• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkinimmm !!!!

E

Evet sonunda korktugum oldu başlarda okursanız resim koymak istememiştim cesaretim yok demiştim ama asıl şey burda insanlar kırmamak için veya dürüstçe güzelsin dediklerinde ben kötu hissedicem diğer insanlar güzelsin desinler diye açmış dicekler diye korktum çunku oyle anlaşılabilicek bir şey bu duruma musait yani bana gerçek hayatta da diyolar bilerek yapıyon dımı dıye bı turlu kımseyı ınandıramadım bu yuzden zaten kımseye açmıyorum artık gerçek hayatta kımseye açamadıgım için buraaya açtım
cok ciddiye almissin medcezirin yorumunu sakayla karisik sordugu her halinden belli.. bi de bunun icin kendini uzme

E

Evet sonunda korktugum oldu başlarda okursanız resim koymak istememiştim cesaretim yok demiştim ama asıl şey burda insanlar kırmamak için veya dürüstçe güzelsin dediklerinde ben kötu hissedicem diğer insanlar güzelsin desinler diye açmış dicekler diye korktum çunku oyle anlaşılabilicek bir şey bu duruma musait yani bana gerçek hayatta da diyolar bilerek yapıyon dımı dıye bı turlu kımseyı ınandıramadım bu yuzden zaten kımseye açmıyorum artık gerçek hayatta kımseye açamadıgım için buraaya açtım

Dediğim gibi, basit bir terapi işi çözer..Hayatını zehir ediyorsa bu işi çözmen lazım..

Tam bir esmer güzelisin, hani bunu bizim söylememizin faydası yok şu an sana, terapi al bu konuda..Yarın bir gün evliliğinde de sorun yaşarsın bu düşüncelerle..

Ben de çirkinim ama cidden çirkinim. Bak en azından burdan fotoğrafını paylaştığında herkes samimi olarak güzel olduğunu söylüyor. Ben iki yıldır burada çirkin olduğumu söylüyorum ama bir üye bile "cogniiim sen çok güzelsin ama farkında değilsin. =)))" diye teselli etmedi. Bu yüzden her gün, tavana yapıştırdığım güzel kadın fotoğraflarına bütün hıncımla ok fırlatıyorum.

Ben de çirkinim ama cidden çirkinim. Bak en azından burdan fotoğrafını paylaştığında herkes samimi olarak güzel olduğunu söylüyor. Ben iki yıldır burada çirkin olduğumu söylüyorum ama bir üye bile "cogniiim sen çok güzelsin ama farkında değilsin. =)))" diye teselli etmedi. Bu yüzden her gün, tavana yapıştırdığım güzel kadın fotoğraflarına bütün hıncımla ok fırlatıyorum.

Hem tatli hem guzelsin :KK19:

çirkinim bilmem neyım tarzında acılan konular bana hep ego tatmını için gelıyor.
fotonu bir şekilde göstermıssındır kesın

Bir hatun tanıyorum, 40lı yaşlarında, çirkin bir kadın. Kısa boylu, kabarık saçlı, kocaman dişli falan bişey. Gözünde canlandı mı? İşte bu kadının başarıları türkiyenin en büyük finans dergilerinde sayfalarca haber oluyor. Zamanında patronun oğlunu tavlamış. Patronun oğlu dediğim de öyle sıradan patron değil, holding patronu. Türkiyenin sayılı iş adamlarından biri, dalyan gibi, yakışıklı. Sonra beğenmeyip ayrılmış. Şimdi başka bir yakışıklıyla evli. Bir kaç ay önce bir yemekte denk geldim hatuna. Bu kadar neşeli, bu kadar hoşsohbet bir insan olamaz. Eve dönünce eşime x hanım aslında çirkin bir hatun değil mi? Dedim. "Neresi çirkin be kadının, gayet hoş" diye cevap verdi. Yani nasıl göründüğün değil, nasıl yaşadığın ve kendini nasıl gördüğün önemli.

Ki eminim sen çirkin bir kız değilsin, sadece komplekslisin. Komplekslerinden kurtulmaya çalış.
merak ettim bu kadını .

Ben eminim ki sen aslında güzelsin ama kendine güven sorunun var. önce bunu aş. Allah'ın yarattığı hiç bir şey çirkin değildir.

Back
X