. Sen de belli ki dahil oldugunda rahat etmedigin ortamlardasin. Once kendini ezmeyi bir birak, o enerjiyi etrafina yayiyorsun inan bana.

Iyi de bunlar hayatin gercekleri:)) Yani sen puff kasim asimetrik dersin mesela ama herifler onu fark etmez, yuzun tamamina bakarlar. Inanmazsan erkeklere sor.

Sen kendi elinden geleni yap, spor ve duzgun beslenmeyi, geriye kalani zaten degistiremezsin. Elinden geldigi kadarini yapmak onemli, gerisi de dert edinmeyle degisecek degiller ki zaten:)

Elbise , makyaj vs icin para gerekiyor, universitede iyi bir bolume kapagi atmaya bak, dipnot:)

Aslında derdim erkekler falan değil . 2 yıllık hiç ayrılmadan devam eden ciddi bi ilişkim var sevgilim beni beğendiğini söylüyo ama sorun zaten benım beğenmemem bi türlü inandıramıyorum kusurlarımı düşünüp duruyorum mesela göz altı koyuluklarım (genetik) kolumdaki tavuk derisi görünümü (keratosis pilaris hastalığı deniliyo) tüylerim ( aslında benden çok daha kotulerını gordum ama ben tüy konusunda fazla takıntılıyım çok sert olmasalarda her yerde olmaları benı deli ediyor ) boyumun kısa olması ve daha bir çok şey

Kendine bunu dedikce ruhun cirkinlesir, yapma. Simdi sana artist artist yapma diyorum ama senden daha kucuk yaslarda benzer sikintilar yasamistim. Ama sebebi farkliydi. Hayatim boyunca ay ne guzel cocuk diye simartilip ergenlige girince ilk sivilceyle ben de bittim. Coktum resmen ya. Otobuste falan sanki herkes bana bakip ay ne cirkin kiz diyor gibi geliyordu. Halbuki kimsenin baktigi yok. Maddi gelir acisindan bizden yuksek olan ailelerin cocuklariyla okuyordum, ondan da biraz ezdim kendimi. Bak ne diyorum, KENDIMI. Sonra resmen ruhum cirkinlesti ya, o kadar igrenc bir ergendim ki offf yani. Benim o halimi gorsen agzimin ortasina kurekle vururdun.

Bak benim bir kuzenim var 16 yasinda. Hep ezik gorurdu kendini, sonra sorunun 'akranlari olan kizlarda' oldugunu fark etti. Ha kizlar kotu demiyorum, ona uygun degildi. Sen de belli ki dahil oldugunda rahat etmedigin ortamlardasin. Once kendini ezmeyi bir birak, o enerjiyi etrafina yayiyorsun inan bana.

evet beni anlatmışsınızzz , Ben gittiğim cafelerde masada akranlarım olunca rahatsız oluyorum resmen

Çok meraklıyız insanları yüceltip kendimizi eziklemeye :) Güzellik salonuna git bakım yaptır kendini iyi hissedersin :KK66:
benim de dönem dönem kendimi beğenmediğim oluyor tuhaf triplere giriyorum sonra geçiyor..

Yaşadığım yer yazlık bi yer küçük bi yer yani güzellik salonu falan yok :D

:) ay haspama.bak sen ;) aynaya bakinca kusurlarini goruyormus.. yesinler seni.. aynaya bakipta uuu cok guzelim diyen kim var :) diyen varsa o kisi bi zahmet uzaklassin burdan :) ozguvenli ol.. ozguven insani guzel kilar.. bunu sen de cok iyi biliyorsun.. herkes ayri ayri hazine.. kendine has guzellikler tasir.. azcik ozguven azciiik :)

Öncelikle kendine değer ver.. Ve bakım her kadını güzelleştirir bence.. Yüz bakımı el bakımı vucut bakımı bunları yap sen kendin mutlu olup kendini begeneceksin. Bence bol bol aynaya bak kendini keşfet ben güzelim ve bakımla daha ne kadar güzel olabilirim diye düşün . sonra da icraata gec ;)

:) ay haspama.bak sen :KK66: aynaya bakinca kusurlarini goruyormus.. yesinler seni.. aynaya bakipta uuu cok guzelim diyen kim var :) diyen varsa o kisi bi zahmet uzaklassin burdan :) ozguvenli ol.. ozguven insani guzel kilar.. bunu sen de cok iyi biliyorsun.. herkes ayri ayri hazine.. kendine has guzellikler tasir.. azcik ozguven azciiik :)

Ne sevimli insansinız siz yaaa :))))

evet beni anlatmışsınızzz , Ben gittiğim cafelerde masada akranlarım olunca rahatsız oluyorum resmen

valla bunun cozumu sende. biz ne desek bos. ben mesela cok aydinlik yerde HALA acaba biyigim var mi diye gerilirim ahahahhaha :KK70:. sen goz temasi da kuramiyorsundur. ordan basla. insanlarin gozunun icine bak, kafani egme. hem insanlarin yuzune bakmazsan seni begenen ama bir turlu goz goze gelemeyen delikanliyi nasil goreceksin degil mi? :KK66:

Yazlik yerlerde oluyor oyle ya, buyuk sehirde yasayip yazin gelen havali kizlar falan. Dert yok tasa yok. Sikma guzel canini. Belki senin de artik oradan ucup kendini gelistirme vaktin gelmistir?

