- Konu Sahibi depresif insan
Aslında derdim erkekler falan değil . 2 yıllık hiç ayrılmadan devam eden ciddi bi ilişkim var sevgilim beni beğendiğini söylüyo ama sorun zaten benım beğenmemem bi türlü inandıramıyorum kusurlarımı düşünüp duruyorum mesela göz altı koyuluklarım (genetik) kolumdaki tavuk derisi görünümü (keratosis pilaris hastalığı deniliyo) tüylerim ( aslında benden çok daha kotulerını gordum ama ben tüy konusunda fazla takıntılıyım çok sert olmasalarda her yerde olmaları benı deli ediyor ) boyumun kısa olması ve daha bir çok şey
değiştiremeyeceğin şeylerle ilgili kendinle barışmayı öğren. örneğin göz altını değiştiremezsin bu sensin, koltuk altını da.
tüylerinden lazer epilasyona gidip 18 yaşını doldurduktan sonra kurtulursun.. boyun için topuklu giyersin ama kısa boylu olmak kötü birşey değil uzun olup biçimsiz olmak daha kötü olurdu.
oun dışında hep bakımlı ol vücuduna kendine iyi bak, yaşına uygun giyin zaten güzel görünürsün. hepimiz de adriana lima değiliz ki yani. elinde kolunda sakatlık yok diye şükret öyle olsa ne yapacaktın? yeterki vücudum tam olsun da güzel olmasam diye dua ederdin