çirkinler insan değil mi?

Bende 14 yasindayken normal bi kizdim.
Lisedeyken bakimli olmaya basladim sacima ozen gosteriyodum, hafif makyaj yapiyodum baya bir degisim oldu.
Ortaokul arkadasimdan cok degistin lafini duydum yani.
Universitedeyken giyimime cok ozen gosterdim okula 1 gun dahi duz taban ayakkabiyla gitmedim hep bakimli oldum. Bayada cok cıkma teklifi almistim.
Yani istedikten sonra insan kendini gayette guzellestiriyor.
Suan bunu dusunmek icin erken cildine cok bakim urunu kullanma dogal bakimlardan yana ol.
Sacinida bebek sampuaniyla yika.
Daha simdiden kendinle cok ugrasmana gerek yok.

Ben senin yaşındayken, tabir-i caizse Zekeriya Beyaz'ın kız versiyonu gibiydim :) Şimdi, o yaşta görüp, yıllar sonra görenler inanamıyor ben olduğuma

üzülme bebişim bende 14 yasındayken berbattım.sacımı bıle taramazdım o kadar bakımsızdım.anca banyodn banyoya tarardım :) smdı 23 yasındayım cok sukur toparlandım.sen sadce derslerı dusun :)

Yavrum evladim senden 10 yas buyugum ve 14 yasindayken cipciliz carpik bacakli sivilceli siska bir kizdim orta sonsun galiba bak guzellik yas aldikca elde ediliyor senin daha yuzun vucudun oturmamis ki yani bi de saclarin kiriklarini falan aldiricam diye kisaltma hic gerek yok uzun sac yakisir insani guzel gosterir uzun sac sen temizligine dis bakimina dikkat et ustune basina dikkat et yani temiz giyin diye diyorum kokma deodorant kullan mis gbi kok yani anladin mi bu tarz seyler yap bi de gercekten senin yasinda guzellik coooook fazla onemli olur yani bu duygunu biraz dizginlemeye calis

Yorumundan direk poyraz karayel dizisi geldi aklıma.Ordaki adamla aynı lafların :)

Makyaj asla kullanmıyorum.sadece bb krem kullanıyorum onu da ara sıra hatta nadiren

Ayy senin çirkinliğini yerim ben

Senin yaşlarındayken ben de kendimi beğenmezdim. Herkesle kıyaslardım kendimi ama o işler öyle değil işte.

Herkes özel herkes bir tane. Sen de öylesin. Fiziksel şeyleri kafana takma. Ergenlik bittiğinde vücut orantılanıyor merak etme.

Telaffuzunu düzeltmek istediğini söylemişsin. Bunu tek yolu "okumak". Düzenli olarak kitap okursan rahatlıkla halledebilirsin.

Arkadaşım dediğin insanlar senden daha kompleksli, seni de kompleksli bir hale getirmiş. Şu örnekte bahsettiğin arkadaşın... O lafı söyletmeyeceksin mesela ama nasıl? Lafı ağzına tık laflarınla. Bak benim yaşım 22, çirkin de değilim. Benim arkadaş çevremden kilolu, makyajına falan düşkün ama BANA GÖRE güzel olmayan yani benim şahsen güzel bulmadığım (ne yüz ne fizik) biri iki kere falan buna benzer laflar etti. Tabi bunu yaptığında ortamda sadece o ve ben vardık, başkaları yoktu. Bir keresinde bişey oldu, "onlar kadınsa biz neyiz?" dedi gülerek bana. Ben de gülerek "sen kendi adına konuş" dedim. Aradan zaman geçti yine bişey oldu, buna benzer bir laf etti, beni de kattı aynı senin bu arkadaşının yaptığı gibi. Yine ağzına tıktım lafı, kendi adına konuş gibi bişeyler dedim direkt. Bir daha böyle bir söylemde bulunmadı. İstersen dünyanın en çirkin kızı ol ama kimsenin ağzına da böyle laf verme bak benden sana bir abla tavsiyesi. Senin yaşında bir kız kardeşim var, ona hep özgüven aşılamaya çalışıyorum çünkü özgüven olmadıktan sonra güzellik olsa ne olur, bakım olsa ne olur?

Bundan sonra bende öyle diyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…