Ahahaha internetten de birilerine kanı ısanabiliyormuş insanın
valla bunun cozumu sende. biz ne desek bos. ben mesela cok aydinlik yerde HALA acaba biyigim var mi diye gerilirim ahahahhaha :KK70:. sen goz temasi da kuramiyorsundur. ordan basla. insanlarin gozunun icine bak, kafani egme. hem insanlarin yuzune bakmazsan seni begenen ama bir turlu goz goze gelemeyen delikanliyi nasil goreceksin degil mi? :KK66:

Yazlik yerlerde oluyor oyle ya, buyuk sehirde yasayip yazin gelen havali kizlar falan. Dert yok tasa yok. Sikma guzel canini. Belki senin de artik oradan ucup kendini gelistirme vaktin gelmistir?

2 yıllık ciddi bi ilişkim var :) evet evettt ya bir giyiniyolar bir havalarrr birde güzeller üstelik sinir oluyorummm

Ahahaha internetten de birilerine kanı ısanabiliyormuş insanın

2 yıllık ciddi bi ilişkim var :) evet evettt ya bir giyiniyolar bir havalarrr birde güzeller üstelik sinir oluyorummm

ee sevgilin de varmis ne guzel. seni begenmese durur mu? cirkin ordek yavrusu diye bir masal var, onu oku hosuna gider :KK19:

ee sevgilin de varmis ne guzel. seni begenmese durur mu? cirkin ordek yavrusu diye bir masal var, onu oku hosune gider :KK19:

O söylüyor zaten beğendiğini ama bende bir inandırabilsem kendimi , valla aranızda yenı çocugu olan yada küçük çocukları olan varsa şimdiden özgüven kazandırın onlara o kadar önemliki ne kadar isterdim kendimi az da olsa beğenebılmeyı gerçekten hayattaki tek dert olmasada insanı mutsuz ediyor özgüvensizlik hayatından çok şey alıp götürüyor

Aslında geçiçi oluyor bu kendini çirkin bulma falan bende 15 yaşındayken giyerdim bikinileri boy aynasında bakardım kendime hemen hemen hergün birgünde yine bakarken babam gelmiş beni izliyormuş ben tabiki görmedim toto taş gögüsler tahta çatlak yok burun düşük kaşlar azıcık yolunması lazım kirpikler güzel diye bide not tutuyorum derken babam bir bağırdı leennn geri zekalı açmış kıçını başınıda ne yapıyorsun kendimeee kendimeee not veriyom dedim korka korka önce üzerini giy sonra yanıma gel dedi çok uzun bir konuşma yapmıştı o günden sonra hep şükür ettim allahım sapasağlam vucudüm var diye güzellik çirkinlik faso fisoyymuşşş ve not bakım herkesi güzel gösteriyor bu çok önemli önce bakım sonra kendine güven gerisi boşşşşş

Ee ne olacak şimdik bende inanırmısın kendime ben çirkinim diyemiyorum! Allaha çok şükür yüzüm elim ayaklarım yerli yerinde diğer organlarımda bunlar için ne kaddar şükür etsem azdır .Seninde şükür edeceğine seni Yaradanı başka kullarına şikayet ediyorsun ,ya kolsuz ayaksız hatta yüzsüz gözlerin olmasaydı sağır doğsaydın ne yapabilirdin? yokmu öyle insanlar? var! Peki niçin sendeki bu şükürsüzlük? senin Yaradana karşı tavrınızın hiç tasvip etmiyorum ,niçin neden diyeceğine şükür et Allahü Teala seni muazzam yarattığı için. Kaç bin insan senin yerinde olmak isterdi kimbilir? sendeki bu yüzü eli atağı gözü kulağı daha nice organlarını nimet olarak bilirlerdi .Umarım inşallah okursunda sana yazdıklarımı bu kafandaki boş takıntılardan kurtulmuş olursun!!!

Son düzenleme:
Ee ne olacak şimdik bende inanırmısın kendime ben çirkinim diyemiyorum! Allaha çok şükür yüzüm elim ayaklarım yerli yerinde diğer organlarımda bunlar için ne kaddar şükür etsem azdır .Seninde şükür edeceğine şikayet ediyorsun seni Yaradannı başka kullarına ,ya kolsuz ayaksız hatta yüzsüz gözlerin olmasaydı sağır doğsaydın ne yapabilirdin? yokmu öyle insanlar? var! Peki niçin sendeki bu şükürsüzlük? senin Yaradana karşı tavrınızın hiç tasvip etmiyorum niçin neden diyeceğine şükür et Allahü Temalaysa seni muazzam yarattığı için inanki kaç bin insan senin yerinde olmak isterdi sendeki bu yüzü eli atağı gözü kukağı daha nice organlarını nimet olarak bilirlerdi .Umarım inşallah okursunda sana yazdıklarımı bu kafandaki boş takıntılardan kurtulmuş olursunuz

Evet bu konuda da suçluyorum kendımı kızıyorum kendıme Allah'ın zoruna gider diyorum ama sanırım bendekı psikolojik sanırım çunku bir türlü kendiime laf dinletemiyorum

Back
X