Çirkinmişim

Sen okulda fena alay konusu olmuşsun. Sorun bu bence. Bu saçma sapan yazanlar hep alay etmek, sinir bozmak için. Saygınlığını kaybetmişsin okulda gibi geldi bana. Sebebini de çok iyi tahmin edebiliyorum ya neyse. :)
sebebni söyleyinde bnde bileyim hanımefendi . okul 5-6 yerleşkeden oluşuyor ve bizim yerleşkeden değil bu ekleyen şahışlar bilmeden konuşmayı herkes becerir

özelden atarım sizede resmimi

çirkin bulmuyorum kendmi aslında Rabbim ender olarak herkese vermediği birşey olan gamzeleri vermiş bana
Gördüğüm 4 kişiden biri gamzeli benimde var yani bu çok da güzellik göstergesi değil. Kendini güzel buluyorsan sorun ne?

Votka içmelerini söyleyin :)
Ben de facebook da birilerinin sizi eklemesine anlam veremedim. Bu şekilde üzülmeniz çok normal.

faceden ekleyen insanları önce kabul etmeyin sorunlarınız anında biter

Hiçte çirkin değilsin canim boşver sen öyle söyleyenlerin takma. Mesela Bende de kilo var belki başkalarına sorsam bende cirkinimdir. Ama ben kendimi seviyorum ve begeniyorum hem de seksuu bilen buluyorum bosveeeeer milleti sen. :)

Birileri uğraşıyor olmasın sizle?
Böyle art arda gelmesi hele durduk yere birinin özel mesajla yazması falan garip, saçmalamışlar..
Tanımadığınız insanların uğraşma ihtimali de düşüktür belki ben saçmaladım şuan ama garip geldi gerçekten.
Belki de gerçekten denk geldi bilemedim vallahi.

Banada at resim merak ettem. Ben ğüzelden anlarm

zaten erkeklern yüzde 90 ı dolgun hatun seviyormuş bilim adamları kanıtlamış bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…