- 20 Ocak 2013
- 4.045
- 9.175
- 408
- Konu Sahibi AdventureTime
-
ahahaha apartman ayağa kalktı gece gece14 yaşında KK.
senin yaşındayken mahalle maçı yapıyodum ben.
ah çocukluğunu, ilk gençliğini yaşayamayan küçük kadınlar.
yapmayın anam.
yapmayın guzum.
git sihirli annemin eski bölümlerini izle.
bura iy gelmemiş sana.
Erkeğe benzetiyorum ergenliğimi yoksa erkek değilimNizamettin abi nassin?
Yakisiklimisin?
Erkeğe benzetiyorum ergenliğimi yoksa erkek değilim
Erkeğe benzetiyorum ergenliğimi yoksa erkek değilim
Bnce bu kadar crkngle takmamalsn gzellik gecici oldgu gbi crknlikte gecici onemli olan kalp gzellgi :)Merhaba ablalarım daha büyük çok dert var biliyorum.bu yaşta kafaya takmam gereken daha başka konular var (dersler gibi) onu da biliyorum ama bu sorun içimi yiyor.özgüvenimi kaybediyorum resmen.
Ben kendimi beğenmiyorum fiziğin güzel olmasa bile kilolu sayılmam.Ama yüzüm hiç güzel değil.tatlı ve güzel bir kız olmak istiyorum.bazı arkadaşlarıma herkes "çok güzelsin yaa" falan diyor.benim ise çirkin olduğumu vuruyorlar yüzüme.
Mesela yüzüm güzel değil.ağzım bi değişik pou diye bi oyun var ya onun ağzı gibiaşağı doğru inik yani biraz.
Yani ağzımın şeklinden çok rahatsızım.
Cildim aslında sivilceli siyah noktalı bişey değil.sadece ergenlikten dolayı biraz yağlı ve pütürlü.yüzüm daha beyaz,pürüzsüz ve biraz da canlı olsun istiyorum.ne tür ürünler kullanmalıyım?
Saçlarım siyah dalgalı orta uzunlukta.onların kırıklarını aldırmalı mıyım?ne kadar kestirmeliyim?
Saçlarım yumuşak ve güzel olsunlar,nemli olsunlar yüzüme yakışsınlar istiyorum.nasıl şampuanlar kullanmalıyım?
Ve 14 yaşındayım.nasıl giyinmeliyim?
Kıyafet de önemli sonuçta.
Lütfen biraz güzelleşebilmem için tavsiye verin.
Evrenden "çirkinsin" mesajı almak istemiyorum.
Ayrıca telaffuzum da kötü.narin güzel bir sesim olsun istiyorum.
Neler yapmalıyım biraz olsun evrimleşebilmek için?
Fazla yakındım biliyorum ama tırnaklarım da bebek tırnağı gibi küçücük.üstelik hiç yeme huyumda yok.doğuştan sanırım.oje sürünce bebek gibi gözüküyor elim
ahhh canımmmmmmmmmm sen kendini çirkin sanıyorrsun alınman normal o senin çirkinliğinden değil cnm bwnim bence cok güzel bir kızssındır ama ileride dahada güzel olacaksın emin ol.sen arkadaşlarına bakma seni begenende cok vardır dünya onlardan mı ibaret.
Beğenen hiç yok kimse beğenmiyor bana aşık olan kimse olmadı şu ana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?