Çirkinlik Psikolojisini Yenmek...

Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hayatınızda her şey yolundadır.Benim sizlerden fikir almak istediğim bir konu var.Kendimi uzun zamandır çirkin hissediyorum,ne yaparsam yapayım güzel olamazmışım gibi geliyor.Ben de güzel olmak ya da en azından kendimi güzel hissetmek istiyorum.Geçmişte yaşadığım kötü anılar bazen de halamın kardeşimle kıyaslamaları,söylenen küçük imalar kendimi daha da kötü hissetmeme neden oldu.Fotoğraf çekilirken çok geriliyorum,beynimdeki bir ses "sen hiç güzel değilsin,seni kim beğenir,kötü çıkacaksın işte." vb.şeyler diyor ve ben artık çok yoruldum.Bu psikolojiden kurtulmak istiyorum.Sizce neler yapabilirim?Artık bir şeyler yapmak istiyorum gerçekten.
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır...iyi bi saç kesim merkezine git yüzüne uygun saç modeli kestir...günlük değil daha şık kıyafetler tercih et cild bakımı ve makyaj da önemli belki yanlış makyaj yapıyorsundur yıllarca siyah göz kalemi kullandım herkes gözlerin çökük diyordu son 3 yıldır kahve gri göz kalemi kullanıyorum biranda badem gözlü oldum... Güzellik merkezinden de yardım alabilirsin

Aynaya baktiginizda gulumsediginizde kendinizi begenmeniz gerekiyor. Bende de cirkinlik psikolojisi vardi cocukluktan kalma. Aynen sizde oldugu gibi soylenen bazi sozlerden ben dunyanin en cirkiniyim diye hissediyordum ozellikle cocukken. Ama ergenlikten sonra kaslarimi aldirip sacima duzgun sekil verince cirkinlik falan kalmadi. Onemli olan duzgun giyinip havali ve guleryuzlu olmak. Ama aynaya baktiginizda direkt cirkinseniz nedenini bulmaya calisip o nedeni yok edin derim.

Eski konu imiş.Her insanın güzel yönleri vardır ha bazıları bir tık şanslı birden fazla güzel özelliğe sahipler hem gözleri güzel hem kaşı kirpiği.Çok kafaya takılacak birşey değil bence :süslü:

Ay ben neye denk geldim... Şimdi anlaşıldı...😀👍
😂😂😂Seni çok komik buluyorum,kafa kızsın.O gün söylediğim kafalarda haklılık payım var ki,eski açtığım konulara bakma gereği duymuşsun.Ben kendimi çirkin buluyorum ve bunu söyleme cesaretim var.Senin gibi sümüğümü atmam dediğim çocuk için konu açma gereği duymuyorum tatlım,üstelik bu konuyu açarken kendini de aman ben çoook güzelim ,şöyleyim deme gereği de duymuyorum 😂😂😂

😂😂😂Seni çok komik buluyorum,kafa kızsın.O gün söylediğim sözlerde haklılık payım var ki,eski açtığım konulara bakma gereği duymuşsun.Ben kendimi çirkin buluyorum ve bunu söyleme cesaretim var.Senin gibi sümüğümü atmam dediğim çocuk için konu açma gereği duymuyorum tatlım,üstelik bu konuyu açarken kendini de aman ben çoook güzelim ,şöyleyim diyip övmende aslında tamamen ego tatmini.Egonu başkalarının üzerinden tatmin etmen geçici bir haz verir.😎😎

😂😂😂Seni çok komik buluyorum,kafa kızsın.O gün söylediğim kafalarda haklılık payım var ki,eski açtığım konulara bakma gereği duymuşsun.Ben kendimi çirkin buluyorum ve bunu söyleme cesaretim var.Senin gibi sümüğümü atmam dediğim çocuk için konu açma gereği duymuyorum tatlım,üstelik bu konuyu açarken kendini de aman ben çoook güzelim ,şöyleyim deme gereği de duymuyorum 😂😂😂
Aşağılık kompleksini yen güzelim, benden sana tavsiye. Yoksa buralarda daha çok kompleks konularını görürüz. Biraz da kitap... Okuduklarını anlayabilmen açısından. 🙏

Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hayatınızda her şey yolundadır.Benim sizlerden fikir almak istediğim bir konu var.Kendimi uzun zamandır çirkin hissediyorum,ne yaparsam yapayım güzel olamazmışım gibi geliyor.Ben de güzel olmak ya da en azından kendimi güzel hissetmek istiyorum.Geçmişte yaşadığım kötü anılar bazen de halamın kardeşimle kıyaslamaları,söylenen küçük imalar kendimi daha da kötü hissetmeme neden oldu.Fotoğraf çekilirken çok geriliyorum,beynimdeki bir ses "sen hiç güzel değilsin,seni kim beğenir,kötü çıkacaksın işte." vb.şeyler diyor ve ben artık çok yoruldum.Bu psikolojiden kurtulmak istiyorum.Sizce neler yapabilirim?Artık bir şeyler yapmak istiyorum gerçekten.
Kendinde çirkin olarak baktığın bir nokta varsa beyin tamamen seni çirkin hissetmene sebep oluyordur.

Kendinde beğenmediğin yerleri değil de beğenfiğin yerleri ön plana çıkar.

Örneğin yüzünü beğenmiyorsundur, vücudunu güzelleştir.
Örneğin burnunu beğenmiyorsundur, gözlerin güzeldir gözlerini ön plana çıkar. Gibi gibi..

Aşağılık kompleksini yen güzelim, benden sana tavsiye. Yoksa buralarda daha çok kompleks konularını görürüz. Biraz da kitap... Okuduklarını anlayabilmen açısından. 🙏
😂😂Tatlım benim ,beni güldürüyorsun,Allah'ta seni güldürsün 😂😂😂Sümbüğümü bile atmam dediği insan için konu açan biri aşağılık kompleksim olduğunu söylüyor 😂😂😂😂

Çirkinlik diye birşey yoktur diyenleri sopayla kovalayasım geliyor. Birden hümanist kesiliyor herkes.
La casa de papel de neden sürekli Tokyo’yu izliyoruz. Benim ponçik Nairobi'm neden daha yetenekli ve daha minnoş olduğu halde geri planda.

—La casa de papel 3. Sezonunu izlememiş olanlar daha fazla okumasınlar—

Neden Nairobi vuruldu ve neden o roketi Tokyo attı? İşte bunlar hep güzellikten. Kabul edelim Tokyo Nairobi den çok daha güzel. Senarist bir telefon edip nasıl bağlasak şu diziyi diye sorsa salak Tokyo ölsün Nairobi birkaç kişiyle liderliğini yaptığı grupla beraber kaçsın derdim. Ama para eden güzellik. Kimse kendini kandırmasın

—La casa de papel 3. Sezon ipucu —

The king:

07FBCCF3-98B9-4E1D-8026-C2ADF6E3C4DE.jpeg
9F088A07-66F4-462B-B319-3AD637EE864E.webp

Bence güzel olmaya yüklediğiniz anlamı değiştirin.
Güzellik güzel bir hayat ya da doyurucu ilişkiler yaşamak için şart değil .
Hiç bir şey için şart değil, Gereklilik degil aslinda.

😂😂Tatlım benim ,beni güldürüyorsun,Allah'ta seni güldürsün 😂😂😂Sümbüğümü bile atmam dediği insan için konu açan biri aşağılık kompleksim olduğunu söylüyor 😂😂😂😂
İşte anlayamadığın nokta canım benim, konuyu "sümüğümü bile atmam" dediğim adam için değil, yıllarca arkadaşlık yaptığım biri için açmıştım. O yüzden "kitap, kitap, kitap" diyorum. Biraz kendini geliştirmeye vakit ayırırsan aşağılık kompleksini de yeneceksin, sana inanıyorum. Siteye çok giremiyorum. Bu sana son mesajım.🙋🏼‍♀️

Burnumu beğenmiyorum,bir de zayıfım.
Merhabalar. Burun konusunda bende çok takıntılıydım estetik yaptırdım.
Ama şimdi buruna dolgu yapılıyor ,aynı estetikli gibi oluyorsunuz hemde hiç zorluk çekmeden.
Çok pahalı bir işlem değil diye biliyorum. Onu araştırmalısınız bence. Bir de insanın yüzüne en çok değişiklik katan kaşlar. Kaşlarınızı doğru alıp , doğru boyarsanız çok fark edecektir.

