- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi 777mutluluk
- #41
Çirkin şansı diye bişi var güzellik hep iyi değildir
Olmadı makyaj kursuna git.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır...iyi bi saç kesim merkezine git yüzüne uygun saç modeli kestir...günlük değil daha şık kıyafetler tercih et cild bakımı ve makyaj da önemli belki yanlış makyaj yapıyorsundur yıllarca siyah göz kalemi kullandım herkes gözlerin çökük diyordu son 3 yıldır kahve gri göz kalemi kullanıyorum biranda badem gözlü oldum... Güzellik merkezinden de yardım alabilirsinMerhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hayatınızda her şey yolundadır.Benim sizlerden fikir almak istediğim bir konu var.Kendimi uzun zamandır çirkin hissediyorum,ne yaparsam yapayım güzel olamazmışım gibi geliyor.Ben de güzel olmak ya da en azından kendimi güzel hissetmek istiyorum.Geçmişte yaşadığım kötü anılar bazen de halamın kardeşimle kıyaslamaları,söylenen küçük imalar kendimi daha da kötü hissetmeme neden oldu.Fotoğraf çekilirken çok geriliyorum,beynimdeki bir ses "sen hiç güzel değilsin,seni kim beğenir,kötü çıkacaksın işte." vb.şeyler diyor ve ben artık çok yoruldum.Bu psikolojiden kurtulmak istiyorum.Sizce neler yapabilirim?Artık bir şeyler yapmak istiyorum gerçekten.
Ay ben neye denk geldim... Şimdi anlaşıldı...![]()
Seni çok komik buluyorum,kafa kızsın.O gün söylediğim sözlerde haklılık payım var ki,eski açtığım konulara bakma gereği duymuşsun.Ben kendimi çirkin buluyorum ve bunu söyleme cesaretim var.Senin gibi sümüğümü atmam dediğim çocuk için konu açma gereği duymuyorum tatlım,üstelik bu konuyu açarken kendini de aman ben çoook güzelim ,şöyleyim diyip övmende aslında tamamen ego tatmini.Egonu başkalarının üzerinden tatmin etmen geçici bir haz verir.
![]()
Aşağılık kompleksini yen güzelim, benden sana tavsiye. Yoksa buralarda daha çok kompleks konularını görürüz. Biraz da kitap... Okuduklarını anlayabilmen açısından.Seni çok komik buluyorum,kafa kızsın.O gün söylediğim kafalarda haklılık payım var ki,eski açtığım konulara bakma gereği duymuşsun.Ben kendimi çirkin buluyorum ve bunu söyleme cesaretim var.Senin gibi sümüğümü atmam dediğim çocuk için konu açma gereği duymuyorum tatlım,üstelik bu konuyu açarken kendini de aman ben çoook güzelim ,şöyleyim deme gereği de duymuyorum
![]()
Kendinde çirkin olarak baktığın bir nokta varsa beyin tamamen seni çirkin hissetmene sebep oluyordur.Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hayatınızda her şey yolundadır.Benim sizlerden fikir almak istediğim bir konu var.Kendimi uzun zamandır çirkin hissediyorum,ne yaparsam yapayım güzel olamazmışım gibi geliyor.Ben de güzel olmak ya da en azından kendimi güzel hissetmek istiyorum.Geçmişte yaşadığım kötü anılar bazen de halamın kardeşimle kıyaslamaları,söylenen küçük imalar kendimi daha da kötü hissetmeme neden oldu.Fotoğraf çekilirken çok geriliyorum,beynimdeki bir ses "sen hiç güzel değilsin,seni kim beğenir,kötü çıkacaksın işte." vb.şeyler diyor ve ben artık çok yoruldum.Bu psikolojiden kurtulmak istiyorum.Sizce neler yapabilirim?Artık bir şeyler yapmak istiyorum gerçekten.
Aşağılık kompleksini yen güzelim, benden sana tavsiye. Yoksa buralarda daha çok kompleks konularını görürüz. Biraz da kitap... Okuduklarını anlayabilmen açısından.![]()
İşte anlayamadığın nokta canım benim, konuyu "sümüğümü bile atmam" dediğim adam için değil, yıllarca arkadaşlık yaptığım biri için açmıştım. O yüzden "kitap, kitap, kitap" diyorum. Biraz kendini geliştirmeye vakit ayırırsan aşağılık kompleksini de yeneceksin, sana inanıyorum. Siteye çok giremiyorum. Bu sana son mesajım.Tatlım benim ,beni güldürüyorsun,Allah'ta seni güldürsün
Sümbüğümü bile atmam dediği insan için konu açan biri aşağılık kompleksim olduğunu söylüyor
![]()
Merhabalar. Burun konusunda bende çok takıntılıydım estetik yaptırdım.Burnumu beğenmiyorum,bir de zayıfım.
Spoilerın dibi buÇirkinlik diye birşey yoktur diyenleri sopayla kovalayasım geliyor. Birden hümanist kesiliyor herkes.
La casa de papel de neden sürekli Tokyo’yu izliyoruz. Benim ponçik Nairobi'm neden daha yetenekli ve daha minnoş olduğu halde geri planda.
—La casa de papel 3. Sezonunu izlememiş olanlar daha fazla okumasınlar—
Neden Nairobi vuruldu ve neden o roketi Tokyo attı? İşte bunlar hep güzellikten. Kabul edelim Tokyo Nairobi den çok daha güzel. Senarist bir telefon edip nasıl bağlasak şu diziyi diye sorsa salak Tokyo ölsün Nairobi birkaç kişiyle liderliğini yaptığı grupla beraber kaçsın derdim. Ama para eden güzellik. Kimse kendini kandırmasın
—La casa de papel 3. Sezon ipucu —
The king:
Eki Görüntüle 2292101
Eki Görüntüle 2292102
Ayy okudun muSpoilerın dibi buOkumak istemedim , geçtim hemen ama meraka yenik düştüm . Henüz daha ben 3. Sezon 4. Bölümdeyim.
Tamamen katılıyorum güzellik konusunda. Tokyo yu sürekli çıplak çekiyorlar ve 20dakika böyle geçiyor ama Nairobi ye gelince hemen geçiyor sahneleri.
Berlinin öldüğünü gösterdiklerinde diziyi izlemeyi bırakma kararı almıştım. Ve cidden tat vermemişti.Ayy okudun muNairobi öldü mü ölmedi mi belli değil ve bence ölmedi korkma
![]()
Al benden de o kadar. Flashback ler le Berlin’e olan hasretimizi gidermeye çalıştılar ama ı ıh. Nairobi de giderseBerlinin öldüğünü gösterdiklerinde diziyi izlemeyi bırakma kararı almıştım. Ve cidden tat vermemişti.
Nairobi ölürse sanırım Berlin den daha çok üzülücem.
O da saçma bir flashback olmadı mı ? Ne bileyim yani bana çok alakasız geldi. Açıkçası 3. Sezon diğerleri gibi değil.Al benden de o kadar. Flashback ler le Berlin’e olan hasretimizi gidermeye çalıştılar ama ı ıh. Nairobi de giderse![]()