- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi AdventureTime
-
çizgifilim sanırımBiri bana pou kim soylesin yav
çizgifilim sanırım
konu sahibi foto atsaydı kıyaslama yapardık belkiAma bu pou´nun agzi ne sekil orda kaldim ben
dimi?konu sahibi foto atsaydı kıyaslama yapardık belki
Merhaba ablalarım daha büyük çok dert var biliyorum.bu yaşta kafaya takmam gereken daha başka konular var (dersler gibi) onu da biliyorum ama bu sorun içimi yiyor.özgüvenimi kaybediyorum resmen.
Ben kendimi beğenmiyorum fiziğin güzel olmasa bile kilolu sayılmam.Ama yüzüm hiç güzel değil.tatlı ve güzel bir kız olmak istiyorum.bazı arkadaşlarıma herkes "çok güzelsin yaa" falan diyor.benim ise çirkin olduğumu vuruyorlar yüzüme.
Mesela yüzüm güzel değil.ağzım bi değişik pou diye bi oyun var ya onun ağzı gibiaşağı doğru inik yani biraz.
Yani ağzımın şeklinden çok rahatsızım.
Cildim aslında sivilceli siyah noktalı bişey değil.sadece ergenlikten dolayı biraz yağlı ve pütürlü.yüzüm daha beyaz,pürüzsüz ve biraz da canlı olsun istiyorum.ne tür ürünler kullanmalıyım?
Saçlarım siyah dalgalı orta uzunlukta.onların kırıklarını aldırmalı mıyım?ne kadar kestirmeliyim?
Saçlarım yumuşak ve güzel olsunlar,nemli olsunlar yüzüme yakışsınlar istiyorum.nasıl şampuanlar kullanmalıyım?
Ve 14 yaşındayım.nasıl giyinmeliyim?
Kıyafet de önemli sonuçta.
Lütfen biraz güzelleşebilmem için tavsiye verin.
Evrenden "çirkinsin" mesajı almak istemiyorum.
Ayrıca telaffuzum da kötü.narin güzel bir sesim olsun istiyorum.
Neler yapmalıyım biraz olsun evrimleşebilmek için?
Fazla yakındım biliyorum ama tırnaklarım da bebek tırnağı gibi küçücük.üstelik hiç yeme huyumda yok.doğuştan sanırım.oje sürünce bebek gibi gözüküyor elim
Yorumundan direk poyraz karayel dizisi geldi aklıma.Ordaki adamla aynı lafların :)Bunlar hep ergenlik cık cık. Bir de üzerine dış görünüşün pek önemli olduğu kapitalizm. Herşey sermaye olmuş. Büyüdükçe kızarsın kendine yapma etme güzel kardeşim. Bak aynaya uzun uzun çık o sistemden. Sev kendini olduğun gibi. Dışarıya bakış açını sorgula. Sen ne kadar değer veriyorsun insanların dış görünüşüne? Herkese ve herşeye rağmen bazı kimseleri sevebiliyor, beğenebiliyor musun? Öp aynaları ve unutma sağlık güzelliktir sadece. Ruh ve beden sağlığı iyi olan hiçkimse çirkin olamaz.
senin yüzüne çirkin olduğunu vuranlar, 15 sene sonra pörsüyecekler. bir ara merak ettim eski sınıf arkadaşlarıma baktım face'ten. hepsi pörsümüş, koca karı suratlı olmuş. Allah'ın sopası yok. bi zamanlar benide güzel bulmayanlar vardı. bense şuan yaşımı bile göstermiyorum. daha yaşın çok küçük sakın makyaj malzemelerine kozmetiklere sarılma, erkenden cildini bozarsın. onun yerine kendi yaşına uygun kremler solüsyonlar vs. bul. forumdakiler yardım eder. kıyafet konusunda da tv deki moda programlarına sakın özenme. yaşına uygun şeyler giy. bir daha 14 yaşında olmayacaksın. ayrıca daha vücudun tam oturmadı, gerçek formuna ulaşmadı. 4-5 sene sonra hem vücudun hem yüzün yerine oturcak. henüz geçiş dönemindesin. kusursuz insan olamazsın, herkesin bir kusuru var. heryerine bakıp oram öyle buram böyle deme. herşeyin bi çaresi var.
Biri bana pou kim soylesin yav
Bi oyun ya değişik bi hayvan gibi bişey.kısa şişman bişey sizi aşağı doğru inik ters v şeklinde.Ben onu kendime benzetiyorum
Merhaba ablalarım daha büyük çok dert var biliyorum.bu yaşta kafaya takmam gereken daha başka konular var (dersler gibi) onu da biliyorum ama bu sorun içimi yiyor.özgüvenimi kaybediyorum resmen.
Ben kendimi beğenmiyorum fiziğin güzel olmasa bile kilolu sayılmam.Ama yüzüm hiç güzel değil.tatlı ve güzel bir kız olmak istiyorum.bazı arkadaşlarıma herkes "çok güzelsin yaa" falan diyor.benim ise çirkin olduğumu vuruyorlar yüzüme.
