- 28 Temmuz 2015
- 162
- 56
- 13
- Konu Sahibi depresif insan
Ben çirkin olduğunuzu düşünmüyorum,
Bence biraz bakımsızsınız sanki. Kendinizi akranlarınızdan eksik görmeniz de bundan kaynaklanıyor.
Bence giyim kuşam konusunda biraz değişiklik yapın, hatta her zaman beğendiğiniz tarzda değil de biraz daha cesur ve iddalı olabilirsiniz. Daha sonra da kişisel bakımınıza dikkat edin, ufak değişiklikler yapın. Özgüveninizin yerine geleceğini düşünüyorum ..
Hatta şöyle bir örnek vereyim. Ben yıllardır saçımı düzlemeye uğraşırdım. Yine de hacimli ve güzel saçlarım olmazdı. Hatta saçlarımın doğal halini o kadar sevmezdim ki duştan sonra düzeltilmemiş saçımı biri görecek diye aklım kaçardı. Sonra erkek arkadaşım doğal halini gördü ve bu şekilde kullanmam şeklinde çok ısrar etti. Böyle daha güzel olduğumu söylüyordu her seferinde. Ve şuan herkes saçlarımın bana ayrı bir hava kattığını, daha dişi gösterdiğini, çok havalı olduğumufilan söylerler.
Neden yıllarca kendime bu kötülüğü yapmışım diye üzülüyorum şimdi.
Bence bir yerlerde bir strateji hatası vardır, biraz cesur kararlar vermelisiniz ..
Evett aslında kendimde pek değişiklik yapan biri değiilim bunu denicem teşekkürlerr :))