valla samimi soyledim ya. ben biraz karakteristik suratlari seviyorum. mesela erkeklerde Adrien brody, sarkici teoman, Ozan guven, hatta karakterini hic sevmem ama, Okan Bayulgen.
Kadinlarda sarah Jessica parker, zoe kazan, Zeynep bastik mesela ne hos bulurum o kizi, nihal yalcin mesela cok karizmatik Kadin bence, charlotte Gainsbourg ve Jennifer Anniston missal, hafif maskulen ama akilda kalici yuzler.
Ahan da demek istedigim seyi haber yapmislar. Unluler estetik olup ayird edici ozelliklerini "normale" cevirse ne olur gibi bir haber (ins link vermek yasak diildir ya):
Our site is dedicated to creativity. We made Bright Side to help nurture the seeds of creativity found in all of us. We believe imagination should be at the heart of everything people do. Bright Side is the place to find the most inspiring manifestations of this from around the world.
brightside.me
Sizce de hepsi biraz cekiciligini yitirmemis mi?
Tokyo cok hos kiz bu arada tabi ki, objektif olarak cok cok guzel, bakinca yuzde 90 guzel der. Nairobi'ye demezler evet. Onu inkar etmiyorum. Ama Nairobi'deki delici bakislar, ten-sac rengi uyumu, yani bir havasi varmis kadinin (sadece fotografa dayanarak soyledim bu arada diziyi hic izlemedim).
Yalniz ben neden bir anda gaza gelip size destan gibi cevap yazdim?

Bu konuda makale yazmayi basin aciklamasi yapmayi beklemisim sanki yillarca