Mesela yüzüm güzel değil.ağzım bi değişik pou diye bi oyun var ya onun ağzı gibiaşağı doğru inik yani biraz.
Yani ağzımın şeklinden çok rahatsızım.
Cildim aslında sivilceli siyah noktalı bişey değil.sadece ergenlikten dolayı biraz yağlı ve pütürlü.yüzüm daha beyaz,pürüzsüz ve biraz da canlı olsun istiyorum.ne tür ürünler kullanmalıyım?
Saçlarım siyah dalgalı orta uzunlukta.onların kırıklarını aldırmalı mıyım?ne kadar kestirmeliyim?
Saçlarım yumuşak ve güzel olsunlar,nemli olsunlar yüzüme yakışsınlar istiyorum.nasıl şampuanlar kullanmalıyım?
Ve 14 yaşındayım.nasıl giyinmeliyim?
Kıyafet de önemli sonuçta.
Lütfen biraz güzelleşebilmem için tavsiye verin.
Evrenden "çirkinsin" mesajı almak istemiyorum.
Ayrıca telaffuzum da kötü.narin güzel bir sesim olsun istiyorum.
Neler yapmalıyım biraz olsun evrimleşebilmek için?
Fazla yakındım biliyorum ama tırnaklarım da bebek tırnağı gibi küçücük.üstelik hiç yeme huyumda yok.doğuştan sanırım.oje sürünce bebek gibi gözüküyor elim
Arkadaşım dediğin insanlar senden daha kompleksli, seni de kompleksli bir hale getirmiş. Şu örnekte bahsettiğin arkadaşın... O lafı söyletmeyeceksin mesela ama nasıl? Lafı ağzına tık laflarınla. Bak benim yaşım 22, çirkin de değilim. Benim arkadaş çevremden kilolu, makyajına falan düşkün ama BANA GÖRE güzel olmayan yani benim şahsen güzel bulmadığım (ne yüz ne fizik) biri iki kere falan buna benzer laflar etti. Tabi bunu yaptığında ortamda sadece o ve ben vardık, başkaları yoktu. Bir keresinde bişey oldu, "onlar kadınsa biz neyiz?" dedi gülerek bana. Ben de gülerek "sen kendi adına konuş" dedim. Aradan zaman geçti yine bişey oldu, buna benzer bir laf etti, beni de kattı aynı senin bu arkadaşının yaptığı gibi. Yine ağzına tıktım lafı, kendi adına konuş gibi bişeyler dedim direkt. Bir daha böyle bir söylemde bulunmadı. İstersen dünyanın en çirkin kızı ol ama kimsenin ağzına da böyle laf verme bak benden sana bir abla tavsiyesi. Senin yaşında bir kız kardeşim var, ona hep özgüven aşılamaya çalışıyorum çünkü özgüven olmadıktan sonra güzellik olsa ne olur, bakım olsa ne olur?Ama bunu tek ben değil herkes söylüyor
Doğrudan sen çirkinsin demiyorlar ama ama mesela bi arkadaşımı gösteriyorum güzel mi diye soruyorum.
O da idare eder bizden bayağı güzel diyor hem beni hem kendini kastederek.
Başka bir örnekte şöyle
Beğendikleri güzel buldukları bi kız kendini çirkin bulup üzülüyor.Sonra teselli etmek için sen çirkinsen adventure ve ben neyiz? Diyorlar.
Moral verdiklerini sanıyorlar ama bilmiyorlar ki başkasını üzüyorlar..
İnanın umurumda olmazdı normalde.Ama insanlar tarafından aşağılanıyorum resmen.
Güzel değilim diye benimle arkadaş bile olmuyorlar
Arkadaşım dediğin insanlar senden daha kompleksli, seni de kompleksli bir hale getirmiş. Şu örnekte bahsettiğin arkadaşın... O lafı söyletmeyeceksin mesela ama nasıl? Lafı ağzına tık laflarınla. Bak benim yaşım 22, çirkin de değilim. Benim arkadaş çevremden kilolu, makyajına falan düşkün ama BANA GÖRE güzel olmayan yani benim şahsen güzel bulmadığım (ne yüz ne fizik) biri iki kere falan buna benzer laflar etti. Tabi bunu yaptığında ortamda sadece o ve ben vardık, başkaları yoktu. Bir keresinde bişey oldu, "onlar kadınsa biz neyiz?" dedi gülerek bana. Ben de gülerek "sen kendi adına konuş" dedim. Aradan zaman geçti yine bişey oldu, buna benzer bir laf etti, beni de kattı aynı senin bu arkadaşının yaptığı gibi. Yine ağzına tıktım lafı, kendi adına konuş gibi bişeyler dedim direkt. Bir daha böyle bir söylemde bulunmadı. İstersen dünyanın en çirkin kızı ol ama kimsenin ağzına da böyle laf verme bak benden sana bir abla tavsiyesi. Senin yaşında bir kız kardeşim var, ona hep özgüven aşılamaya çalışıyorum çünkü özgüven olmadıktan sonra güzellik olsa ne olur, bakım olsa ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?