cirkinlik

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Merhaba bayanlar

Simdi size bi kaygimdan bahsedicem bu kiz ergen mi falan diyebilirsiniz ama 22 yasindayim

Benim 2 yillik bi iliskim var yakin tarihte de evlilik dusunuyoruz kismetse

Ama ben bu guzellik takintim yuzunden cok endiseliyimm

Soyle kii ben bakimsizken 1 sem bakimliyken 5 olan bi insanim

Sevgilimin yanina su ana kadar her zaman asiri makyajj sac bas o bicim gittim

O da haliyle beni oyle taniyo surekli beni cok guzel cok seksi buldugundan bahseder

Sorun su ki aslinda ben cirkine yakin bi kizim yani o kadar bakimla o hale geliyorum ahh bi bilse

Normalde yuzu lekeli sivilce izleri dolu sac bas kabarik tulerik bi insanim

Dogal halim guzel degil yanii ama suslensem manken gibi oluyorum ne hikmetse

ama bu adam evlendigimizde benim her halime sahit olucak o zaman nolucakk

dis gorunuse cok onem veren biri ve benden sogumasindan cok korkuyorumm kii muhtemelen oyle olucakk

her daim full bakim olamam ki adamin yaninda dustan cikmis halimi falan gorucek sonucta

aslan burcuyum ve mukkemmeliyetciyim

bu yuzden evlikten kaciyorum nolucak bilmiyorumm

bi insanin iki hali arasinda o kadar fark olur mu oluyomus istee

simdi gonul kimi severse guzel odur seven insan kusur gormez diyiceksiniz

evet bunu en iyi ben biliyorum cunku sevgilim ortalama biri oldugu halde bana gore bir Kivanc bir Kenan yani

kizlar bana yardim edin surekli bunu dusunuyorumm Allah baska dert vermesin tabii

simdiden her biriniz sagolunn hayirli bereketli ramazanlar kizlar

bence yavaş yavaş doğal halini göstermeye başla..
makyajı azalt saçlarını sıradan bi şekilde tıopla gitsin fln..
verdiği tepkiye göre doğal haline yaklaş..
evde sıradan halinin fotosunu fln at gözü alışsın..

Sen abartiyo olabilirmisin, bakimli bakimsiz halini.
Belkide büyük fark yoktur. Söylede olabilir, sürekli makyaj
Yapiyosan, dogal halinde oldugun zaman kendine degisik geliyosundur.

Ama cok fark varsa, sevgilinin yanina hafif makyajla git, daha dogal ol.
Alistir onu mutlaka o haline, cünkü birden görürse sasirir haliyle.

mrb cnm senle evlenmyi dşündüğne göre gerçekten vardır his olarak bişeyler o yüzden sen bu kadar takma ,şöyle yapabilrsin bi kaç defa makyajsız bi git 'sana he r halimle görünmekten çekinmiyorum fln dersin ya da o imajı verrsn.. bnce sana karşı hiç değişmicektir.sonuçta evllik basit bşy değl herşeyni bilicek sen şimdiden onun yannda rahat olmalısın ki evlennce zaten biçok şey alışılmış fln oluyo sen rahat ol önce kendinle barışık ol 1 hafta fln makyaj yapma bnce yinde gzlsindir her kadın güzeldir .o dedğin lekeler den sivilceler den bizde de var ama eşim beğendiğini hç sölemesede bn anlıyrm sen rahatla cnm önce bnm tavsiyem bu ,seven sevdğini en gzl görür zatn

Valla anlattigin kadar degilsindir bence,ayrica makyajin insani degistirdigi dogru ama bastan bi insanda yaratmiyo,tamam lekeler filan olabilir onlari kapatabilir makyaj ama insani cirkin yapanda o sivilce lekeleri vs.degildir.
Birde demisin erkek ark.beni seksi buluyo diye,seksilik insanin tavirlaridir,yapisidir,bazen hareketleridir,bazende tek bi bakisi,dokunusudur,bunlarida makyaj yapmiyo heralde degilmi arkadasim.haksizlik etme bence bu kadar kendine.

saç baş bakımlı gidiyorum yanına demişsiniz daha önceki konularınız da tesettür demişsiniz açıldınız mı? :44: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717211

bence kendini ufak ufak yavaş yavaş doğal halinin ucunun kıyısından göstermeye başla...
mesela sivilce izlerini kapatmak için kullandığın kapatıcıyı bir daha ki buluşmaya giderken daha az kullan.. saçlarını vs ufaktan ufaktan doğallığını ucundan doğal bırak... gözü yavaş yavaş olursa alışır....ama direk sıfır makyajsız gitme....

Ben de mesela ust uste asiri makyaj yaptiysam makyajımi sildigimde kendimi çok çirkin hissediyorum. Ama mesela sadece goz kalemi kullandigimda makyajimi sildigmde bile gözüme hoş geliyorum. Bence sen yuzunu alistirmisin makyaja biraz rahat birak bence kendine gelsin yüzün

valla canim yasak mi bilmiyorum ama biz bu hesabi kiz kardesimle beraber kullaniyoruz

onun uye olmasi biraz zor olmustu mail falan sorun olmustu oyle yani bazilari onun konulari

Paraylamı üye olmak sanki bir kullanıyosunuz? Mail adresin varsa onla kayıt olucaksın sonra aktivasyon mesajı geliyo bitti.
Bide bazıları yazıyo yok komşum yok arkadaşım yaz dedi onun hesabı yok onun için yazıyorum diyolar deli oluyorum ki bu arkadaşlarda yaevli birine aşıktır ya bişeyler yapıyodur yine onları yapıo ama bi mail adresi alıp üye olamıyolar

Hemen başka konular çıkınca kardeşimle ortak kullanıyoruz filan herkesin ayrı mail adresi yok mu yoksa onu da mı ortak kullanıyorsunuz? yani siteye üye olmak bir mail adresin olduğu sürece son derece kolay zor bir tarafı yok böyle kimin yazdığı belli olmuyor ki.

Kendinizi çok değiştirecek kadar makyajı sürekli mi yapıyordunuz ya da saçınıza sürekli mi fön çekip şekil veriyordunuz iki sene de hiç mi doğal halinizl karşısına çıkmadınız. Yani yapacak bir şey yok benim doğal halim güzel değil diye ömür boyu evlenmeyecek değilsiniz bence makyajdan filan çok bakımlı olmak önemli saçınızı güzelce toplar yüzünüze bakım uygular, makyajla sivilce kapatmak yerine yok etmek için çözümler ararsanız sorun olmaz herhalde karşınızdaki kişi sizi güzelliğiniz için değil huyunuz suyunuz için sevmiştir yani öyle olması lazım yoksa hamile kalacaksın çocuk doğuracaksın o kilo almış halini de görecek, hasta olduğun zamanlar saç baş perişan yattığını da ama gerçektensen seviyorsa bu halinle de sever her daim evde bakımlı olamazsın eğer kişiliğine güveniyorsan sorun yapmazsın ama dış görünüşe çok önem veren biriyse bence doğal halinle görün tepkisini ölç yani.

2 yıl boyunca nasıl full makyaj gezebildiniz ki çok mu az görüşüyorsunuz. Bana tuhaf geldi hiç mi yagmura yakalanmadınız ne bilim. Makyajı azaltın saçını yapmayın bakalım tepkısı ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…