Çirkinlik diye birşey yoktur diyenleri sopayla kovalayasım geliyor. Birden hümanist kesiliyor herkes.
La casa de papel de neden sürekli Tokyo’yu izliyoruz. Benim ponçik Nairobi'm neden daha yetenekli ve daha minnoş olduğu halde geri planda.

—La casa de papel 3. Sezonunu izlememiş olanlar daha fazla okumasınlar—

Neden Nairobi vuruldu ve neden o roketi Tokyo attı? İşte bunlar hep güzellikten. Kabul edelim Tokyo Nairobi den çok daha güzel. Senarist bir telefon edip nasıl bağlasak şu diziyi diye sorsa salak Tokyo ölsün Nairobi birkaç kişiyle liderliğini yaptığı grupla beraber kaçsın derdim. Ama para eden güzellik. Kimse kendini kandırmasın

—La casa de papel 3. Sezon ipucu —

The king:

Eki Görüntüle 2292101
Eki Görüntüle 2292102
Spoilerın dibi bu 😬 Okumak istemedim , geçtim hemen ama meraka yenik düştüm . Henüz daha ben 3. Sezon 4. Bölümdeyim.
Tamamen katılıyorum güzellik konusunda. Tokyo yu sürekli çıplak çekiyorlar ve 20dakika böyle geçiyor ama Nairobi ye gelince hemen geçiyor sahneleri.

Spoilerın dibi bu 😬 Okumak istemedim , geçtim hemen ama meraka yenik düştüm . Henüz daha ben 3. Sezon 4. Bölümdeyim.
Tamamen katılıyorum güzellik konusunda. Tokyo yu sürekli çıplak çekiyorlar ve 20dakika böyle geçiyor ama Nairobi ye gelince hemen geçiyor sahneleri.
Ayy okudun mu o_O Nairobi öldü mü ölmedi mi belli değil ve bence ölmedi korkma:temizlik:

Ayy okudun mu o_O Nairobi öldü mü ölmedi mi belli değil ve bence ölmedi korkma:temizlik:
Berlinin öldüğünü gösterdiklerinde diziyi izlemeyi bırakma kararı almıştım. Ve cidden tat vermemişti.
Nairobi ölürse sanırım Berlin den daha çok üzülücem.

Berlinin öldüğünü gösterdiklerinde diziyi izlemeyi bırakma kararı almıştım. Ve cidden tat vermemişti.
Nairobi ölürse sanırım Berlin den daha çok üzülücem.
Al benden de o kadar. Flashback ler le Berlin’e olan hasretimizi gidermeye çalıştılar ama ı ıh. Nairobi de giderse :mapus:

Ahah daha geçen gün Tokyo-Nairobi kritiği yapmıştım.
İlk bakışta evet Tokyo çok güzel ama insanın ömrünü tüketir bencilliğiyle. Zaten bu yüzden kafalaya kafalaya 22 yaşında bir ergeni kafalayabildi hoş onun da gözü açıldı sonra.
Ama Nairobi gibi içi dolu olan kadınlar bir ömür üzmez.
He bunun hem ilk bakışta güzeli hemde içi de güzeli yok mu. Var tabii. Öylesini de kim istemez ki?

Al benden de o kadar. Flashback ler le Berlin’e olan hasretimizi gidermeye çalıştılar ama ı ıh. Nairobi de giderse :mapus:
O da saçma bir flashback olmadı mı ? Ne bileyim yani bana çok alakasız geldi. Açıkçası 3. Sezon diğerleri gibi değil.

Back
X