- 28 Temmuz 2015
- 162
- 56
- 13
- Konu Sahibi depresif insan
ya ben göremedim kaçırdım![]()
Çok bi şey kaçırmadınız merak etmeyın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben göremedim kaçırdım![]()
lüüüffffeeeenÇok bi şey kaçırmadınız merak etmeyın![]()
lüüüffffeeeen![]()
vaay sen çirkinsen diğerleri ne yapsın.Koydum ama söyliyim oyle aman aman bişi yokk![]()
vaay sen çirkinsen diğerleri ne yapsın.kendine haksızlık etme
ama saç rengini değiştirebilirsin istersen bir iki ton.
![]()
Evet işte profildekii
Asla cirkin degilsin bir kere. Saclar, kaslar, burun gayet yerinde. Hos bir kizsin. Güzel bulmasam hic yorum yazmazdim.
Bir cok erkegin dönüp bakabilecegi bir kizsin bir kere, dikkat cekiyorsun.
Ama ahlak insandaki en önemli degerdir. Ne güzeller var, tanidikca tiksindigin. Ikisi bir arada varsa tadindan yenmez :)
Hersey fiziksel güzellik degil, simdi cok gencsin zamanla bunuda anlayacaksin. Mutlu ol hep, kendini sev.
Neden kendini cirkin buldugunu arastir, bence altinda baska nedenlerde yatiyor olabilir. Bilincaltinda yani.
bir iki ton güzel olur diye düşünüyorum illa boya olacak değil bir çok yöntem varAçımmi yani rengini ama esmerim gitmezki hem ben boya falan karşıyım baya![]()
oyle tabi.. senden guzeli illa ki vardir ama cirkini de vardir.. kasin gozun yerinde daha ne olsun? bunu sorun etmene anlam veremedim acikcasi gayet hossun masallahÖylemiii![]()
![]()
oyle tabi.. senden guzeli illa ki vardir ama cirkini de vardir.. kasin gozun yerinde daha ne olsun? bunu sorun etmene anlam veremedim acikcasi gayet hossun masallah![]()
onu uzmanlar yardimiyla hemen cozersin insallahAsıl sorun özgüvensiz olmam zaten :/
Bak doğru söyle, konuyu insanların sana güzelsin dediğini okumak için mi açtın? İtiraf et kızmıcaz valla
Değilse, cidden kendini çirkin hissediyorsan ve bu durumu aşamıyorsan, basit bir terapiyle bu durum çözülür..
Özgüven meditasyon telkin cdleri falan var, ama biraz araştırıp dinlemen lazım, onlar işe yarayabilir..
Eft tekniğini araştır, faydalı bir yöntemdir bu tip konularda..
Bir de düzgün biri sana aşık olursa, bomba gibi kendine gelirsin![]()
Ha bu arada ben de ergenliğimden beri bacaklarıma takıntılıyım..Vay efendim kalın da kalın..Millete göre kaslı, evet kalın ama öyle şişko değil..Eski voleybolcuyum, haliyle yerleşmiş bi kas kütlem var..Ama bana göre benden kalın bacak yok..
Ayy ne feci bi durum, aşamadım..Gittim bacaklardan yağ aldırdım hala aşamadım
En sonunda gerdiricem o olucak![]()