- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Güzellik/çirkinlik kavramı göreceli şeyler bence başkalarının sizi nasıl gördüğüne takılmayınYani ben kendime oyle geliyorumdur dediydim kendime de bugun sohbet esnasinda cok tanimadigim biri avatar filminde basroldeki kadina cok benzedigimi soyledi.avatar bildiginiz yaratik.hayir kendimle barisigim takilmadim buna da yani tanimaz etmez gercekten safiyane niyetle de soyledi :))))
Takilmayayim dedim dedim dedim icimden sonra kendimi burada buldum.burnum duzgundur bu arada.oyle basik dusuk degil.
Boyle k8virmaya calisti lakin fantastik olmak nedir ya ahahha nildigin yaratik dedi.gozleeim cok benziyomusYaratık dediğiniz şey, koca gözlü, gayet güzel, sevimli bir yaratık ama, niye hemen küçümsediniz, sanki ork ya da goblin demiş adam.Belki size çirkinlik yönünde değil de güzellik yönünde bir imada bulunmuştur; fantastik, değişik bir görünüşünüz olduğuna dair. Olamaz mı?
Ben kendimi cirkin hissedince koti hisseden tayfadanim.mutsuz hissediyorumGüzellik/çirkinlik kavramı göreceli şeyler bence başkalarının sizi nasıl gördüğüne takılmayın
Benim kepçe kulaklarımı da elf kulağına benzetip aşık olan bir iki kişi olduydu yav, öyle demeyin, fantastikliği ezmeyin.Boyle k8virmaya calisti lakin fantastik olmak nedir ya ahahha nildigin yaratik dedi.gozleeim cok benziyomus
Ahahah ya benim kulaklarim da oyle olsa tam avatar olacakmisim da tam benziyomus.hatta fotografimi cekip gorsellerde aratacakti durdurdummanyak bu insanlar yaw.avatara benzetmek nedir.nur yerlitasa benzetse bu kadar kizmazdim yawBenim kepçe kulaklarımı da elf kulağına benzetip aşık olan bir iki kişi olduydu yav, öyle demeyin, fantastikliği ezmeyin.
Yok canlandiran kadinla alakam yok zaten oma degil karaktere benzettilerZoe Saldana canlandıran kadın ve de çok güzel bir kadın.
avatardaki kadinin resmini bi eklede gorelim oyle yorum yapalim bari.
O karakter de pelçok dünyalı kadından güzel bi boy pos var o endam daha ne olsun,zayıf kuğu gibi bişey herkes onun gibi olmaya çalışıyor.Yok canlandiran kadinla alakam yok zaten oma degil karaktere benzettiler
evet degisik bir havasi var cirkin degil
Kugu gibiyim tamam da yuzumu benzetiyo.yaw dalga mi geciyonuz moral mi veriyonuz yaratik ya buO karakter de pelçok dünyalı kadından güzel bi boy pos var o endam daha ne olsun,zayıf kuğu gibi bişey herkes onun gibi olmaya çalışıyor.
Siz doğadaki canlılara bakmıyosanız onların güzelliklerini görmüyorsanız yapacak bişey yok,bir kaplandaki güzellik asalet bakış hangi insanda var?Kugu gibiyim tamam da yuzumu benzetiyo.yaw dalga mi geciyonuz moral mi veriyonuz yaratik ya bu
Kötü niyetli bir benzetme olduğunu düşünmüyorum ama sizin hoşunuza gitmek zorunda değil tabi ki. O zaman böyle benzetmeleri sevmediğinizi söylersiniz, başka ne yapılır ki? Ya da umursamamayı başaramıyorsanız, "sen de Gollum'a benziyorsun ama yüzüne vurmuyoruz," diye bodoslama saydırırsınız.Ahahah ya benim kulaklarim da oyle olsa tam avatar olacakmisim da tam benziyomus.hatta fotografimi cekip gorsellerde aratacakti durdurdummanyak bu insanlar yaw.avatara benzetmek nedir.nur yerlitasa benzetse bu kadar kizmazdim yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?