- 25 Temmuz 2023
- 26
- 33
- 3
- 29
- Konu Sahibi nesrin12345
-
Bir akli basinda biri cikti. Iste insanlara anlatmak isteyipte ,cumlelerle ifade edemedim mesaj bu. Cok cirkine bile soylenmezzz buuu. Evet mutevazilik etmek istedim. Cok teşekkür ederim gercektenBakın siz çok çirkin olsanız bile başkasının çirkinleşmişşin demesi hoş değil, kaldı ki zaten siz mütevazilik adına öyle söylemişsiniz.
Amaaan ne yapacaksın var işte böyle dengesiz insanlar.
Ben sizi anladım, boşverin
Kadın densizlik yapmış ama siz de iltifat karşılamayı beceremiyorsunuz gibi geldi bana şakasına da olsa güzellik mi kaldı derseniz kadın kalmış mı diye bakar yani bakmış kusur bulmuş. Bence dış görünüşle ilgili iltifatlara inkar cümlesi , ay o senin güzel bakışın tipi cevaplar verilmemeli teşekkür ederim diyin geçinIlk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
ağlıcam şimdi neler ediyorlar bizeeeeKatılıyorum. Bebek demek uykusuzluk demek. Gencecik , güzel bir kızı deneye tabi tutsalar, bir sene boyunca her gece gece zırt Pirt uykusundan uyandirsalar, kortizonlu ilaç kullandirip Kilo aldirsalar, cook büyük bir sorumluluk verseler, eline aldığı ağırlığı zırt Pirt kaldirmasi istense, uygunsuz şekillerde uyutup bel ağrısı sırt ağrısı eklesen o kız da çöker
En azından ilk birkaç sene.
TamamBundan sonra duymak istediklerinizi bir kağıda yazar yengenizin ya da iltifat almak istediğiniz kişilerin eline verirsiniz.siz ık mık ettikçe onlar da size güzelsin güzeeeel derler.
Derse desin yani hemen çirkin mi oldunuz,biraz özgüvenCunku ilk defa biri bana cirkinlesmissin dedi
Ozguvenimi etkiledi bu kelimeDerse desin yani hemen çirkin mi oldunuz,biraz özgüven
İltifat kabul etmeyi bilmiyorsunuz sanırım.
O size güzel söylemiş başta, siz kendinizi gömmüşsünüz o da espriyle o şekilde karşılık vermiş.
Abartmışsınız.
Bu kadar gergin yaşamayın hayatı.
İnsanların lafıyla gardınız düşmemeli.Ozguvenimi etkiledi bu kelime
Ilk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Valla sen kendini gömersen kimse acımaz.Cidden insan beklemez baya ters psikoloji yapmış helal olsun espri ise. Bence insan kendini gömmemeli sanki 60 yaşında yaa.
O diyince cirkinlestin mi ?Tabiki oyle . Ama cirkinlessmissinde denmezki ya
Zaten mutevazilik olsun diye güzellik mi kaldı dememiş daha çok ovulmek için söylemiş. Israrla hayır çok güzelsin densin istemiş.Keske biraz da insanlardan MOREL almak yerine kultur de alip anadilinizi duzgun yazmayi ogrenseydiniz. Son mesajinizdan sonra dunya guzeli olsaniz bile bana guzel gelmediniz maalesef. Ayrica sizi tanimayiz etmeyiz, gormedik hic, neyinize nasil moral verelim
Bana biraz patavatsız biri gibi geldi. Kötü niyet sezmedim. Siz de takılmayın bence.Ilk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Aman boşver takmaaaa.Kendisine baksın önceIlk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?