- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
sebebni söyleyinde bnde bileyim hanımefendi . okul 5-6 yerleşkeden oluşuyor ve bizim yerleşkeden değil bu ekleyen şahışlar bilmeden konuşmayı herkes becerirSen okulda fena alay konusu olmuşsun. Sorun bu bence. Bu saçma sapan yazanlar hep alay etmek, sinir bozmak için. Saygınlığını kaybetmişsin okulda gibi geldi bana. Sebebini de çok iyi tahmin edebiliyorum ya neyse. :)
Kışın ayva yiyen hamilelerin çocuğunda olmuyor mu onlar, annem beni böyle kandırmayı nerden öğrendi?
Gördüğüm 4 kişiden biri gamzeli benimde var yani bu çok da güzellik göstergesi değil. Kendini güzel buluyorsan sorun ne?özelden atarım sizede resmimi
çirkin bulmuyorum kendmi aslında Rabbim ender olarak herkese vermediği birşey olan gamzeleri vermiş bana
İç sesim oldun.Böyle konular açılınca herkes merak ediyor konu açanın fotoğrafını. Kimilerine özelden atıyor ama atmadıkları da meraktan çatlıyor burda."bana da yolla" da diyemiyoruz. Derdim büyük
bnde aksne bu sene daha bakımlıyım
Votka içmelerini söyleyin :)
Ben de facebook da birilerinin sizi eklemesine anlam veremedim. Bu şekilde üzülmeniz çok normal.
Aaa hatırladım o üyeyi, yok yok bu o değil. O üyenin de fotosunu göremediydim, ben bakmadan kaldırmış.He fotoda eklediydi özelden attoydı.. adını mı değestirdin ğizz. O da ğamzeliydi sanki.
Demek ki var biseyeh kazende kk da takila takila (bayan kuaforu erkekler gibi) azcik sey oldu demek ki insallah okumaz bunu
AynenKahkahayı bastım yemin ederim.
Allah iyiliğini versin.
aminallah cirkin şansı versin pampaaaa
zaten erkeklern yüzde 90 ı dolgun hatun seviyormuş bilim adamları kanıtlamış bunuHiçte çirkin değilsin canim boşver sen öyle söyleyenlerin takma. Mesela Bende de kilo var belki başkalarına sorsam bende cirkinimdir. Ama ben kendimi seviyorum ve begeniyorum hem de seksuu bilen buluyorum bosveeeeer milleti sen. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?