Cirkinlesmissin

Bir akli basinda biri cikti. Iste insanlara anlatmak isteyipte ,cumlelerle ifade edemedim mesaj bu. Cok cirkine bile soylenmezzz buuu. Evet mutevazilik etmek istedim. Cok teşekkür ederim gercekten

Kadın densizlik yapmış ama siz de iltifat karşılamayı beceremiyorsunuz gibi geldi bana şakasına da olsa güzellik mi kaldı derseniz kadın kalmış mı diye bakar yani bakmış kusur bulmuş. Bence dış görünüşle ilgili iltifatlara inkar cümlesi , ay o senin güzel bakışın tipi cevaplar verilmemeli teşekkür ederim diyin geçin

ağlıcam şimdi neler ediyorlar bizeeee

Seviye ilkokul bir bence. Çok çocukça yaptığınız kendinizi gömüp övgü beklemek de ne. Kadın başta övmüş zaten sizde kabul edince çirkinim filan diye özgüvenli kendiyle barışık sanmış içinden geleni pat diye söyleyivermiş. Ya da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. Siz bir yerde kusur gösterirseniz herkes orada kusur bulur.

Cidden insan beklemez baya ters psikoloji yapmış helal olsun espri ise. Bence insan kendini gömmemeli sanki 60 yaşında yaa.

Guzel Nesrin'im diye seven kadini, tarlalarimizi ektirmedik ondan mi cirkin dedi diye yaftalamak! Ne bileyim.

Cidden insan beklemez baya ters psikoloji yapmış helal olsun espri ise. Bence insan kendini gömmemeli sanki 60 yaşında yaa.
Valla sen kendini gömersen kimse acımaz.
Karşısındaki de amcasının karısı yenge. Muhtemel yaşlı/orta yaşlı. O da kendince öyle dalgaya aldı demekki.
Nesrin hanım bu tür şeyleri kafaya takıyorsa ona "güzelsin" diyene teşekkür edip geçecek.
Bazı insanlar, onlara iltifat edilince küfretmişsin gibi tepki verirler. Bu da o hesap olmuş

Siz karşıdaki kişi sizi iyice pohpohlasın diye uğraşmışsınız ama karşıdaki kişi sizi gömmüş. Biri iltifat ediyorsa kabul edin karşıdan hoş görünmüyor çünkü özgüvensiz duruyor.
Ayrıca yaşınız neyse öyle görünürsünüz. Biz kadınlardaki 40 yaşında olayım ama 20 görüneyim herkes beni 18 sansın olayını anlamıyorum yaşınız neyse öyle görünürsünüz. Normali bu yani kötü birşey yok bunda.

Zaten mutevazilik olsun diye güzellik mi kaldı dememiş daha çok ovulmek için söylemiş. Israrla hayır çok güzelsin densin istemiş.

Ay ben cok guldum sizin konunuza Allah iyiliginizi versin. Cok tatli bir tepki vermissiniz ya ama bozulmayin. Her insan her sozunu cok dusunerek soylemiyor hele eski topraksa. Ben olsam "essahtan cirkinlesmissin" cumlesine haykirarak gulerdim hahahahshdd

Bosverin, guzelsiniz guzel. Takilmayin boyle.

Bana biraz patavatsız biri gibi geldi. Kötü niyet sezmedim. Siz de takılmayın bence.

Aman boşver takmaaaa.Kendisine baksın önce Ben de eski bir müşterimle karşılaşmistim.Kadinla sohbet falan ettik eskiden konuştuk ben de aman eski güzelliğim kalmadı çocuklar ev falan dedim.Kadin evet yaaa önce tanıyamadim sahi ne güzeldin sen dediHarika moral veriyorsun abla dedim.Uzun uzun yolda düşünerek yürümüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…