Çirkinmişim

bilmiyorum işte nye uğraştıklarını birşey yapmadğm insanlardan duymak kötü oluyor

sebebni söyleyinde bnde bileyim hanımefendi . okul 5-6 yerleşkeden oluşuyor ve bizim yerleşkeden değil bu ekleyen şahışlar bilmeden konuşmayı herkes becerir
Peki madem. Neden biliyor musun, seni kendi ağzıyla bile reddeden erkeklerin peşinde dolandığın, onların her hareketini üstüne alınıp bir havalara girdiğin için. Öğretmenin bile dahil bu erkeklere. Hayırdan, gitten anlamıyorsun. Kendi kendine bi havalarda geziyorsun. Kusura bakma şimdi ama hani aklı bir karış havada olan kızlar gibi davranıyorsun. Ve istenmediğin insanların peşinden gitmeler de yüzsüzce. Sana ısrarla hayır dendiğinde "e ben de çirkin değilim ki, güzelim" filan savunmalarına geçiyor, insanlar sert tepki verince yine onlara kızıp söyleniyorsun, haklıymışsın gibi. Geçen konu açmıştın. Facebook grubundaki bir şeye yorum yapmışsın alkolle ilgili de sorun çıkmış. Yani üstte yazdıklarımın yanısıra bir de itici, sinir bozucu lafların var demek ki ettafında. Üzgünüm ama ben senin hemen hemen bütün konularını okumuş biri olarak, hoş, sempatik bir portre çizemıyorum gözümde. Muhtemelen tahminimde de yanılmıyorum. Okulda saygı duyulmak bir yana, alay geçilen bir kızsın. Hatta öyle saygı duymuyorlar ki sana, arkandan değil, bizzat gelip sana seninle dalga geçiyorlar. Her çirkine bu laflar edilmez ki. Niye sana? Hiç düşündün mü? Bence senin çok fazla fazla olgunlaşman ve akıllanman gerekiyor. Yoksa okul hayatının sonuna kadar böyle gider.

haddinizi bilin saygısızlığa lüzum yok hanımefendi

kusura bkma cnm bazıları konu açıp açacağıma pişman ettiler resmen beni
Bendemi. . Takılıoz kendi aramızda .konu açtıysan her fikirden insan yazar. Göremereklerini görürsün tatlım. Süzgecle. Ğerçekler acıtır bazen inanmak istemesenda.

Beni de her kez begenir.bir eltim begenmedi gitti..her seferinde ayy ilk zamanlar guzel degildin,simdi iyisinn.der...kiz ben geldim o 120kilo,ben 36 beden.ve herkez de cok begendi beni..ama herkezzzz.bir o begenmedi.surati kars kasari gibiydii.e bende zayifffff...simdi kendi zayifladi surati bakir siniye donduuu.hahahahah....

Bende çok merak ettim sizi banada özelden fotonuzu yollarmısınız?

Ya sırası gelmişken ben senin gizli takipçinim, çok renkli bir kişiliksin. Kk'nin yükselen yıldızısın resmen.:)

Bildiğim kadarıyla oğlak burcuydun.
Olaya farklı bir bakış açısı getireyim şimdi.

Oğlak burcu korktuğu ve düşündüğü her şeyi kendine çeker.
Hayatı boyunca tüm aksiliklerle karşılaşır ve erken olgunlaşır.
Sen de eğer aşağılanmaktan, beğenilmemekten korkuyorsan, bunu kendine çekiyorsundur.

Ben lisedeyken hoş bir kız arkadaşıma sınıfın erkekleri, ağza bak ağza sanki bir mağaza derlerdi.
İzlerdim ve düşünürdüm kız hiç alınmazdı, rahat bir kızdı ve güzeldi de.
Bu bahsettiğim ergenler kızı yeri geldiğinden koruyup, sahip de çıkıyorlardı.
Yani her şey senin psikolojinle ilgili, insanların neden sana bunu söylediğini, öyle davrandığını bilemezsin.
Başka sebepler vardır muhakkak.
Özgüvenin yerindeyse kimse senin canını sıkamaz ve asıl cesaret, gerçekten çirkin olan bir kıza çirkin diyebilmektir.
Bunu da kimse yapmaz diye düşünüyorum.

teşekür edrim canm

sanırım senin güzel şeyler duymaya ihtiyacın vardı o yüzden açtın bu konuyu?

hayır alakası yok

Çirkin buluyorlarsa neden ekliyorlar profil resmini görmüyorlar mı? Muhtemelen ekledikten sonra senden yüz bulamayınca böyle diyorlardır

Kız arama kısmına facebook yazdım bakıyım kızlar neler çekmiş şu siteden diye yine karşıma ilk sen çıktın. Yine aynı dert. Çirkin ve cinsel içerikli mesajlar alıyorum demişsin. Bu kadar muzdaripsen kapat gitsin hesabını. Ama ama ama neyse....

Ya sırası gelmişken ben senin gizli takipçinim, çok renkli bir kişiliksin. Kk'nin yükselen yıldızısın resmen.:)
Ay beni birtanisann cnmm...gulmekten agzin kapanmazzzz..arkadaslarim bana hep derki stendapci ollll...ama bunun yanida da cok aglarimmm...

Ayyy banada yollaaaaaa. Ne olurrrrrrrr.cok merak ettimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…