- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yo kotu niyetli degildi ondan bisi demedim.espriye vurdum da niye cirkinim ben diye bi seyettim ne biliym seni biri avatara benzetsse yaratiga ne hiswedersin iste ondanKötü niyetli bir benzetme olduğunu düşünmüyorum ama sizin hoşunuza gitmek zorunda değil tabi ki. O zaman böyle benzetmeleri sevmediğinizi söylersiniz, başka ne yapılır ki? Ya da umursamamayı başaramıyorsanız, "sen de Gollum'a benziyorsun ama yüzüne vurmuyoruz," diye bodoslama saydırırsınız.
Avatara benzetilen ben,burada saydirilan yine ben.ya hu dogada avatar mi var ne alaka.bi insankm ve yaratiga benzetildim.bozuldum.ister istemez konu actim.icimi dokeyim diye dogadaki guzelligi gormemekle suclandim.niye avatar cirkin diye tey allahimSiz doğadaki canlılara bakmıyosanız onların güzelliklerini görmüyorsanız yapacak bişey yok,bir kaplandaki güzellik asalet bakış hangi insanda var?
Bu kızıda o şekilde görürsen o güzelliğini anlarsın ancak.
Elflere venzetse sevineyim de avatar yaniSiz doğadaki canlılara bakmıyosanız onların güzelliklerini görmüyorsanız yapacak bişey yok,bir kaplandaki güzellik asalet bakış hangi insanda var?
Bu kızıda o şekilde görürsen o güzelliğini anlarsın ancak.
Yaw ilgisi yok ne anlatiyodum ne oldu neyse hanimlar iyi gunler dilrimResminizi koyun foruma oylamaya sunun o zaman kendinizden bu kadar emin değilseniz ne diyeyim,böyle şeyleri kafaya takmaya değmez bu kibirdir.
Ya o kadın da makyaj yapınca güzel oluyo ama. Esmer güzeli. Belki o haline benzettilerseBeni yakın zamanda Demet Akalın’a benzettiler ve çok samimi iyi şekilde söylüyorlardı.
Aynen böyle hissettim, keşke avatara benzetselerdi
Eski meski bilememYa o kadın da makyaj yapınca güzel oluyo ama. Esmer güzeli. Belki o haline benzettilerse
Avatardaki abla degil direk avatara ya huAvatardaki abla tas gibi hatun valla,
keske beni de benzetseler
Ahahha valla bu da cok ictendiBeni yakın zamanda Demet Akalın’a benzettiler ve çok samimi iyi şekilde söylüyorlardı.
Aynen böyle hissettim, keşke avatara benzetselerdi
Avatardaki abla degil direk avatara ya hu
Kulaklar haric
gözleriniz birbirine uzak mı? ya da burun kemiğiniz geniş mi? Benim eşim de eltime hep avatar der gözleri birbirinden ayrık diye ama kız bildiğin aşırı güzel yani hiç alınganlık göstermiyo açıkçası avatar dedi diye çirkin demek istememiştir.Avatardaki abla degil direk avatara ya hu
o avatar çok güzel bişey ya vallahi ben benzemek isterim onaYani ben kendime oyle geliyorumdur dediydim kendime de bugun sohbet esnasinda cok tanimadigim biri avatar filminde basroldeki kadina cok benzedigimi soyledi.avatar bildiginiz yaratik.hayir kendimle barisigim takilmadim buna da yani tanimaz etmez gercekten safiyane niyetle de soyledi :))))
Takilmayayim dedim dedim dedim icimden sonra kendimi burada buldum.burnum duzgundur bu arada.oyle basik dusuk degil.
Beni de eşimin işyerinden bir adam Frodo Baggins e benzetmisti. Gülüp geçmiştim. Şimdi düşündüm de adam hobbit yahu.Yani ben kendime oyle geliyorumdur dediydim kendime de bugun sohbet esnasinda cok tanimadigim biri avatar filminde basroldeki kadina cok benzedigimi soyledi.avatar bildiginiz yaratik.hayir kendimle barisigim takilmadim buna da yani tanimaz etmez gercekten safiyane niyetle de soyledi :))))
Takilmayayim dedim dedim dedim icimden sonra kendimi burada buldum.burnum duzgundur bu arada.oyle basik dusuk degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?