çirkinler insan değil mi?

Bu yaslarda normal boyle hissetmen. Bence sen birazcik abartiyorsun gibi geliyor bana o yasda insanin kemik yapisi henuz tammamlanmis sayilmiyor. Suratin sana su an cirkin ordek yavrusu gibi geliyor eminim ki bence hic oyle degil.zamanla kemiklerin gelistikce, olgunlastikca suratinda guzel gelmeye baslayacak inan bana. Dert ettigin seye bak canim yaa genceciksin cocuksun hatta bizlere gore bunun kiymetini bil kendini gereksiz kuruntularla yipratma.

ahahaha apartman ayağa kalktı gece gece Allah da seni güldürsün

yaa ben 20 yaşıma kadar feciydim sonra oturdu bende olay yüzün sivilceliyse hiç takma, küçük tırnak ileride her renk ojeyi taşır ilerde o elleri için şükretedeceksin onu da takma saçını ya uzat ya da beckham falan kestir...

sakın makyaja falan başlama daha beter olur her tarafın o yaşta maskara etm kendini en fazla azıcık kalem sür o kadar. yüzün de sivilceli değilmiş maça 5-0 önde başladın demektir bu

şive ve ses tonu önemli bir dikyon kursu falan gidebilirsin yazın onu düzelt....

14 yasinda ne kadar guzel olabilirsin ki ergenlerin hepsi cirkin zaten. 18-20den sonra guzel bi kiz olursun tasa etme

O yaşlarda herkesin böyle durumu ve hisleri oluyor sanırım. Bak bütün mankenlere hepsi küççükken kimse beni beğenmezdi diyor. Büyüdükçe insanın yüzü daha çok oturuyor korkma. Sen cildini temiz tut saçlarına özen göster geleceğe bakım yap bence:) bende eskiden hep çirkinim derdim ama şimdi safinaz lakabımın, çillerimin meyvelerini yiyorum hep:)
Ayrıca çirkin olmadğına da eminim.

O yaşlarda çoğumuz sivilceli makyaj yapmayı bilmeyen ya çok zayıf ya sismandik :) sonradan insan güzelleşiyor makyaj yapıyor saç rengini şeklini degistiriyor. Güzellik göreceli kavram mesela dünyaca ünlü guzellere bile bazıları ay bence çok çirkin diyo :))
Hiç takma suanki halinden kat kat guzelleseceksin:)

Bnce bu kadar crkngle takmamalsn gzellik gecici oldgu gbi crknlikte gecici onemli olan kalp gzellgi :)

sen benim birak 14 yaşimdaki halimi 17 yaşimdaki halimle şimdi 23 yaşimdaki halimi gorseydin bir insan bu kadarmi degisir diye sasirirdin.saclara duz fon cektirmek herzaman bakimli gozukur.tirnaklar benimde kucuk ama biraz uzayinca ve oje cekikince cok guzel gorunuyor.yuzun icinn dogal maskeler var.dudaklar icinse temiz kullanilmamis bir dis fircasiyla hafif aasagi yukari fircala dudagini.bak rujsuz nekadar renkli ve canli olacaktir.buyudukcede guzelleseceksin.henuz gelisimin tamamlanmamişki

Ergenlikte yüz oturmadigi ve o çocuksu yapida gittiği için biraz garip gorunur hiç takma 3 4 seneye yüzün oturacaktir. Bence çirkin falan değilsin abartma

ahhh canımmmmmmmmmm sen kendini çirkin sanıyorrsun alınman normal o senin çirkinliğinden değil cnm bwnim bence cok güzel bir kızssındır ama ileride dahada güzel olacaksın emin ol.sen arkadaşlarına bakma seni begenende cok vardır dünya onlardan mı ibaret.

Beğenen hiç yok kimse beğenmiyor bana aşık olan kimse olmadı şu ana kadar

oje sürünce kücücük gözküyormuş tırnağı mecburi mi sürmen
saçmalıkları sıralamış güzellik boyanarak olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…