cirkinlik

Ben önceki konularından resmine baktım eğer o sensen gayet güzelsin sahip olduğun beden ve yüz için şükret bence güzellik istiyorsan önce içini güzelleştirerek başla ayrıca güzelliğin için seninle evlenecek bi erkekle nasıl evleneceksin senden daha güzel ve bakımlıları her zaman bulabilir bunlar baki değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzrl ben bi tane bulamıyom millete bak hey maşallah

gerçekten öyle youtubede makyaj videoları izliyorum baya değişiyo makyajla insanlar bir erkek yorumda evrim geçirdi kız sevgilimle duş alıcam gerçek yüzünü görmek için demiş

Ne güzrl ben bi tane bulamıyom millete bak hey maşallah

gerçekten öyle youtubede makyaj videoları izliyorum baya değişiyo makyajla insanlar bir erkek yorumda evrim geçirdi kız sevgilimle duş alıcam gerçek yüzünü görmek için demiş

Bitiyom şu yorumlara
Bu arada çoğul alıntılamayıda öğrendim hehehe hehehehe

Son düzenleme:
2 ay önce kapandım demiş arkadaş sanırım alışamayıp açılmış baya tutarsız konuları var yersiz şeyler yaşıyor sanırım

Bana kalırsa yavaş yavaş gerçek yüzünü gstermelisin ki 0'dan 5'e yükselebiliyorsan.. adam hüsrana ugrayabilir..
biz kızlar bile güze buldugumuz bir ünlünün makyajsız halini görünce dumur olabiliyoruz bir de erkkleri düşün..

Makyajı silmeden yat. Ama sabah kocandan erken kalkmalısın. Yoksa sonuç bu;

Bugun kk toplu konu hortlatma gunu falan heralde ben inanmiyorum insanin makyajla asiri guzellesicegine muhakkak altyapi vardir

bir gun onun yanina hic bakim yapmadan git tepkisini olc eger gercekten dedigin gibi dis gorunuse onem veren biriyse kac uzaklas evlilik ciddi istir hastaligi sagligi var her seyi gec normal halin fistik gibi diyelim ki (Allah korusun) bir kaza geldi basina yuzune gozune zarar geldi ne olacak bu adam seni birakip gidecek mi ?

iki sen önceki konuya niye yorum yapiyorsunuz. Onlar belki suan evlenip ayrilmistir

ben 2 yillik evliyim esim hala beni bakimsiz gormedi... makyaj degil kastim..ama banyo yaptigim zaman sacimi fonlerim hafif bi allik surerim.evde sirin giyinirim.kostum giymiyorum tabiki:) ama sirin gecelikler tatli pijamalar alirsiniz. ayrica o da brad pitt degildir sanirim. bu kadar kendinize guvensiz olmayin bence

konu 2 sene oncenin mi ne sazanim ben yahu..

Yüzüne o kadar makyajı yaparsan yüzünün gercekten kötü olduğuna inanirim. 30 lu yaşlara geldiğinde yüzüne bakan olmaz hemen azaltmak gerekiyor. Ben hayatımda düğünüm haricinde fondoten kullanmamış biri olarak soyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…